Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Renseprodukt til bumser

Få hjælp til valg af de rigtige produkter imod bumser og uren hud. GRATIS hjælp med renseprodukter til uren hud og problemhud

Renseprodukter til uren hud
Forside / Blog / Brevkasse / Renseprodukt til bumser

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Renseprodukt til bumser”

Jeg er en kvinde på 30 år. kommer fra England. Jeg har aldrig fået bumser da jeg var teenager. Jeg har altid haft baby skin, men nu har jeg begyndte at få bumser.

Jeg har for fornyligt fået redap creme fra hudlægen. Men jeg er ikke sikker på om det hjælper.

Kan du please give mig råd hvordan jeg skal renser min hud og hvad for en renser creme og ansigt creme jeg skal bruge? Og ansigt maske. Thanks !

Svar til: “Renseprodukt til bumser”

Kære Mina

Tusind tak for dit brev og din interesse i min viden. Jeg vil da helt sikkert gerne hjælpe med renseprodukter til uren hud, men da du allerede taler med en hudlæge vil jeg kraftigt anbefale dig at konsultere din hudlæge for korrekt rådgivning om din creme Redap :)

Jeg kan dog fastslå, at bumser intet har med alder at gøre. Alle kan få bumser. Nogle får det kun i teenagealderen, andre får det først senere i deres liv, nogle får det på forskellige tidspunkter og andre får slet ikke bumser. Livsstil, hormoner og hudpleje kan have en stor indflydelse på udvikling af bumser.

Ved valg af hudpleje mod bumser, er det vigtigt at du bruger milde renseprodukter til uren hud, uden nogle irriterende ingredienser. Desuden er det til behandling af bumser meget vigtigt at bruge en daglig eksfoliering – et produkt med peelende ingredienser, fx i form af AHA (Alpha Hydroxy Acid) eller BHA (Beta Hydroxy Acid) der vil hjælpe med afstødelsen af døde hudceller.
Mht. valg af maske, vil jeg anbefale dig at undlade dette, da rigtigt mange masker mod bumser på markedet, indeholder alt for hudirriterende ingredienser, hvilket blot vil fremprovokere endnu flere bumser – det er langt bedre at behandle sin hud med milde produkter på daglig basis, fremfor engang imellem at give huden en ordentlig overhaling.

Jeg vil anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser og bekæmpe uren hud, hvor du bl.a. får:

  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide over renseprodukter til uren hud og behandling af bumser
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

Se min kur mod bumser her.

Jeg håber at du kan bruge mine råd og ønsker dig held og lykke med din hud.

Træt af uren hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar