Kvinde med smile rynker ved øjnene har creme på kinderne

Rynker & anti-aging

Træt af rynker? Her får du en komplet guide til, hvordan du kan mindske antallet af rynker og volumen af de rynker, som uundgåeligt vil præge dit ansigt, når du når en vis alder.

Rynker er uundgåelige…

Rynker kommer med alderen – men de kommer også af dårlig pleje af din hud. Alle får rynker. Nogle flere end andre, men ingen er fredet.

Selvom rynker kommer af sig selv, så er der faktisk flere ting, der spiller ind på, hvornår og hvor mange rynker der melder sin ankomst.

Ting, såsom rygning, solbadning, usund kost og dårlig hudpleje er alle faktorer, der er med til at fremme forekomsten af rynker.

Du kan rent faktisk mindske forekomsten af rynker med en god anti-aging hudpleje samt ved at leve sundt. Et ord, du bør lære i forbindelse med anti-aging, er antioxidanter, da de såkaldte antioxidanter kan hjælpe dig med at bekæmpe rynker.

Hvad er antioxidanter, tænker du måske… Helt kort sagt kan man sige, at antioxidanter er en række anti aging-ingredienser.

Den lidt mere tekniske definition på antioxidanter lyder således: En antioxidant er et kemisk stof, som modvirker oxidation. Antioxidanter kan være flere forskellige ting, blandt andet vitaminer og mineraler. Derudover findes antioxidanter også i enzymsystemer i menneskekroppen.

Antioxidanter kan forebygge eller forsinke, at sunde kemiske stoffer eller organer i din krop bliver oxiderede og dermed skadede eller ødelagt. Antioxidanter er derfor rigtig gode og noget, du hellere end gerne må slubre i dig!

Hvis du skal have en anti aging-creme, der virker, er det derfor vigtigt, at den indeholder antioxidanter. Flere af mine produkter i min hudplejeserie indeholder netop antioxidanter samt mange andre gode ingredienser, der kan sikre dig en perfekt hudpleje.

Hvis du kunne tænke dig at læse nærmere om hudplejeserien, kan du klikke herunder.

Se Danish Skin Cares hudplejeserie her.

Jeg vil i denne artikel tage dig igennem stort set alt omkring anti-aging, så du kan blive klædt ordentligt på til at forebygge rynker og bevare en smuk, ungdommelig hud.

Hvorfor får jeg rynker?

Du har nok allerede en ret god idé om, hvad rynker egentlig er, men lad mig lige gå lidt mere i dybden med det. Rynker er noget, der rammer alle mennesker i løbet af livet. Rynkerne kommer med alderen som følge af din ansigtsmimik.

I takt med at årene går, mister din huds bindevæv løbende sin styrke og elasticitet. Den bliver desuden mere tynd og mere tør med årene – og derfor får du rynker.

Hvor mange rynker du får – og hvornår du får dem, ja, det er individuelt. Dog er der en række forskellige årsager til, hvorfor man får rynker, og der er også mange forskellige forhold, der kan fremme udviklingen af rynker. Jeg gennemgår de forskellige årsager herunder.

Den helt grundlæggende årsag til udvikling af rynker er selvfølgelig din arvemasse. Altså, hvor disponeret du rent genetisk er for at få rynker. Den del er svær at ændre ret meget på. Det er ligesom din genetik, og den er ganske fastlåst. Der er dog, som bemærket, andre faktorer, som også spiller ind i forhold til, hvornår du får rynker, og flere af disse er knyttet til ‘livsstil’.

Din livsstil dækker over flere ting. Blandt andet dine kost- og motionsvaner. Men din livsstil er, når det kommer til rynker, i høj grad din solbadning og dine rygevaner.

Læs her, hvad rynker er

Hvis du er endnu mere nysgerrig på rynker, tilbyder jeg dig et overblik over 11 myter omkring feltet samt en guide til at mindske antallet og volumen af rynker. HELT GRATIS!

Få gratis rådgivning og hjælp til behandling af rynker

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Det gør rygning ved din hud

Din hud får sin næring via en masse små fine blodårer. Lige netop disse blodårer går rygning ind og hæmmer – hvis ikke endda ødelægger. Det er årsagen til, at rygere får flere rynker end ikke-rygere.

Det er altså ikke bare en skrøne og myte, at rygere får flere rynker end ikke-rygere. Det er klinisk bevist og veldokumenteret i efterhånden meget forskning om rynker. Så ja, der er noget om snakken med, at du skal droppe tobakken!

Hvad er anti-aging?

Hvad er anti-aging så for en størrelse? Ja, hvordan skal jeg lige forklare det koncept? Anti-aging er i grove træk en uendelig kamp, som du i bund og grund aldrig kommer til at vinde. Anti-aging som begreb refererer til et forsøg på at bekæmpe hudens aldring.

Den kamp griber folk an på vidt forskellige måder. Jeg har set eksempler på alt fra, at særlige specialprodukter blev benyttet til indsprøjtninger og kirurgiske indgreb tages i brug.

Udtrykket anti-aging ramte verdenen i 1980’erne, hvilket i bund og grund fik sat et negativt mærkat på hudens og dit udseendes ældelse. Det opleves især hos kvinder. Her blev anti-aging i bund og grund et forsøg på at holde det ungdommelige udseende så længe som muligt. Ja, hos nogle blev forsøget på anti-aging endda til et regulært forsøg på evig ungdom – koste hvad det måtte.

Din huds og dit udseendes ældelse skyldes ikke kun indre faktorer – altså dine gener. Størstedelen af hudens synlige tegn på ældelse skyldes miljømæssige og eksterne faktorer. Alt fra den mad, du indtager, og dine vaner (herunder rygning og alkoholforbrug) til de ting, som du dagligt udsætter din hud for – såsom sol og luftforurening – har betydning for, i hvilket omfang din hud ældes.

Udfordringen med rynker og anti-aging

Rynker kommer naturligt med alderen. Det kan ikke undgås. Det vi kan gøre, er at forsøge at minimere hudens ældningsproces og bibeholde hudens spændstighed – og naturligvis droppe de ting, vi gør, som speeder ældning af huden op. En måde, hvorpå du kan behandle din hud mod rynker, er ved at bruge kvalitetscremer, som indeholder antioxidanter.

Ved behandling af rynker er det vigtigt at huske, at rynker ikke behandles i løbet af to-tre dage – det kræver derimod lang og kontinuerlig behandling. Sådan er det faktisk med al hudpleje. Hvis du vil have en sund hud og sikre dig, at den forbliver sund, er det vigtigt, at du fortsat plejer og passer på den.

5 fejl de fleste begår med rynker og anti-aging

Jeg ser desværre, at der bliver lavet en masse fejl i forbindelse med anti-aging-indsatser. Herunder får du de 5 allerværste fejl samt de mest udbredte misforståelser, jeg er stødt på.

1) Mange begynder for sent med behandlingen

En af de største fejl, som rigtig mange begår, er, at de fejlagtigt tror, at anti-aging først er noget, man skal begynde med i en bestemt alder. Du skal se anti-aging lidt ligesom sund kost. Desto hurtigere du starter, desto større effekt vil det have.

2)  Bruger kun solcreme om sommeren

Det er en udbredt misforståelse, at du kun skal tage solcreme på om sommeren. Måske fordi det netop hedder ‘solbeskyttelse’.

Solen udsender stråler hele året rundt, og disse stråler trænger igennem både bilruder og regnvejrsskyer. Solens stråler er skrappe og hårde for din hud. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dig selv hele året. Husk, at din solcreme skal være med UVA-filter.

Derudover vil jeg gerne slå et slag for, at du vælger en solcreme uden parfume. Der er intet behov for parfume i din solcreme. Det eneste, det gør, er, at det påfører din hud endnu flere kemikalier, som slet ikke er nødvendige for at beskytte den mod solens stråler.

Hvis du vil slå to fluer med et smæk, kan du bruge en dagcreme med solbeskyttelse. De bedste dagcremer hjælper både med at beskytte huden mod solen samt mod urenheder. Derudover indeholder de antioxidanter, som mindsker antallet af rynker samt markantheden af de rynker, man nu engang får.

Creme-markedet kan være en jungle, og der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige cremer. Hvis du vil være sikker på at få en helt fantastisk dagcreme, vil jeg i al beskedenhed anbefale min Perfect Skin Day Protector. Dette er uden tvivl en af markedets bedste cremer til at behandle urenheder. Derudover indeholder den også både UVA- og UVB-solfilter, så din hud beskyttes året rundt.

3) Specielle anti-aging cremer

Mange hudplejefirmaer tilbyder “specielle” anti-aging-hudplejeserier, som får folk til at tro, at de skal bruge noget specielt hudpleje for at få anti-aging-effekten. Sådan forholder det sig ikke. Anti-aging kan sagtens være i en helt almindelig dagcreme. Dette er for eksempel tilfældet med Danish Skin Cares dagcreme.

Dog er det ekstremt vigtigt, at den creme, du bruger, indeholder antioxidanter. Danish Skin Cares dagcreme er naturlig fyldt med antioxidanter og en masse andre gode ting. Derudover er den blottet for ethvert stof, som kan være den mindste smule skadelig for din hud. Dette lyder måske som en selvfølge, men faktisk findes der mange hudplejeprodukter, som indeholder skadelige stoffer. Utroligt nok ja!

4) Jo mere A-vitamin desto bedre

A-vitamin er godt mod rynker. Derfor tror mange, at store mængder A-vitamin er godt. Sådan forholder det sig ikke.

For meget A-vitamin vil i stedet udtørre din hud, og det kan ligeledes medføre, at din hud bliver kedelig, grå og rynket at se på. Hav i stedet fokus på at tilføre A-vitamin i de korrekte mængder sammen med alle de andre gode anti-aging-ingredienser.

5) Bruger opstrammende ansigtsmasker

Det giver dig måske følelsen af, at din hud opstrammes og udglattes, når du bruger en af de populære “opstrammende” ansigtsmasker, men sådan forholder det sig altså ikke.

Der findes ingen naturlige hurtige løsninger, når det handler om opstramning og udglatning af huden. Behandling af rynker er en langvarig og langsommelig proces, der kræver tålmodighed!

Yderligere fejl i kampen for en ungdommelig, smuk hud

Det var de fem fejl, som langt de fleste begår, når de forsøger at holde huden ungdommelig og nydelig. Der bliver dog lavet adskillige andre fejl i den henseende. De værste fejl er:

 • Tage sol. Hvis du gerne vil modvirke og bekæmpe rynker, så er solbadning en dårlig idé.
 • Ryge cigaretter. Det er en stor synder, når det handler om forekomsten af rynker.
 • Tro på reklamer, marketing og mirakler. Lyder noget for godt til at være sandt, så er det nok også. Behandling af rynker tager tid – og bedst er det at sætte fokus på forebyggelse.
 • Desværre bruger mange hudplejefirmaer billedbehandling og hokus-pokus ingredienser, som aldrig vil hjælpe dig til at slippe af med rynker.

Hvordan behandles rynker?

Hvis du håber på mirakler, så kan du vente længe, for rynker forsvinder ikke af sig selv. De bliver faktisk kun værre, men men men!

Rynker kan behandles!

Vil du være helt fri for rynker, så findes der botox og kirurgi, som kan hjælpe dig. Det vil jeg dog på det kraftigste fraråde, da disse behandlingsformer har mange negative sideeffekter, for eksempel at ansigtsmimikken forsvinder.

Den anti-aging-behandlingsform, jeg i stedet vil anbefale, er kontinuerlig hudpleje med produkter, som indeholder antioxidanter. Du skal dog ikke forvente, at hudpleje kan få rynkerne til at forsvinde helt, da fremkomsten af rynker er naturligt, i takt med at man bliver ældre.

Jeg kommer hurtigt til at lyde som Asbjørn Riis, når jeg siger: “Hold dig i form, tro på dig selv og spis sundt”. Men der er faktisk noget om det, selvom den nordjyske wrestlers vise ord fra 1990’erne næppe har så meget med rynkebehandling og anti-aging at gøre… Og så alligevel…

Du kan også gøre meget med kosten!

Rynker kan til en vis grad spises væk, hvis du guffer løs af mad, som indeholder antioxidanter. Antioxidanter findes helt naturligt i naturen. Især grøntsager – og i særdeles høj grad de farverige – indeholder mange antioxidanter i form af blandt andet vitaminer.

Træning og aktiv livsstil bekæmper rynker

At være aktiv og dyrke motion er virkelig fantastisk og effektivt til bekæmpelse af rynker. Husk derfor at holde kroppen i gang – det bekæmper rynker og gør huden mere smidig.

Husk olie

Vær ikke fedtforskrækket. Sørg for at få olie og smørelse til kroppen, da det også vil hjælpe på rynker.

Hav især fokus på de flerumættede olier såsom solsikkeolie, hørfrøolie o.lign. – denne form for fedt får de fleste alt for lidt af.

Sådan behandles rynker

Den gode nyhed er, at behandling af rynker er ganske nemt. Det tager blot tid. Ligeledes er det vigtigt at begynde at tænke anti-aging på samme måde som en sund livsstil.

Det er nemlig noget, som man skal have fokus på hver dag og gerne så meget af livet som muligt, hvis man vil opnå de bedste resultater. Herunder følger fem behandlingsmæssige tips, som vil kunne hjælpe dig med at mindske fremkomsten af rynker og synligheden af de nuværende.

1) Anti-aging

Begynd at bruge anti-aging-ingredienser i din hudpleje tidligt. Jeg vil påstå, at du ikke kan starte for tidligt med den slags. Ingredienserne er nemlig ikke skadelige på nogen måde. Til gengæld er de ekstremt forebyggende.

2) Drop parfume, farvestoffer og skadelige ingredienser

Der er ingen grund til at skabe unødvendig irritation og udtørring af din hud. Drop derfor de ting, du ved, der skader din hud. Det er blandt andet parfume og farvestoffer.

3) Omfavn din blege hud

Glem forestillingen om, at det er smart at være solbrun, og nyd i stedet din smukke lyse hud. Solbadning er ikke godt for huden og vil altid resultere i rynker. Sørg derfor for at beskytte din hud mod solen via solbeskyttelsesprodukter eller dagcremer med indbygget solbeskyttelser.

4)  Bred vifte af ingredienser

Der findes ikke én mirakelingrediens mod rynker. Brug i stedet en masse ingredienser – især de reparerende, beroligende og plejende ingredienser.

5) Gør det nemt for dig selv

Hudpleje kan hurtigt blive en tidskrævende og omstændig proces, men sådan behøver det altså ikke at være. Hvis du vælger en ekstrem god hudplejeserie, har du ikke brug for særlig mange produkter. Kvalitet er vigtigere end kvantitet, når det kommer til hudpleje. Min hudplejeserie består ikke af særligt mange produkter, men jeg lover dig for, at den indeholder alt, hvad du har brug for.

En morgen- og aftenrutine med mine hudplejeprodukter tager ikke særlig lang tid, så det er noget, som alle og enhver har tid til. Selv den stressede teenager og den travle arbejdshest.

Ingen medicinsk behandling

Rynkedannelse er en naturlig del af det, som vi populært kender som livets gang. Det er hverken farligt eller behandlingskrævende. Der er derfor heller ingen medicinsk behandling mod rynker.

Alternative behandlingsmetoder af rynker

Jeg har været lidt inde på nogle af de forskellige behandlingsmetoder igennem denne artikel. Herunder vil jeg gå i kødet på nogle af de alternative af slagsen. Det er dog ikke behandlingsmetoder, som jeg på nogen måde vil anbefale, da bivirkningerne er rigtig store.

Derudover er du ikke engang sikret et resultat, som du forventer. Man hører så mange skrækhistorier omkring disse alternative behandlingsmetoder. Med tanke på disse historier og de forskellige bivirkninger kan det virke absurd, at folk stadigvæk benytter disse behandlingsmetoder.

Botox

Lad os begynde med botox, som efterhånden er blevet ret så udbredt. Jeg hører endda historier om teenagere, der til min store skræk lader sig “behandle” med botox. Hvis jeg lyder forfærdet, så skyldes det, at man med botox-behandlinger sprøjter gift ind i kroppen.

Ja, den er god nok, jeg sagde gift!

Botox er en gift, der lammer dine muskler i ansigtet. Botox er faktisk fremstillet af den bakterie, der giver dig botulisme. Botulisme kaldes også pølseforgiftning, men dækker ikke over dårlig mave. Af den årsag bliver botox ofte omtalt som at sprøjte pølsegift i ansigtet.

Botulisme producerer under iltfattige forhold såkaldte neurotoksiner, der er nogle af de farligste og potente biologiske giftstoffer – som i overhovedet! Disse neurotoksiner giver lammelse, idet de gør dine nerveceller inaktive. Behøver jeg fortælle mere om, hvorfor jeg synes, at botox er en dårlig ide?

Fillers

Jeg er fristet til at kalde fillers for lightudgaven af botox. Her går man med indsprøjtninger af restylane ind og giver ansigtet mere fylde, så huden bliver spændt mere ud.

Behandlingen kan virke mere ufarlig end botox, da restylane indeholder stoffer, der findes naturligt i kroppens bindevæv.

Det er dog ikke helt ufarligt, idet fillers kan give dig betændelsestilstande – også i ansigtet. Men hey, så svulmer ansigtet jo også op, som man jo går efter, at det skal med fillers. Med lidt held, så kan dine betændelsestilstande nok nå at forsvinde igen, inden det seks måneder senere er tid til den næste behandling – fillers virker nemlig ikke permanent.

Laserbehandling

Hvad siger du til at få lavet overfladiske brandskader i dit ansigt? Nej vel? Når man forklarer laserbehandling som det, det reelt er, så lyder det knap så tiltalende og eksotisk, som når jeg bare kalder det for en laserbehandling.

En laserbehandling går ind og ødelægger de yderste lag af din hud ved at give den overfladiske brandskader. Når huden heler op, vil den efterfølgende føles glattere og dermed have et yngre look.

Laserbehandling er smertefuldt og kan give dig bivirkninger som langsom heling og ardannelse. Og nå jo, så er der også chance for betændelsestilstande og andre infektioner som følge af brandsårene i dit ansigt.

Men er det så langtidsvirkende? Altså hvis du stadig ikke er blevet afskrækket af brandsår i ansigtet, så kan jeg fortælle dig, at nej, laserbehandlings langtidsvirkning er ikke givet.

Forebyg dine rynker

Som jeg nævnte tidligere i artiklen, så skal du allerede begynde at være på forkant med rynkebekæmpelsen og forebyggelsen, når du rammer de 30 – og faktisk gerne inden. Men hvad kan du gøre for at forebygge fremkomsten af rynker?

Inden jeg lige kaster om mig med gode råd, så vil jeg lige slå fast, at du aldrig, uanset hvad du gør, slipper helt for rynker. Du kan minimere det, men kampen mod et evigt liv uden rynker, den vinder du aldrig.

Men hvad kan du så gøre for at minimere antallet af rynker. Mine råd til dig er disse:

 • Plej din hud
  Begynd allerede tidligt i livet at passe på din hud. Vask, plej den og sørg for, at den får den fugt, som den har behov for, for at holde sig frisk og elastisk. Brug en god hudplejeserie i den henseende. I al beskedenhed vil jeg anbefale Danish Skin Cares, som du kan se her.
 • Spis rigtigt
  Dine kostvaner har indflydelse i forhold til din huds sundhed. Sørg derfor for, at du får en kost, der giver din hud og krop det, som den skal bruge – og fravælg eller begræns de ting, som den ikke har godt af.
 • Drik rigeligt
  Sørg for, at din krop får nok med væske. Det er også med til at holde din hud sund og fugtig. Drik meget gerne mindst to liter vand om dagen og begræns dit indtag af alkohol og kaffe.
 • Skån din hud
  Lad være med at udsætte din hud for ekstremer. Det gælder solbadning, men også barske vejrforhold som ekstrem kulde og blæst. Det er med til at udtørre din hud, hvilket øger nedbrydningen af din huds elasticitet. Du bør også undgå lange bade, da det kan være med til at fjerne alle de naturlige olier i din hud, hvilket får den til at tørre ind. Knap så varmt vand, knap så lange bad – og så husk at fugt din hud bagefter.
 • Kvit smøgen
  Du har måske allerede nu bemærket, at dine livsstilsvalg spiller ind i din udvikling af rynker. Det gælder også smøgerne, som er med til at ødelægge de blodkar, der skal forsyne din hud med blod og holde den frisk og elastisk.
 • Motion
  Sørg for at motionere. Ja, nogle vil endda sige op til fire timer om ugen. Få pulsen op. Det er godt for dit helbred og dit indre følelsesliv.

Anbefalede produkter mod rynker med anti-aging

Danish Skin Care hudplejeserien samler det hele i én og samme serie. Du får både solbeskyttelse og god daglig pleje af huden – og du får naturligvis masser af anti-aging.

Danish Skin Care hudplejeserie indeholder desuden en masse gode ingredienser og nødvendige vitaminer, mineraler og aktiver, der alt sammen plejer huden. Derfor er det naturligvis den, som jeg anbefaler.

Se den samlede hudplejeserie her.

Anbefalede produkter

Kommentarer

15 kommentarer

Skriv en kommentar

 1. Hej Kirja

  Super at du er obs på dine allergier – og SUPER SUPER sejt at du har fundet frem til at Aloe Vera for dig er en dum ingrediens.

  Allergi er egentlig også noget mærkeligt noget. Mærkeligt at nogen kan være allergiske overfor noget, som er SUPER sundt for os andre.

  Men du skal naturligvis helst helt undlade at bruge aloe vera – også på din krop, trods du måske føler du kan tåle det. Er man allergisk, så er man allergisk.

  Sådan lige at komme med den perfekte hudplejeserie til dig, det kan jeg dog ikke. Aloe Vera er jo en FANTASTISK ingrediens, når man ikke er allergisk – og derfor bruger jeg den naturligvis i stor stil i min hudplejeserie, men er man allergisk overfor Aloe Vera dur Danish Skin Care produkterne ikke.

  Og jeg kan desværre ikek sådan lige bare komme op med en super god hudplejeserie, som jeg kan anbefale dig. Rigtigt mange hudplejeserier bruger nemlig aloe vera…

  Så du må vist igang med et større detektiv arbejde, og finde en serie uden aloe vera – også brug da meget gerne mine råd om at undgå parfume, farvestoffer… og ja, ligeledes undgå andre skadelige ingreidenser, såsom alkohol, menthol, citrus frugt ol. :-)

  Ønsker dig super meget held og lykke med at finde en creme, som er fantastisk for dig :-D

 2. Hej Jette. Skønt at høre, at du bruger produkterne – og dejligt at du er glad for ansigtsvasken :-)

  Produkterne er dog bestemt også til dig! Du får masser af gode ingreidenser til din hud… ligesom du får en hudplejeserie PROPPET med anti-aging og anti-oxidanter :-D

  Men det kan jo være, at du skal have cremerne til tør hud – for at få mere fugt til din hud :-)

  Du finder sættet til tør hud her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

 3. Hej Mads, har følelsen af, at dine produkter mere passer til de unge mennesker, og ikke til en ældre kvinde på 75, føler ikke rigtig at jeg om aftenen at cremen er for tynd.
  Men er helt overbevist, at de unge mennesker får et produkt som er godt til dem. Jeg kan godt lide din sæbe, dejligt uden parfume , og let at vaske sig med.
  Hilsen Jette

 4. Danish Skin Care må man ved voldsom rosacea bruge læge ordineret creme Finacea, gel 15%
  Azelainsyre? Tak for dine fif☺️

 5. Hej Helle.

  Du kan tro, at jeg mægtig gerne vil hjælpe dig!

  Først og fremmest vil jeg anbefale dig at tjekke min bog Sund Krop. Smuk Hud. Og FANTASTISK udstråling – den vil du have stor glæde af at læse.

  Jeg kører faktisk netop nu en kampagne, hvor jeg forærer bogen gratis væk. Den har allerede solgt i flere tusinde eksemplarer – og ja, jeg synes at 2018 skal skydes igang med et brag – og derfor forærer jeg bogen vækl gratis.

  Så tjek den ud her:

  https://www.danishskincare.dk/tilbud-udloebet/

  Og ja, så er jeg da helt sikker på, at du vil blive VIRKELIG super glad for at komme igang med mit samlede hudplejesæt. Der får du en masse gode vitaminer og mineraler til at pleje huden, såvel som du får MASSER af anti-aging og anti-oxidanter. Og du får en række ingredienser, som hjælper med til at dulme rødme i huden, genopfriske huden og genopbygge hudens glans :)

  Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

 6. jeg er godt nok 51 år men har været igennem mange ting i mit liv og hvor jeg har brug for at få mit ansigt til at se bedre ud jeg ser ud som en på 80 år kunne du måske hjælpe mig med et livlig ansigt vil jeg blive mega glad .. fordi mit ansigt ser også meget trist ud trænger til en opfriskning :) <3

 7. Danish Skin Care tusind tak for det saglige svar Mads. Nu svarede du mig også lige på hvorfor shampoo med aloe
  Vera i (urtekrams kokos shampoo)faktisk gir mig lettere irritation i hovedbunden. Er man allergisk, er man allergisk!!. Tak for det!! Ja hudplejen er svær for mig for Aloe er jo det nye sort. Men du bekræfter mig i at konjak-svampen er en god ide og så hælder jeg mere og mere til de renere ting og rene olier (kokos, mandel og vindruekerne.)
  Faktisk har apoteket nyligt lavet en svanemærket, lidt kedelig, men vitamin-beriget antiage creme MED pumpe, UDEN aloe. Det er DEN jeg køber næste gang. Lavendel cremen ryger…der er alkohol i, og så GLÆDER jeg mig til at læse din BOG, som jeg lige har købt for portoen. Fantastisk initiativ. Jeg er virkelig glad for at DU er landet på den danske hudpleje-scene Mads! Din telling-it-like-it-is-stil er virkelig til at arbejde med. � tak for svar og tak for dig. �

 8. Hej mads. Jeg har også et spørgsmål. Jeg har sart hud! Kan ikke tåle parfume og pealing. Og så har jeg også reaktiv hud, som bliver rødlig hvis jeg spiser for mecet hvede.
  og hvis jeg bruger produkter med Aloe Vera i, så slår min hud ud, på sekundet, jwg bliver rød og varm i kinderne. Det brænder. Og det er rigtig svært. For mange produktwr incl dine indeholder aloe vera. Når jeg bruger AloeVera. ligner jeg blie brændt. På kroppen er Aloe Vera dog rigtig god for mig. Ren aloe er super til mine barberede ben. Men i ansigtet er det totalt no-go. Har du råd til hvad jeg gør, for at få god ren hudpleje, som ikke får min hud til at slå ud. Og hvis jeg kan bruge nogle af dine produkter, hvilke kan det så være?
  Mange hilsner fra kirja

 9. Hej Charlotte

  Uhh… dejligt med anbefaling :-D Hils endelig vedkommende, som har anbefalet mine produtker til dig – og sig TAK :-D

  Og ja, jeg har helt sikkert gode erfaringer med behandling af Rosacea – og vil da klart anbefale dig at komme igang med min samlede hudplejeserien her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Der får du både SUPER god behandling af dine rocaea, ligesom du får masser af gode aktiver der hjælper til med at dulme rødme og rødmusset hud. Desuden får du en stor mængde anti-aging, anti-oxidanter og mange gode vitaminer og mineraler for din hud :-)

 10. Hej Mads
  Er blevet anbefalet at prøve dine produkter.
  Jeg lider af rosacea i ansigtet og ved derfor at jeg ikke må bruge olie i min hudpleje.
  Har du nogen erfaring med dine hudplejeprodukter og behandlingen af rosacea?
  Med venlig hilsen Charlotte

 11. Hej Julie

  Velbekom – og tak fordi du kigger med :-D Og fedt at du er obs på at vælge produtker uden alle mulige skadelige ingredienser.

  Lige netop Neutral produkterne må mit svar dog være både ja og nej…

  Ja, hvis du har en perfekt hud… og ikke ønsker hverken anti-oxidanter, vitaminer og mineraler eller andre plejende ingredienser til din hud… Men blot ønsker fugt.

  Nej, hvis du har et hudproblem og samtidigt gerne vil pleje din hud med anti-aging, anti-oxidanter, vitaminer og mineraler…

  For ja, en ting er at fjerne alt det skadelige i et hudplejeprodukt. Hvor Neutral produtker er super fine… noget andet er at sige at det er god hudpleje, blot fordi alt det skadelige er fjernet…

  God hudpleje handler om at erstatte alt det skadelige med en masse super gode ingredienser… og derfor kan jeg ikke sådan bare lige anbefale neutal produkterne. De er ligesom stoppet halvvejs :-)

  Men mine egne hudplejeprodukter har jeg gjort præcis ligesom Neutral og fjernet alt det skadelige – jeg er dog fortsat og har FYLDT produkterne med massevis af super gode ingredienser, således at du både får mange vitaminer, mineraler og aktive ingreidenser. Du får også massevis af anti-aging ingredienser og mange anti-opxidanter… samt masser af ingreidenser, som vil være med til at pleje, behandle og nære din hud :-D

  Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

  https://www.danishskincare.dk/produkter/danish-skin-care-hudplejeprodukter/

  Hav en super dejlig dag!

 12. Tak for din video! Ville produkterne “neutral” være et godt produkt at bruge? De har måde renseskum og creme, de er uden farvestoffer og parfume?

 13. Hej igen Hanne :-D Og nej-nej, det er skam ikke for meget – du spørg bare løs! :-D

  I forhold til Dermaroller, så er svaret dog et RUNGENDE NEJ! Det holder IKKE stik!

  Der er absolut intet forskningsmæssigt bevis for, at dermaroller virker – tværtimod bygger behandlingen på stik det modsatte af, hvad forskning gang på gang har bevist…

  Så jeg vil kraftigt fraråde brug af Dermaroller!

 14. Jeg har forresten et spørgsmål mere, håber ikke det er for meget! :-D Hvad er din mening om de der smarte Dermarollere.? Der er så maget reklame for dem, –at man kan mindske acne ar, rynker, pigmentfejl osv. ?? Holder det stik ???? El……..