Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Rester af uren hud

Få fjernet dine rester efter uren hud og bumser. Ar, prikker og mærker efter bumser kan forsvinde med god hudplejebehandling

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Rester af uren hud”

Hej Mads.

Jeg har kort pandehår, altså pandehår der dækker min pande. Jeg er ikke sikker på om det er det, fordi det måske har virket indelukket, eller andet der har skyldet at min pande har haft en del urenheder. Men nu er de værste betændte bumservæk, nu er det bare rester og mærker derfra.

Normalt bruger jeg Manhatten Clearface fra Matas til ung, uren og fedtet hud.

Hvad skal jeg gøre for at få det sidste væk? Man kan ikke sætte en finger i panden uden man kan mærke en lille knop fra en ny eller gammel bums?

Håber virkelig du kan hjælpe mig, vil gerne have lækker hud når sommeren og dermed også badesæsonen kommer!

Svar til: “Rester af uren hud”

Kære Karoline

Tusind tak for din interesse i min viden inden for behandling af uren hud og bumser.

Det lyder rigtig dejligt, at du har fået fjernet din urene hud og for at fjerne dine knopper, vil jeg anbefale dig at bruge en creme, der indeholder exfolierende ingredienser, fx i form af AHA/Alpha Hydroxy Acid eller BHA/Beta Hydroxy Acid. Sørg dog for, at du ikke bruger en skrubbecreme med korn, da dette vil forværre din huds tilstand og kan give bumser.

Jeg vil anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser og uren hud, hvor du bl.a. får:

  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide.
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

Se min kur mod bumser her.

Jeg håber at du kan bruge mine råd, ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig igen.

Med ønske om den bedste fremtid til dig!