Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Rynker, bumser og uren hud - Hvad skal du gøre?

Kan du ikke finde en løsning på dine hudproblemer? Eller virker din hudpleje ikke mod bumser, urenheder eller rynker? Så få løsningen her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Rynker, bumser og uren hud - Hvad skal du gøre?”

Hej Mads

Jeg har lige købt din bog idag…interessant læsning(!), og er allerede blevet nysgerrig på at prøve din serie. Jeg har derfor nogle spørgsmål inden jeg går igang: Jeg er i øvrigt 36 (men alder har jo ingen betydning for produktet som du siger)

1. Jeg har “fine” linjer (tørhedslinier ? og de behøver ikke dukke op allerede nu!) omkring øjnene (især i siden og under) samt lette rynker i panden. Øjenlågene er blevet slappe og begynder at hænge lidt (men nok!!!) hvilket jeg ALDRIG har været plaget af tidligere.

2. På næsen og kinderne (stykket mellem næse og mund, ikke hele kinden) har jeg større porrer end i resten af ansigtet, hvilket ikke er så kønt, og bestemt ikke pænt hvis jeg bruger foundation eller pudder når jeg en sjælden gang gør det.

3. Straks efter jeg har vasket mit ansigt og tørrer det begynder det at trække og stramme i huden, og jeg har i dén grad forsøgt mig med alverdens fugtgivende produkter som er rare når de kommer på men straks de fjernes er vi ved status quo igen hvilket sir mig at de på ingen måde går i dybden men kun ligger på overfladen (virkelig frustrerende!)

4. Og så har jeg en tendens til lidt uren hud. Lad mig sige med det samme at jeg kan ikke lade være med at pille når der kommer noget der ikke skal være i ansigtet. Jeg er ikke voldsomt plaget, men har ALTID nogle urenheder hist og her. Ofte er det på hagen og omkring munden, men også af og til på næsen og lidt i panden.

Hvad vil dit bedste råd være til mig i forhold til pleje for at imødekomme ovenstående problemer?

Og så er jeg til sidst simpelthen nødt til at spørge dig hvorfor du har en natcreme i din serie når du fortæller at hudens behov er ens hele døgnet, hvilket for mig gør natcremen overflødig. Du fortæller at forskellen er solfaktoren som er i dagcremen og ikke i natcremen, men kan man ikke sagtens bruge dagcremen på trods af solfaktoren om natten, de gode egenskaber har vel stadig optimal gavnlig effekt ud over at solbeskyttelsen er overflødig?

Håber du kan kaste lys over mine spørgsmål.

Mvh. Rikke

Svar til: “Rynker, bumser og uren hud - Hvad skal du gøre?”

Hej Rikke

Først og fremmest, tak :-D Dejligt at du er glad for min bog “Sund Krop, Smuk hud. Og FANTASTISK udstråling” :-D Tager det som et stort kompliment, at du efter at have læst bogen har lyst til at komme igang med min hudplejeserie – og jeg er sikker på at du vil blive rigtig glad for alle produkterne! :-D

Og NEJ! Alder har absolut ingen betydning – slet ikke når det kommer til at være god ved sig selv og pleje sig selv med gode ingredienser, vitaminer og mineraler :-D Det har vi alle sammen stor glæde af. Uanset alder :-D

HEY – og 36, det er da forresten ingen alder :-D

Du kan tro jeg meget gerne vil besvare dine spørgsmål – og skriv endelig igen, hvis jeg skulle glemme noget. Eller hvis der skulle dukke flere spørgsmål op.

Med hensyn til hudtype, så er jeg helt sikker på – udfra din fine beskrivese af din hud – at du klart skal have serien til normal-tør hud, således at du får fugt til huden. Nu betyder det ikke, at din hud bliver “fedtet” i løbet af dagen. Du har bare brug for mere fugt til huden :-D

– Få serien til normal-tør hud her.

Dermed bliver din daglige rutine, så simpel her:

Morgen:

– Perfect Skin Face Wash – Den blå
– Perfect Skin Day Protector – Den orange

Aften:

– Perfect Skin Face Wash – Den blå
– Perfect Skin Power Treat – Den røde
– Perfect Skin Moisturizer – Den grønne

Med hensyn til dag- og natcreme spørgsmålet, så forstår jeg klart din tankegang! Eller forvirring om jeg må sige. Pointen er først og fremmest at din dagcreme og din natcreme ikke skal være forskellig – forstået på den måde at din hud har brug for gode ingredienser 24 timer i døgnet. Så den der med at nogen tror at en natcreme skal genopbygge og fikse huden natten igennem. Det noget sludder! Det skal BÅDE din natcreme OG din dagcreme selvfølgelig gøre :-D

Forskellen på en dag- og natcreme skal kun være solfilteret. Din hud har altså ikke brug for specielle ingredienser, som lige kan reparere huden natten igennem. Men din hud har selvfølgelig brug for solfilter dagen igennem, så du undgår alle de mange problemer solen ellers kan lave.

Og bemærk lige at jeg siger filter, for solfilter er lidt ligesom makeup. Det ligger ovenpå huden og “pynter” – og beskytter huden.

Solfilter er SUPER godt, men huden vil også gerne lige have en pause – præcis ligesom huden lige skal have en pause fra makeup … og det får din hud, ved at du har en natcreme uden solfilter :-)

Håber det besvarer spørgsmålet om dagcremer og natcremer :-D

Nu troede du måske jeg var sprunget over dit problem med at trykke og pille i dine urenheder – nej nej nej – det er jeg bestemt ikke.

Lad mig dog lige lægge ud med at sige, at de store gule og betændte bumser – dem må du gerne trykke. Jeg vil dog anbefale du bruger et værktøj specielt designet dertil – det kunne med fordel være mit Magic Tool, som nemt og nænsomt trykker bumser:

ALLE andre typer af urenheder i huden – talgknopper, hudorme, røde bumser osv osv – dem skal du virkelig holde fingrene fra. Jeg ved, at det er svært… Specielt hvis du allerede har opbygget en vane med at trykke, pille og trykke igen og igen og igen. Ulempen er dog at du skaber sår, gør problemet langt værre og kan risikere at få ar.

Jeg plejer at anbefale at så snart du får “lysten” til at trykke, så lav en regel for dig selv – rejs dig straks. UANSET hvor du er og hvad situation du er i og gør det til en vane at bevæg dig til nærmeste håndvask (måske med hænderne i lommen) også drik 5 store tåre vand.

Det lyder simpelt – og måske lidt fjollet – men jeg lover dig, at når du har været den proces igennem. Så har du glemt at du ville trykke eller pille ved dine bumser. Mange gange handler det at trykke nemlig mest af alt om dårlige vaner – og kedsomhed.

Så lige så snart du får lyst til at trykke, så rejs dig og find hen til nærmeste håndvask og drik 5 store tåre vand.

Er du hjemme, så kan du samtidig duppe lidt Perfect Skin Power Treat på området med urenheden – blot en ganske lille smule, så vil det dulme og berolige. Og du vil hurtigere få fjernet urenheden.

Også vil du jo forresten – når du først er kommet godt igang med Danish Skin Care produkterne – slet ikke få behov og lyst til at trykke urenheder… urenhederne og bumserne vil jo slet ikke være der :-D Produkterne vil have fjernet og løst problemet længe inden du ser bumsen/urenheden på overfladen af din hud

Så kom endelig igang med produkterne – jeg er sikker på at du virkelig vil elske produkterne :-D

Håber jeg fik svaret på alle dine spørgsmål ellers skriver du bare igen.

Hav en super dejlig dag! :-D