Renseprodukt med AHA eller BHA

Hej Mads.

Jeg har tilmeldt med et sted på din side, hvor man skal skrive sin mail, så vil du sende en liste med de bedste produkter.

Det er fordi du tidligere har rådet mig til at bruge renseprodukter med AHA el BHA i, og nu har jeg fødselsdag og ville ønske mig den i gave. Men ved ikke hvilke produkter der er bedste. Og det forstod jeg der ville så på den mail jeg ville få tilbage. Er det mig der har misforstået.

Ellers tak for en god hjemmeside :o)

Med venlig hilsen Connie

Kære Connie

Tusind tak for dit spørgsmål!

Du skal ikke vælge et renseprodukt med AHA eller BHA. De eksfolierende ingredienser kan absolut ikke nå at have nogen eksfolierende virkning på din hud, så det er spild af penge og gode ingredienser. De skylles blot ud med vandet.

Vælg i stedet et mildt renseprodukt og påfør dernæst et produkt som gør, at AHA/BHA forbliver på din hud og derved har en eksfolierende effekt. Her kan jeg anbefale dig min egen Perfect Skin Power Treat, der er bygget på BHA (2% salicylsyre) og smøres i ansigtet efter afrensning og dermed arbejder med huden hele dagen.

Ha’ en fantastisk dag!


Mest populære produkter