Anmeldelser

Berit anmeldte Danish Skin Care d. 14/05/2019

Jeg fik anbefalet produkterne fra en ven, der var blevet ret glad for produkterne, og har kun brugt produkterne til ansigtet lige siden. Jeg har altid haft sart hud og selvom jeg er gået efter parabene- parfume-fri produkter, til sart hud har jeg altid haft problemer med irritation og urenheder. Det har jeg ikke mere og er fast bruger af Danish Skin Care til ansigtet. Det er SÅ dejligt at jeg nu føler jeg har produkter der passer min hud og den får hvad den har brug for.

Fatema anmeldte Danish Skin Care d. 14/05/2019

Mit favorit produkt er perfect skin power treat.

sacha wisniewski anmeldte Danish Skin Care d. 10/05/2019

Jeg har brugt DS i gennem længere tid. Det er nemt at anvende og hurtig rutine. Jeg har ikke en bums/knopper mere end tre dage. Kunne ønske prisen var lidt billigere, derfor 4 stjerner og ikke 5 – men alle pengene værd.

Anette anmeldte Danish Skin Care d. 08/05/2019

Kan ikke vælge et frem for et andet, efter få dages brug kunne jeg både se og mærke en ændring af huden, det der er det mest fantastiske er at jeg kun bruger den halve tid og det halve antal produkter. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Anette anmeldte Danish Skin Care d. 02/05/2019

Jeg har brugt Danish Skincare produkterne on/off (mest on) siden Mads præsenterede dem på home parties 😀 Og især dagcremen med solfaktor kan jeg slet ikke undvære - har ikke fundet et tilsvarende produkt andre steder. Min teenage datter bruger nu også hele serien og veninderne låner gerne når de er på besøg.

Karen anmeldte Danish Skin Care d. 25/04/2019

Jeg er gammel i gårde og har haft mine to dejlige døtre hjemme som du startede dit firma Hvor de også brugte serien – og ved, at de bruger stadig Danish Skin Care. Vi har så også haft glæde af mange af dine gode tilbud igennem årene. Men ja, Kære folk på Danish Skin Care, Jeg kan godt sige her i huset har produkterne fra "Danish Skin Care" gjort en forskel - Tak for det.

Kika anmeldte Danish Skin Care d. 22/04/2019

Jeg er super glad for både Perfect Skin Power Treat og de andre produkter! Jeg har vel brugt det et lille år nu og de første måneder skulle min hud lige vende sig til de nye produkter, men det er kun blevet bedre og det er de første produkter jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange også ellers gode kvalitets produkter, som jeg har følt mig hydreret af. Bruger godt nok ikke vatrondeller til min Perfect Skin Power Treat, men tager altid lige lidt ud på hænderne også 😀

Pia Thonesen anmeldte Danish Skin Care d. 16/04/2019

Jeg syntes den er rigtig god. Bruger den også om morgen hvis jeg har fået en enkel bums.

Ida Kristine Clausen anmeldte Danish Skin Care d. 02/04/2019

Meget lækre produkter. De lever fuldt ud op til det forventede. Min hud er allerede efter 2 måneder blevet meget mere glat, jævn og fri for bumser/urenheder. Derudover mindsker cremerne mørke pletter fra ar. Jeg skal helt klart forsætte med disse! Ros til alle produkter ansigtscremer, body creme og mineral pudder! Det er især Perfect Skin Power Treat, som jeg kan mærke gør en forskel.

Nina Wilckens anmeldte Danish Skin Care d. 29/03/2019

Perfect Skin Power Treat er ,som alle jeres produkter, fantastisk. Det virker. !

Søs anmeldte Danish Skin Care d. 29/03/2019

Jeg havde meget betændt hud som gjorde at det lignede at jeg havde meget uren hud og det gjorde ondt og det irriterede mig. Efter jeg begyndte at bruge serien i ca. to til tre ugers tid, har jeg ikke længere problemer og man kan ikke se det mere end mit ansigt.

Ursula Kristiansen anmeldte Danish Skin Care d. 14/03/2019

Der er utrolig god kundeservice med hurtig tilbagemeldning og svar på spørgsmål og hurtig levering ved bestilling. Ift selve produkterne så er jeg stadig ved at finde ud af om de er gode til min hud, da jeg ikke har været i gang med dem så længe. Jeg har købt et samlet sæt. Specielt skønt at rensen også fungerer, som makeupfjerner. Jeg finder det rart at produkterne er uden parfume og andre allergifremkaldende ingredienser og synes om at de føles milde og gode på huden. Jeg håber og tror jeg nok skal opnå nogle fine resultater inden længe ift at opnå færre urenheder og en mere glat og ensartet hudoverflade.

Nadia Cadovius anmeldte Danish Skin Care d. 08/03/2019

Hej mads og team,Det kan siges ganske kort for jeg er hyper allergiker og slår ud af alt slags creme UNDTAGEN jeres ! Min hud har aldrig været flottere og ville ønske jeg havde taget billeder igennem de sidste 6 mdr - det er utroligt den forvandling min hud har været igennem !Jeg elsker jeres produkter (hele serien) og stopper aldrig med at bruge dem ! 🙏.

Maria anmeldte Danish Skin Care d. 05/03/2019

Jeg fik en mail fra DSC om uhensigtsmæssig behandling af tør hud. Det var selvfølgelig, nøjagtigt, hvad jeg selv havde gang i, og så startede det egentligt. Min hud var super irriteret og skallende. Jeg købte ansigtsvask og natcreme. Rødmen på huden og irritationen af huden er tydeligt gået ned på meget kort tid. Jeg er glad for, jeg valgte at prioritere min hud.

Nadia Amalie Hjortø anmeldte Danish Skin Care d. 24/02/2019

Jeg har længe ledt efter nogle gode hudprodukter, som min hud kan tåle. Jeg har meget sart hud med tendens til rødme. Jeg faldt tilfældigt over et link til Danish Skin Care's hjemmeside, og efter at have læst om produkterne, skyndte jeg mig at bestille et MINI sæt hjem - Det har jeg ikke fortrudt! Produkterne er super lækre og virker positivt på min hud. Derudover er ansigtsættet nemt og overskueligt at bruge, da der kun er fire produkter. Siden mit første køb har jeg også investeret i Mads' bog og Amazing Body Treat. Jeg tænker også, at jeg snart skal prøve den nye Loose Mineral Powder Foundation. Jeg er vild med Danish Skin Care!

Christina Filsø anmeldte Danish Skin Care d. 23/02/2019

Jeg er vild med produkterne - specielt perfekt skin power treat .

Jette Skov Rasmussen anmeldte Danish Skin Care d. 22/02/2019

Jeg synes virkeligt om Skin Care produkterne. Desværre fik jeg hudlidelsen Rosacea efter ophold på Grønland, for stærk sol uden solcreme, gav mig desværre Rosacea. Men med produkterne fra Skin Care synes jeg næsten ikke jeg mærker det. Så det er jo skønt.

Michelle Foldager anmeldte Danish Skin Care d. 21/02/2019

Jeg har ALDRIG i mine snart 25 år med uren hud fundet et produkt der virker - det har jeg NU!! Siden jeg er skiftet til Danish Skin Care har jeg 99 % været fri for urenheder. Det er en kæmpe fornøjelse.Har kun rosende ord om produkterne og anbefaler alle jeg kender at prøve disse produkter. Jeg er kun ked af jeg ikke blev anbefalet jer for mange år siden.

Natascha anmeldte Danish Skin Care d. 15/02/2019

Virkelig svært at vælge mit yndlings produkt, da ALLE produkterne er fantastiske!! Jeg er så glad for at have skiftet alle mine produkter ud med Danish Skincare. Det er så enkelt og virkelig effektivt, min hud har aldrig været så glad som nu. Anbefaler det til alle!

Bjørn anmeldte Danish Skin Care d. 13/02/2019

Super gode og meget brugervenlige kvalitetsprodukter

Christina Filsø anmeldte Danish Skin Care d. 13/02/2019

Jeg synes jeres produkter er fantastisk - og kan mærke at de stille og roligt gør en forskel på mine meget tydlige og dybe rynker overalt i ansigtet - jeg er 44 år gammel og som sagt fyldt med rynker .....Jeg er også førtidspensionist og har derfor ikke særlig mange penge - det er en stor udskrivning for mig at bruge så mange penge på hudplejeprodukter . Men jeg har som udgangspunkt sagt til mig selv - for at forsvare at bruge så mange penge - at når de bare holdt i 2 måneder så kunne jeg måske forsvare det ...Det gør de! Serien holder i 3 måneder. Virkelig en god serie, som holder længe og er god for huden.

Frederik Thaysen anmeldte Danish Skin Care d. 10/02/2019

Jeg har før i tiden kæmpet med meget svær akne og måtte tage de meget stærke Roaccutan piller for at komme det til livs. Min hud er blevet meget pænere, men jeg kan dog stadigvæk godt have små breakouts af og til - og der hjælper det altså at bruge Perfect Skin Power Treat direkte på området som en slags spot treatment. Og hvis man i en længere periode bruger det dagligt, så vil man se resultater :-)

Carina Bjerregaard anmeldte Danish Skin Care d. 26/01/2019

Efter at have kæmpet med acne i 13 år, hvor der har været brugt mange tusinde kroner på alt fra pille kure, cremer, treatments og olier fra både læge, hudlæge og diverse forretninger, samt internet shops der sælger hudprodukter mod acne, har jeg endelig fundet de eneste produkter, der har kunnet få bugt med min acne :-D ! Efter at have kæmpet med ekstremt dårlig selvtillid, og i mange år afholdt mig fra sociale arrangementer, og i perioder fra skole og job pga min acne, kan jeg endelig gå ud med oprejst pande og stolt vise min flotte hud, takket være produkterne fra Danish Skin Care :-) Jeg kan kun stærkt anbefale ALLE der kæmper med sin hud, at prøve disse produkter, da de virkelig gjorde/ stadig gør en kæmpe forskel for mig :-)

Hanne Ødegaard Pedersen anmeldte Danish Skin Care d. 18/01/2019

Kære Mads. Jeg er 54 år og jeg behøver ikke ikke længere alle mulige forskellige cremer, masker og hvad jeg nu lige har prøvet. Dine produkter er nok😍 Jeg har ryddet mine hylder. Tusind tak for dig ❤️ Og tak for Danish Skin Care!

Kirsten Andersen anmeldte Danish Skin Care d. 22/01/2019

Det bedste og mest effektive produkt jeg har prøvet

Annemette anmeldte Danish Skin Care d. 27/12/2018

Efter jeg er begyndt med Danish Skin Care kan jeg se at min hud har fået en ny og frisk glød. Et produkt som er nemt at bruge. Jeg er meget tilfreds og vil ikke bruge andet fremover.

Sacha wisniewski anmeldte Danish Skin Care d. 23/12/2018

Bruger Danish skin Care hver dag. Har gjort det i nogle år og har pæn hud. Er meget tilfreds. Alle kan bruge specielt teenager har glæde af denne serie Altid god betjening

Emma anmeldte Danish Skin Care d. 17/12/2018

God service. Intet at klage over der! Hurtigt svar og gode råd. Jeg har nu brugt produkterne (sættet) i 2 måneder, og har fortsat bumser. Så jeg ved ikke om jeg synes produkterne virker optimalt... jeg er dog allerede mægtig glad for produkterne og har set resultat, så jeg er forhåbningsfuld.

Carina hansen anmeldte Danish Skin Care d. 14/12/2018

Har brugt produkterne i 4 uger og er meget glad for den forandring de har gjort for min hud ..og vil klart anbefale disse produkter til andre..har døjet med uren hud det meste af mit liv..og da jeg er blevet ældre rocea og som sagt har de gjort en kæmpe forskel..så tak til danish skincare ..

Charlotte anmeldte Danish Skin Care d. 09/12/2018

Min tørre hud og mine urenheder er klart blevet mindre. Særligt Perfect Skin Power Treat kan jeg mærke gør en forskel! Kan klart anbefales! Dog er fragten lidt dyr. Det håber jeg bliver bedre på et tidspunkt. 😊

Lone Wichmann anmeldte Danish Skin Care d. 08/12/2018

Perfect Skin Power Treat har stille og roligt mindsket mine poser under øjnene. Den gør også at mine hænder er blevet pænere. Plejer på denne årstid at have meget sprungne hænder, men det har jeg ikke haft endnu. Glæder mig til lidt frostvejr for at se og mærke forskellen.

Janni Andersen anmeldte Danish Skin Care d. 05/12/2018

Perfekt skin power treat bruger jeg om aftenen under natcremen. Den er med til at holde urenhederne væk. Jeg bruger den også direkte på bumser og bumser andre steder på kroppen - og det virker! Jeg er bare vild med Danish Skin Care produkterne😊

Patricia anmeldte Danish Skin Care d. 22/11/2018

Jeg er vildt imponeret. Jeg har normalt meget tydelige porer og meget sart hud der bare tager imod alt. Jeg har været meget ked af hvordan min hud så ud, jeg har brugt danish skincare i 3 måneder nu og allerede efter en et par uger kunne man se en forskel. Produkterne har også hjulpet på nogle ar jeg har fået af akne, ikke at de er forsvundet endnu men de er gradvist blevet mindre tydelige(Det samme gælder min små begyndende rynker). Derudover er jeg så imponeret over hvor længe produkterne holder. Jeg startede med at købe den lille samlet pakke og fik af vide at der ville være til 1 måned, 1 produkt holdte i 2 måneder( skin treatment), 2 af dem i 3 måneder(nat og dagcreme) og den sidste har indtil videre holdt 3 måneder(wash) og der er mere i. Jeg er helt forelsket i denne hudplejeserie og håber aldrig at skulle leve uden. Håber de begynder at lave en hel makeup serie, har prøvet deres powder foundation og den er som alt andet de laver også helt fantastisk! Håber i vil udvikle eyelash treatment, mascara og Ja en hel make up serie i samme gode kvalitet!!!

Jannik anmeldte Danish Skin Care d. 14/11/2018

Så tæt man indenfor rimelighedens grænser kan komme, på mirakuløst

Lise anmeldte Danish Skin Care d. 13/11/2018

Hejsa... Vil lige starte med at sige....jeg har altså købt det samlede hudplejesæt nogle flere gange end 3👌🏼(mange gange)🤗Har brugt produkterne i over 2 år -men jeg køber som gæst hver gang for der er noget galt med den profil jeg oprettede da jeg startede og har snakket med jer om det flere gange, men det kan åbenbart ikke løses😜 Men jeg ELSKER produkterne -kan dog ikke løse mit talgoroblem som håbet -men jeg kommer aldrig til at bruge andet end Danish Skin Care🙌🏼 Har også købt pudder foundationen men tror jeg har købt den for lys eller så kan jeg bare ikke bruge den....jeg ligner en kalket væg, trods det at jeg bruger mikroskopisk lidt og min hud kommer til at føles max fedtet....lige netop det der er mit største problem, så det er lidt øv😢 Ellers vil jeg bare sige, i er super søde😍og jeg har fået en del af mine veninder til at bruge jeres produkter🙏👌🏼😍 Bh. Lise😘

Jannie anmeldte Danish Skin Care d. 09/11/2018

Intet mindre end fantastisk 👏🏻👏🏻

Mira anmeldte Danish Skin Care d. 08/11/2018

Jeg syntes navnet passer perfekt til produktet! Jeg er så tilfreds.

Marlene anmeldte Danish Skin Care d. 07/11/2018

Jeg har gennem en lang årrække lidt af hudsygdommen ‘Perioral dermatitis’, som er et periodevis rødt udslæt med blære omkring mund og næse. Jeg har søgt og søgt efter en naturlig måde at mindske/fjerne det på, men intet har virket! Langt om længe fandt jeg frem til, at andre med samme lidelse var blevet anbefalet ‘Perfect skin power treat’ fra Danish skincare og jeg bestilte denne med det samme. Efter en uges brug så jeg allerede positive resultater og efter 2-3 ugers brug var mit udslæt væk! Det er et super produkt, som også er godt til uren hud og plejning efter barbering. Jeg glæder mig til også at prøve andre produkter fra Danish skincare.

Vera anmeldte Danish Skin Care d. 29/10/2018

Jeg har i længere til brugt forkerte ansigtsprodukter, og derfor brugt mange penge på produkter som ikke virkede optimalt - trods alle de reklamer man ser og læser. Så lærte jeg DanishSkincare at kende, ved et tilfælde. Havde aldrig hørt om det. Prøvede det, og efter lidt tid kunne jeg se resultater, mit hud blev meget bedre. Nu har jeg brugt det i nogle år, og kan ikke undværre det. Kan kun anbefale det andre, i håb om de slipper for hudproblemer mm. Jeg vil ihvertfald blive ved med at bruge det, da jeg får det jeg vil have. Fantastisk produkt!

Emilie anmeldte Danish Skin Care d. 21/10/2018

Jeg købte Perfect skin power treat, da jeg lider af talgknopper i panden. Efter blot 2-3 ugers brug, har jeg kunne den betydelig forskel, og mine talgknopper er virkelig blevet mindre tydelige. Derudover bruger jeg også dagcremen, som også bare er helt fantastisk og god til min hud. Kæmpe anbefaling herfra!

Tina anmeldte Danish Skin Care d. 18/10/2018

Både min datter på 16 og jeg bruger hele det samlede hudplejesæt fra Danish skin Care, og vi knuseelsker det😍 Det har bestemt hjulpet på min datters urenheder, selv har jeg en fin hud, men pigment pletter i ansigtet, hvilket jeg var pæn træt af - og her har hudplejen været fantastisk i det de er blevet meget mindre tydelige😁🙏🏻 - men det bedste af det hele er, at jeg føler mig ren og velplejet. Vil anbefale produkterne til alt og alle...

Malene anmeldte Danish Skin Care d. 11/10/2018

Kære Mads 😁Jeg giver den største ros der findes! Jeg ELSKER produkterne!!! Jeg har prøvet og prøvet.. alle mulige og umulige produkter... og jeg har siden sidste år været i medicinsk behandling for problemhud.. ikke decideret acne men nok til at det gjorde mig godt og grundigt irriteret og utilfreds med spejlbilledet.. medicinen blev sidste udvej efter forsøg med alle mulige rense produkter der lover det ene og det andet...med medicinen derfor også tvunget til månedlige blodprøver, da det kan skade leveren.. Efter 11mdr så pauserede jeg medicinen som jeg skulle..og huden reagerede IGEN 😔 jeg opstartede straks pillerne igen men faldt over din hudplejeserie.. jeg tænkte..nu prøver jeg sku..der er intet at tabe.. og nu har jeg ikke været i medicin behandling i snart 4uger...og min hud har aldrig været så smuk som efter opstart med dine produkter 🙏 jeg er SÅ taknemmelig !!! Ingen medicin..ingen blodprøver...og smuk smuk hud 😁🙏Jeg vil anbefale ALLE det.! Og bruger INTET ANDET..jeg skal ikke nyde noget...DET HER ER DET ENESTE DER RENT FAKTISK VIRKER FOR MIG 😁😁😁 tusind tak Mads 🙏PS...Det kunne være så fedt med en makeupserie også!!!? Jeg er vild med pudderen(den er så let og fin 😁) Måske øjenskygger eller mascara næste gang ? 😁Bedste hilsen Malene

Kristine anmeldte Danish Skin Care d. 05/10/2018

Fantastisk produkt! uden tvivl...ville ønske jeg havde opdaget dine produkter tidligere.Perfect Skin Power Treat gør en forskel! den virker og det var synligt for mig allerede efter den første uge. Jeg har nu brugt sættet i ca 2 mdr, og har ikke længere de samme udbrud og grim kedelig hud som tidligere. Jeg mangler dog stadig at få bugt med ar fra mange år med akne, men håber på det bedste og på at den også arbejder med at mindske dem med tiden. Helt klart et produkt jeg vil anbefale og bruge fremover:)

Julie anmeldte Danish Skin Care d. 03/10/2018

Elsker, elsker, elsker denne serie, den har fuldstændig ændret min hverdag. Jeg kan nu gå rundt i det offentlige uden hele tiden at få irriterende kommentare om mit ansigt. Det er så dejligt! 😁

Rikke anmeldte Danish Skin Care d. 26/09/2018

jeg har brugt perfect skin Power treat i ca. 8 måneder nu og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. jeg lider af rosacea og har tit været ked og flov over at være så rød i hoved, men efter jeg er begyndt at bruge perfect skin power treat er min rødme blevet meget mindre, kan næsten ikke ses mere :) Jeg kan kun anbefale dette produkt !

Sussi anmeldte Danish Skin Care d. 23/09/2018

Jeg elsker Perfect Skin Power Treat og selvom jeg nogle gange prøver/bruger andre cremeserier, så vil jeg helst ikke undvære den.

Karina anmeldte Danish Skin Care d. 22/09/2018

Jeg bruger Danish skin care men har ikke hudproblemer. Min hud er moden (40 år) men jeg var om første omgang meget tiltrukket af, at der ikke er alt muligt crap i, som er dårligt for huden. Derudover har jeg i en årrække faktisk altid følt mig snydt når jeg har brugt rigtig mange penge på de dyre mærker til ansigtspleje. Har følt, at det er navnet jeg betaler for og der er så meget i de produkter som ikke er gode for huden. Jeg oplever at min hud føles renlig og glat og jeg kan rigtig godt lide den følelse jeg får når jeg om aftenen har brugt power treat. Dét er virkelig en følelse af renhed og min hud er bare dejlig når jeg lægger hovedet på puden.Sidst vil jeg også nævne at jeg lige præcis ikke føler jeg bliver "prakket" alt muligt gejl på og skal købe serum og olie og speciel øjencreame som mange andre mærker gør. Dét har altid irriteret mig, også fordi det har været svært at sige nej og overskue konsekvensen ved ikke at bruge HELE serien i et bestemt mærke når man i forvejen går op i at pleje sin hud. Men, med Danish skin care er det ligetil. Ikke alle mulige ekstra ting og ekstra olier og cremer. Dét værdsætter jeg fordi jeg føler at jeg netop ikke bliver lokket til at købe en masse. Og min hud føles oprigtig dejlig og ren og blød og uden store og tilstoppede porer og min make up sidder flot det meste af dagen.

Anna anmeldte Danish Skin Care d. 22/09/2018

Super gode produkter. Er især glad for deres dag creme. Min hud er ikke så fedtet og skinnende mere, ser bare super frisk ud :)

Charlotte Thorup Green anmeldte Danish Skin Care d. 10/09/2018

Super gode produkter, min hud er blevet så meget pænere af dem. Kan helt sikkert godt anbefales. 😀

Mahmoud anmeldte Danish Skin Care d. 02/09/2018

Jeg er super glad, for jeres vidunderlig produkter. Det jo helt vildt hvor stor forandring der er sket med mit ansigt, havde fører i tiden købt forskellige produkter. Fra andre hjemmesider men som desværre ikke havde hjulpet mit ansigt med noget som helst. Men efter jeg fik øje på Danish skin Care, tænkte jeg at det må jeg lige tage ind og læse om. Så fik jeg hurtig interesse ved jeres produkter, og efter det fik jeg bestilt nogle af jeres produkter med det samme, som jeg håbede på at denne her gang må da altså ske noget med mit ansigt, hold da op nogle produkter i har, det er helt vanvittigt er så glad for mit ansigt idag. Så jeg ville bare sige tusind tak for jeres produkter, som har hjulpet mit ansigt og kan klart anbefales til alle som har hudproblemer.

Tina Pårup anmeldte Danish Skin Care d. 31/08/2018

Bedste hudplejeserie, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har siden mine teenageår altid haft urenheder, hvilket har påvirket mig. Nå men long story short; ca tre mdr. efter købet af Danish Skin Care blev min hud væsentligt pænere, og lige siden har jeg ikke brugt andet, og behøver desuden ikke skjule mine urenheder for første gang siden mine teen - tak for det <3

Pernille anmeldte Danish Skin Care d. 26/08/2018

Nem, hurtigt og dejlige produkter. Jeg handler igen og igen og igen... :-)

Annedorthe anmeldte Danish Skin Care d. 25/08/2018

Synes måske Mads skal tage navneforandring til Mads Mirakelmager. FANTASTISKE produkter. Godt han er ung for tror jeg bliver her resten af livet!

Johanne anmeldte Danish Skin Care d. 22/08/2018

Danish Skin Care har nogle virkelig lækre produkter, som hjælper til at holde min hud blød og pæn. Jeg har to meget store ar/plamager i ansigtet, som man slet ikke kan se når jeg kombinerer ansigtcremerne med Powder Foundationen, noget jeg ikke har oplevet med andre produktmærker før. Jeg er meget, meget tilfreds.

Nanna Houlind anmeldte Danish Skin Care d. 20/08/2018

Er en fast og meget tilfreds bruger af jeres produkter. Dejlig milde og effektive på samme tid. Jeg har brugt produkterne i et stykke tid nu, men købte for første gang rejsestørrelserne her i sommers. Vildt skønt at kunne have dem med på farten! Jeg tabte min rensegele én gang (den blå), hvorved den gik i stykker. Det eneste mén jeg har angående produkterne, at pumpen var lidt bedre. Tak for skøn hudpleje! :-)

Monica anmeldte Danish Skin Care d. 09/08/2018

SUPER produkt. Jeg har selv tidligere arbejdet som kosmetolog og det her er et af de bedste produkter jeg har prøvet. Den er utrolig god mod urenheder og giver bare en ensartet flot hud, og resultaterne kunne jeg se på første døgn.

Leena Eklund Karlsson anmeldte Danish Skin Care d. 31/07/2018

Dear Danish skin care. I want to express my thanks to your products. They are the best products I ever tried on my face. I got rid of my acne rosacea in 48 hours after using the Power liquid and the night cream on top of it. I remain your true customer and recommend your products to others too. Regards Leena

Maria anmeldte Danish Skin Care d. 23/07/2018

Super service, hurtig levering, og ikke mindst virkelig gode produkter, som VIRKER! Og at dagcremen er med solfaktor er prikken over i’et!

Danish Skin Care giver smuk hud
Stine Lyngbo anmeldte Danish Skin Care d. 12/06/2018

I skal virkelig vide hvor kæmpe stor forskel det har gjort. De sidste ca. 5 år har jeg ofte sammenlignet hvordan jeg tænkte på min hud med hvordan spiseforstyrrede tænkte på mad, SÅ meget fyldte det! Når jeg har siddet med mine klienter og coachet dem igennem spiseforstyrrelser har jeg så ofte kunne drage paralleller til, hvordan jeg havde det med min hud! Nu træner jeg uden make up - jeg skænker det ikke en tanke når jeg er på stranden, jeg var til medarbejderseminar i fredags i 30 graders varme hvor vi skulle cykle 75 kilometer UDEN make up med til lige at kunne dække hver gang vi kom forbi et toilet! Kæmpe befrielse - særligt socialt 🙏🙏🙏

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Lis Kjeldsen anmeldte Danish Skin Care d. 30/04/2018

Jeg har prøvet/testet Danish Skin Care’s nye produkt Loose Mineral Powder Foundation som fremover bliver mit foretrukne mærke. Den er nem at bruge og giver et naturlig udseende. Perfekt til min hud 50++, som har tendens til rødme, tørhed og lidt åbne porer. Dette nye produkt er en fantastisk nyhed til ens make-up – og fungerer super godt med min dagcreme fra Danish Skin Care :-D

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Mathilde Mackowski anmeldte Danish Skin Care d. 20/04/2018

Elsker det! Nemt hudpleje og nu også nemt makeup ❤️

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Ivalu Juhl Petersen anmeldte Danish Skin Care d. 12/04/2018

Har nu været kunde her i flere år. Det er helt klart med denne serie af produkter min hud har det bedst. Jeg stoler på Mads og hans team arbejder for at give flere mennesker en skønnere hud, så det er for mig pengene værd. Desuden er det noget af det bedste kundeservice jeg har oplevet. Og altid hurtig levering. Så mange tak for det, Danish Skin Care. Kan varmt anbefale jer.

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Julie Smalbro anmeldte Danish Skin Care d. 11/04/2018

Den løse pudder gør det nemt og let at arbejde ind i huden og lægger sig helt naturligt, nærmest som en lækker creme. Den har en god dækkeevne, som får huden til at se helt naturlig ud og den holder hele dagen. Det ser så naturligt ud, at man ikke kan se, at man har makeup på (der er to, der uafhængigt af hinanden, har sagt til mig, at de slet ikke kunne se at jeg havde det på, fordi det så så naturligt ud).

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Anja Petersen Storm anmeldte Danish Skin Care d. 11/04/2018

Min hud er så VILD med deres produkter, vil ikke kunne undvære det... Det er få produkter, men det er nok og de gør en forskel ved mig og min hud. TAK til jer Danish Skin Care!

Mor anmelder Danish Skin Cares produkter
Louise Monica Kieffer anmeldte Danish Skin Care d. 03/04/2018

For første gang har jeg fundet en makeup hvor jeg ikke føler jeg har makeup på🙌🏼 Den er lækker blød for huden, den er nem og lægge på, den er nem og supplere op hvis man skal en tur i byen og den giver min hud den glød den fortjener. Har igennem mange forskellige slags makeup, været ret så irriteret over min hud begyndte og skinne efter kort tid, som om den var fedtet. Men det oplever jeg ikke med denne makeup. Jeg har en del ar fra min acnetid som jeg synes den dækker rigtig flot. Dén og en mascara er det eneste jeg behøver i min “til daglig” makeup taske. Ligesom alle andre Danish Skin Care produkter, er den blevet uundværlig for mig!

Kunde er vild med Danish Skin Care produkterne
Birgitte Andersen anmeldte Danish Skin Care d. 08/03/2018

Det er nogle fantastiske produkter, som jeg med glæde bruger fordi de virker 👍🤞🎆

Kæmpe fan af Danish Skin Care serien
Anne Helene Schiøth anmeldte Danish Skin Care d. 15/02/2018

Det er det eneste der virker til min hud! Jeg er vild med det!

Glad bruger af Perfect Skin Day Protector
Karen Thingstrup anmeldte Danish Skin Care d. 08/02/2018

Så SKØNT! Er især vild med at alle produkter er parfumefri og at der er solfaktor i dagcreme.

Fan Elsker Danish Skin Care produkterne
Kathrine Maria Thorsen anmeldte Danish Skin Care d. 01/02/2018

Jeres hudplejeprodukter er fantastiske og mine talgknopper på kinderne er forsvundet 😍👌🏻❤️

Fast forbruger af Danish Skin Care
Najat S Dawoud anmeldte Danish Skin Care d. 25/01/2018

Har brugt danish skin care siden 2016 og min hud har aldrig været flottere :D 😍 Produkterne gør 100% hvad de lover, er milde og effektive. Kan kun anbefale, at man giver dem en chance

Glad kunde elsker natcremen fra Danish Skin Care
Michelle Lindhøj anmeldte Danish Skin Care d. 03/01/2018

Jeg har lige fået et sæt i julegave og er allerede vilde med produkterne. Dag- og natcremen er særligt gode mod min tørre hud. Er spændt på at se flere resultater, da jeg kun lige er begyndt 🙏

Super tilfreds Danish Skin Care forbruger
Signe Wognsen anmeldte Danish Skin Care d. 30/12/2017

Jeg bruger jeres produkter hver dag, og jeg kan i den grad se en forskel..! Min hud har aldrig været flottere og ikke mindst sundere.. 👌👌 Godt nytår til DSC teamet 🎉🎆🍾

Super glad og loyal Danish Skin Care fan
Regitse Holm Diwas anmeldte Danish Skin Care d. 29/12/2017

Havde nok lidt opgivet at finde “svaret” og efter mange år med ALT prøvet må jeg krybe til korset og melde mig i koret af, at det virker sgu... har kun få urenheder når min mens nærmer sig og ellers hvis jeg passer min hud morgen og aften, så virker det altså for mig - og at det så tilmed at til at betale i forhold til stort set alt andet jeg har investeret i gennem årene - ja det er vel så det man kalder win win... model lækker og flawless er ikke målet og heller ikke resultatet- men en smuk og forbedret udgave af mig selv - godt nytår og Jubii jeg fandt jer 🎉🎆🍾

Glad kunde der har fået fjernet Keratosis Pilaris med Danish Skin Cares hudplejeserie
Sascha Benzon anmeldte Danish Skin Care d. 07/12/2017

Jeg har lige siden jeg kan huske, haft problemer med knopper og rødme på mine arme - Danish Skin Care er det første produkt jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange) der har kunne tage kampen op mod mine hud “udfordringer”. Jeg anbefaler Danish Skin Care til alle jeg kender! 👏🏼

Glad og trofast Danish Skin Care kunde
Sarah Søe anmeldte Danish Skin Care d. 06/12/2017

Jeg ELSKER Danish Skin Care produkter! Jeg begyndte at bruge produkterne for 6 år siden, hvor jeg inden for to uger så og mærkede en tydelig forskel i min hud! Har jeg haft et problem har DSC altid stået til rådighed til at hjælpe og jeg har endda oplevet, at de har anbefalet andre produkter end deres egne, hvis de har ment, at det kunne hjælpe. Den slags ærlighed ser man ikke hos mange firmaer! 😮 Servicen er virkelig i top og derfor anbefaler jeg også altid DSC til mine venner, når de spørger til hudpleje! 🤗 Tak DSC for jeres fantastiske service og vidunderlige produkter!

Lykkelig bruger af Danish Skin Care
Rikke Jakobsen anmeldte Danish Skin Care d. 28/11/2017

Jeg har brugt jeres ansigtsprodukter i et år nu, og kan slet ikke undvære nogle af dem 🤗 jeg er så glad for at have fundet jer, og skifter aldrig!

Glad kunde og fan af Danish Skin Cares hudplejeprodukter
Christina Mahler Olsen anmeldte Danish Skin Care d. 26/11/2017

Her hjemme er Danish Skin Care produkterne i virkelig høj kurs. Især dagecremen gør underværker for min mands tørre hud- faktisk den eneste hans sarte hud kan tåle, og jeg er fan af salicyl peelingen, som jeg bruger dagligt sammen med den nye Body Treat. Man kan virkelig mærke og se den virker 👏🏼

Danish Skin Cares loyale bruger og fan
Charlotte Elmgreen Krigslund anmeldte Danish Skin Care d. 24/11/2017

Den bedste hudplejeserie jeg har prøvet til dato. For min sarte hud ;) En stor æske holder rigtig længe ca 5 mdr for mig. Den gør virkelig noget godt for min hud.

Kunde ELSKER Danish Skin Care hudplejeserien
Rikke Skrødstrup anmeldte Danish Skin Care d. 23/11/2017

Det har været med til at gøre mine pore meget finere og min hud har langt færre urenheder, siden jeg prøvede jeres hudpleje serie. Jeg vil anbefale serien til alle jeg kender, som jeg allerede gør 😁👍🏻😁 En fantastisk serie 🎉🎊

Loyal og fast kunde hos Danish Skin Care
Isabella Seibæk anmeldte Danish Skin Care d. 16/11/2017

Den bedste og eneste hudplejeserie jeg bruger til min hud, anbefaler det altid, hvis nogen har problemer med deres hud :-D

Kunde og fast bruger af Danish Skin Care
Julie Bendtsen anmeldte Danish Skin Care d. 10/11/2017

Altså jeg ELSKER jo jeres produkter - de er jo det eneste rigtige🤩 har brugt dem i 2 år nu, og min hud har aldrig haft det bedre - det sååååå fedt. Glæder mig til at forsætte med at bruge dem og selvfølgelig, følge med i jeres udvikling✨ 😱

Kunde og fan elsker Perfect Skin Power Treat
Marianne Berg anmeldte Danish Skin Care d. 26/10/2017

Første gang jeg prøvede jeres skin treatment, havde jeg været plaget af uren hud længe. Det var ikke sjovt, da jeg for længst var nået over teenagetiden, hvor urenheder er forekommende i højere grad.. Produktet kom med posten og efter et par dage var min hud meget flottere. DET VIRKER! Har spredt budskabet til flere jeg kender igennem den tid jeg har brugt det.

MEGA glad Danish Skin Care fan
Rosemarie Lehn Eriksen anmeldte Danish Skin Care d. 20/10/2017

Jeg anbefaler jeres produkter til alle der døjer med bumser og lignende. Jeg havde prøvet så mange ting, og brugt så mange penge, været på piller osv, men det var først da jeg fik fingrene i jeres produkter at jeg kom det til livs! Det er fantastisk!

Stor fan og bruger af Danish Skin Care
Rikke Maate anmeldte Danish Skin Care d. 10/10/2017

Har lige fået mini sættet i julegave og Jeg er virkelig imponeret. Er endelig færdig med at lede efter produkter Jeg kan tåle og som virker ❤. Er helt sikkert et produkt jeg kan anbefale

Loyal kunde af Danish Skin Care
Maiken Kristensen anmeldte Danish Skin Care d. 06/10/2017

Jeg kan ikke leve uden dette hudplejesæt - det har mindsket mit rosacea helt enormt. Jeg har ellers både prøvet medicin og medicinske salver - men uden virkning men jeres serie har hjulpet mig. Tak for det 👍

Super fan af Danish Skin Care
Kamilla Kristensen anmeldte Danish Skin Care d. 05/10/2017

Jeg elsker elsker jeres Danish Skin Care serie! Har brugt uafbrudt i et år nu og kan ikke stop med det 🙈😍♥️ Hvis du ikke har prøvet det, se at komme igang med det derude 🍀 Mads ved hvad han laver 🙈♥️♥️

Glad bruger af Danish Skin Care Eksfoliering
Maria C. Pétursdóttir Bonde anmeldte Danish Skin Care d. 04/10/2017

Allerede efter ganske kort tid, kunne jeg se resultater. - Det var helt vildt! Kunne slet ikke forstå, at min hud ville kunne "klare sig" og blive glat og fin uden exfoliering - Og alt det andet, som jeg kørte rundt i ansigtet før! En virkelig dejlig fornemmelse, og ganske enkelt! 👍 Jeg er PJATTET med det! 💙

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Brigitta Kinga Ciocarlan anmeldte Danish Skin Care d. 20/09/2017

Dejlig oplevelse. Selv om der var sket en fejl i leveringen, da jeg havde bestilt 2 bøger i stedet for en, fik jeg leveret bog nr. 2 lynhurtigt et par dage efter 😃 So i'm Happy ☀️☀️☀️🌈 Tak Danish Skin Care for rigtig god service!

Glad Danish Skin Care bruger
Louise Lunau Petit anmeldte Danish Skin Care d. 07/09/2017

Danish skin care er det eneste rigtige produkt for huden. Jeg har god samvittighed når jeg bruger det da der er lagt meget arbejde og viden bag produktionen af serien. Min personlige favorit er natcremen og face wash - det føles som man har været en lille tur i spa.

Super glad bruger af Perfect Skin Power Treat
Julie Greve Sunke anmeldte Danish Skin Care d. 07/09/2017

Jeg har købt Perfect Skin Power Treat (den røde), og jeg er virkelig imponeret. Den er SÅ god👌🏻👌🏻

Glad hud med Danish Skin Care
Pernille Graakjær anmeldte Danish Skin Care d. 25/08/2017

Jeg vil blot sige tak!Jeg har aldrig haft problemer med min hud. Pludselig - I en alder af 24 år, - begyndte jeg at få ekstremt mange problemer.Jeg har altid renset hud morgen og aften, men pludselig virkede intet !Jeg har brugt flere tusinde kroner på alverdens produkter, creme fra lægen og gode fifs, men intet virkede. Lige inden jeg gav op, læste jeg om jeres produkter. Jeg har nu været fast bruger af det morgen og aften, I 6 måneder.TAK! Har aldrig haft det så rart. 💪❤️

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Marianne Maarup Nathansen anmeldte Danish Skin Care d. 18/08/2017

Bestilte bog online og indenfor 5 dage lå den i postkassen ☺️ Nemt og overskueligt at bestille via hjemmesiden.

Glad bruger af Danish Skin Care hudplejeserien
Helle Zoll Palsson anmeldte Danish Skin Care d. 02/08/2017

Det er lidt som et første hjælps kit til huden 🙂 - der har haft så kæmpe effekt på min meget urenehud, fuldstændig uundværlig 😁 - mange års flakken rundt i produkter, havde fået mig til at tvivle på om der overhovedet fandtes noget for en hud som min. Dette har ikke kun hjulpet på min hud men også mit selvværd fordi med min urenehud gemte jeg ofte mit ansigt fordi jeg var så flov 🙂

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Lillian Sebelius Jensen anmeldte Danish Skin Care d. 03/07/2017

Hurtig levering og rigtig god bog ❤️ Jeg fik bogen ret hurtigt og den lever fuldt op til mine forventninger. Online delen er også kanon så helt sikkert en anbefaling til andre.

Fan af Danish Skin Care
Malene Larsen anmeldte Danish Skin Care d. 09/06/2017

Jeg har meget sart og tør hud og har altid kæmpet meget med uren hud og talgknopper. Ind til jeg fandt Danish skincare. 😍😍 Jeg elsker de skønne produkter 🙈👼

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Pia Henriette anmeldte Danish Skin Care d. 08/06/2017

Hurtig levering. God hjemmeside, overskuelig. Og mega god bog 👍👍👍👍

Bruger af Danish Skin Cares hudplejeprodukter anmelder produkterne
Signe Ellen Agerbo anmeldte Danish Skin Care d. 07/06/2017

Jeg giver fire stjerner, da jeg er rigtig glad for indholdet i flaskerne. Den sidste stjerne kom ikke på, da det er helt umuligt at vurdere hvornår flasken er tom og derfor bestille nyt i god tid. En gennemsigtig stribe på flasken eller anden identifikation af tilbageværende i flasken ville være yderst kærkommen:)

Fan og glad bruger af Perfect Skin Power Treat
Sara Beck Hansen anmeldte Danish Skin Care d. 01/06/2017

JAAAA!!! Elsker elsker elsker og kan IKKE ALDELES UNDVÆRE PEEL ! Salicyl peelingen! 😛😀👍🏻😍 den BEDSTE PÅ JORDEN! Næste gang skal jeg prøve dag/nat cremen! Hurtig service, gode råd/vejledning - super produkt ! Ganske enkelt.. i love Danish skin Care ! 😛😍😍

Elsker Perfect Skin Face Wash og Danish Skin Care
Karina VibergBaun von Bülow anmeldte Danish Skin Care d. 11/05/2017

Jeg elsker jeres face wash da den er dejlig mild, men stadig virkelig effektiv 👌🏻😍

Bruger af Danish Skin Cares hudplejeprodukter anmelder hudplejeprodukter
Rikke Laulund Valbjørn Henriksen anmeldte Danish Skin Care d. 21/04/2017

Mads og hans team har virkelig reddet min hud. Var en af dem der aldrig havde en bums da alle mine jævnaldrende døjede med dem,og jeg var lykkelig. Lige indtil jeg blev 19-20 år, hvor jeg begyndte at få teenage hud. Bumser, hudorme, rødme, hævelser og senere ar (pilfinger). Jeg prøvede alt, og var så ked af det. En dag da jeg igen igen googlede fjernelse af hudorme, dukkede dsc op på min skærm. Fuld af skepsis bestilte jeg. Og det var den bedste beslutning ever. Min hud er mere ensartet, ensfarvet og blød. Har kun en enkelt eller 2 bumser/hudorme i ny og næ, og mine ar er mindre synlige. Har ikke haft så pæn hud siden jeg var teenager. Er gået fra at skulle dække mig med foundation hver dag, til at kan undvære helt. Anbefaler produkterne til alle. TAK!

Bruger af Danish Skin Cares hudplejeprodukter anmelder hudplejeprodukter
Rikke Laulund Valbjørn Henriksen anmeldte Danish Skin Care d. 21/04/2017

Mads og hans team har virkelig reddet min hud. Var en af dem der aldrig havde en bums da alle mine jævnaldrende døjede med dem,og jeg var lykkelig. Lige indtil jeg blev 19-20 år, hvor jeg begyndte at få teenage hud. Bumser, hudorme, rødme, hævelser og senere ar (pilfinger). Jeg prøvede alt, og var så ked af det. En dag da jeg igen igen googlede fjernelse af hudorme, dukkede dsc op på min skærm. Fuld af skepsis bestilte jeg. Og det var den bedste beslutning ever. Min hud er mere ensartet, ensfarvet og blød. Har kun en enkelt eller 2 bumser/hudorme i ny og næ, og mine ar er mindre synlige. Har ikke haft så pæn hud siden jeg var teenager. Er gået fra at skulle dække mig med foundation hver dag, til at kan undvære helt. Anbefaler produkterne til alle. TAK!

Anmeldelse af Danish Skin Care af kvinde med briller, hat og tatovering.
Saphira Borden Lagertha anmeldte Danish Skin Care d. 20/04/2017

Jeg kunne tydeligt se forskel efter 3 uger! Bestilte Minisættet, for at prøve og var meget skeptisk da jeg har prøvet en del forskellige ting, hvoraf INGEN virkede. Det holdte i 2 måneder (har endda stadig lidt facewash tilovers). Jeg var lidt for langsom til at bestille en ny omgang, og har derfor været foruden produkterne i 2 uger, hvilket allerede nu kan ses i form af bumser og fedtet hud. jeg kan simpelthen ikke fungere uden disse produkter (åbenbart :D) - mister MEGET selvtillid når min hud er så grim, så idag måtte jeg bestille det komplette sæt! Det eneste der gør at i "kun" får 4 stjerner er de irriterende konkurrencer og videoer der popper op når man er på siden.

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Anne-sofie Bredahl Frederiksen anmeldte Danish Skin Care d. 14/04/2017

Jeg elsker jeres hudplejeprodukter fordi jeg ved at det gør underværker for min hud 👌🏻😱 Jeg får næsten aldrig bumser fordi jeg bruger Danish skin Care. 🤘🏻 Jeg har i 2017 anbefalet DSC til rigtig mange fordi jeg synes det er sååå fantastisk 💗 Hele familien bruger det også.

Elsker Danish Skin Cares dagcreme med solfaktor
Line Søborg anmeldte Danish Skin Care d. 09/03/2017

Helt fantastisk ❤️. Min hud har hele mit liv været som olie, og nu efter 4 måneder er den helt normal. Jeg kommer aldrig til at bruge andet.

Fan og virkelig tilfreds bruger af Danish Skin Care
Gine Nielsen anmeldte Danish Skin Care d. 11/01/2017

2017 var året hvor jeg prøvede jeres produkter første gang. Jeg har kun 1 ting at sige om dem, FANTASTISK 😍👌🏻❤️

Stor fan elsker Danish Skin Care
Annette Kjær Jensen anmeldte Danish Skin Care d. 20/11/2016

Jeres produkter er ikke mindre end FANTASTISKE 👍🏼👍🏼👍🏼 Med 2 teens i huset er dette GENIALT OG VIRKER AMAZING 🍀🍀

Bruger af Danish Skin Cares hudplejeprodukter anmelder produkterne
Rikke Frøslev Knudsen anmeldte Danish Skin Care d. 02/11/2016

Har mere eller mindre døjet med bumser og uren hud i 30 år! Og jeg har prøvet ALT! Derfor var jeg også meget skeptisk da jeg gik i gang med produkterne, men hold da op en forandring og så hurtigt! Det er helt fantastisk og jeg kommer aldrig til at bruge andre produkter. Tak Mads

Loyal fan og F¨fast bruger af Danish Skin Care
Maria Riise anmeldte Danish Skin Care d. 02/11/2016

Alle jeres produkter er fast inventar i skabet!! Havde i mange år forsøgt med både dyre og billige produkter men må sige at jeres er klart det bedste jeg har prøvet. Det er rent og lækkert, anbefaler det til alle som vil det bedste for deres hud 👍🏻

Fast bruger og FAN af Danish Skin Care
Sabrina Antonia Kvistorf anmeldte Danish Skin Care d. 02/11/2016

Jeg elsker elsker elsker hver og en i sættet til tør hud 🙌 😍 Det er der bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg vil ALDRIG undvære det 👏🏼 Tak for jer 🙏

Bruger af Danish Skin Cares hudplejeprodukter anmelder produkterne
Rikke Frøslev Knudsen anmeldte Danish Skin Care d. 02/11/2016

Har mere eller mindre døjet med bumser og uren hud i 30 år! Og jeg har prøvet ALT! Derfor var jeg også meget skeptisk da jeg gik i gang med produkterne, men hold da op en forandring og så hurtigt! Det er helt fantastisk og jeg kommer aldrig til at bruge andre produkter. Tak Mads

STOR forbruger og fan af Danish Skin Care
Kamilla Johnsen anmeldte Danish Skin Care d. 09/09/2016

Jeg synes Danish Skin Care er absolut fantastisk. Det har virkelig hjulpet på at rense min hud, og virke begynde at se pænt ud. Dog er det stadig en proces... Jeg er blevet stor fan af 'Perfect Skin Face Wash', hvor man virkelig får renset i dybden - men på en mild og behagelig måde. Kan 100% anbefale alle jeres produkter 😝

Elsker Danish Skin Cares parfumefri produkter
Stine Sakari Larsen anmeldte Danish Skin Care d. 29/06/2016

Jeg begyndte at bruge hudplejesætter i august. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for min hud. Jeg er nu en del over halvvejs i andet sæt, og jeg kan ikke forestille mig at skulle bruge andet igen. Farvel til ansigtsmasker, unødvendig parfume og hårdhændet behandling af huden.

Anmeldelse af Danish Skin Care af kvinde med krøllet lyst hår
Dorte Christine Broberg anmeldte Danish Skin Care d. 04/12/2016

Kom til at trykke på 4 stjerner, hvor jeg skulle have trykket på 5!! Har nu brugt serien siden 1 dec og fatter det ikke selv, men kan allerede se det!! Tak for super produkter🙏🏼👌🏼

Anmeldelse af Danish Skin Care af kvinde med barn
Heidi Klastrup Ersing anmeldte Danish Skin Care d. 29/10/2014

Efter kun én uge er min hud allerede i tydelig bedring. Har prøvet næsten alle former for hudpleje, og dette produkt slår alle andre jeg har prøvet.

Anmeldelse af Danish Skin Care af kvinde
Susanne Munk Henriksen anmeldte Danish Skin Care d. 02/01/2014

Yderst tilfreds med indhold!! Tænker dog om det er helt umuligt at få den "gamle" emballage til exfoliator så den også er med pumpe. Jeg er meget på farten (og har produkterne med) men oplever at skruelåget kan løsne sig lidt og produktet lidt kan sive ud.

Brug for mere? Se flere anmeldelser på Trustpilot og Facebook