Røde knopper

Fjern røde knopper på lår og arme

Lider du af røde knopper på arme, ben og lår? Ofte forveksles røde knopper på arme og lår med bumser, men det er oftest Keratosis Pilaris.

Keratosis Pilaris (røde knopper på huden)

Cirka 50 % af alle kvinder og mænd lider af røde, ru og eventuelt kløende knopper på deres lår, arme eller ryg.

Udseendet af disse små knopper kan være til stor frustration, da mange forbinder problemet med uren hud og bumser.

Disse små røde knopper kaldes for Keratosis Pilaris, og opstår ved at hudceller sætter sig fast i hudens porer, hvorefter der opstår betændelse. Årsagen til dette er dog uvis.


Sådan fjernes små røde knopper på kroppen

Daglig brug af en effektiv eksfoliering/peeling, vil virkelig hjælpe på fjernelsen af de små røde knopper (Keratosis Pilaris).

Bemærk dog vigtigheden i at du vælger en effektiv Salicylsyre eksfoliering (også kaldet BHA eller Beta Hydroxy Acid), i stedet for et skrubbende produkt med korn eller et ru håndklæde.

Årsagen til at Salicylsyre eksfoliering er så effektiv til fjernelse af Keratosis Pilaris, modsat en skrub, som blot vil forværre problemet er, at Salicylsyre vil hjælpe med at fjerne døde hudceller både oven på og inden i hudens porer.

Samtidig dybderenser Salicylsyre hudens porer grundigt og fjerner skidt, snavs og døde hudceller, ligesom olie, fedt og talg fjernes. Dette er med til dramatisk at mindske forekomsten af røde knopper og løser samtidig effektivt Keratosis Pilaris

Et ekstra plus ved at bruge Salicylsyre til behandling af Keratosis Pilaris er, at ingrediensen også hjælper med at mindske rødme og irritation, så knopperne ikke klør.

Få produktet Amazing Body Treat med salicylsyre til behandling af Keratosis Pilaris

Amazing Body Treat

3071+ anmeldelser
390 kr.

Før/efter fotos


Bekæmp effektivt hudproblemer på kroppen
Få eksfoliering, behandling og pleje i ét og samme produkt – virkelig effektiv behandling mod hudproblemer på kroppen. Specielt god mod bumser og urenheder, men også GENIAL til indgroede hår, knopper fra barbering og tør/hård hud.

Brug produktet dagligt efter bad og på renvasket hud. Produktet smøres på tør hud, lad det derefter tørre et par minutter og så er du klar til at tage tøj på. Fortsæt behandling indtil knopperne er væk.

Derefter kan Keratosis Pilaris holdes nede ved behandling med produktet 1-2 gange ugentligt. Desuden kan der tilføjes at produktet også hjælper med at give en lækker blød og glat hud.


Bonusråd til Keratosis Pilaris

For at komme de små røde knopper til livs, er det vigtigt at du mindsker alle former for irritation og tilstopning af huden. Dette betyder, at du skal vaske din krop i en let rensegelé uden parfume, og dermed undgå duftende sæbe.

Desuden bør du ikke skrubbe din hud – heller ikke med dit håndklæde, da denne skrubning vil forårsage irritation. De små røde knopper kan ikke skrubbes væk fra hudens overflade, da problemet opstår dybere nede i din hud.

Læs mere om Behandling af Keratosis Pilaris her

Træt af Keratosis Pilaris? Bekæmp med disse produkter:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar