Rynker på kroppen

Hej mads.

jeg har nu brugt din kur i 4 uger, og med største fornøjelse. jeg er stoppet med tetracyclin piller, som jeg har gået og været afhængig af i 4 års tid snart, og min hud er pænere end nogensinde før, tusind tak for hjælpen.

Nu har jeg så et spørgsmål, jeg er kommet af med mit STØRSTE problem, men er begyndt af fokusere på rynker, selvom jeg kun er 21. Jeg har førhen brugt en ansigts creme med AHA syre, som virkelig gjorde underværker, men det store spørgsmål er jo så, kan man få det til kroppen også? For jeg må indrømme af jeg er mere bekymret for min mave, arme osv med rynker, da de ikke bliver plejet på samme måde som mit ansigt jo gør dagligt.

Jeg bruger en hamp svamp 2-3 gange om ugen, men ville gerne hen og evt have fat i et syre produkt i creme form til kroppen.

Håber du kan hjælpe mig.

Hej Johnny

Hvor er det dejligt og høre, at din hud er blevet flot efter min kur mod bumser!

At bekæmpe ældning skal vi alle gøre og man kan ikke starte for tidligt.

Eksfoliering er en fin ting, som du også kan bruge på kroppen. Nogle bodylotions indeholder f.eks. AHA som du nævner.

Det BEDSTE du kan og skal gøre er og bliver dog solbeskyttelse. Hver dag, hele året rundt. Og husk din krop – især dine hænder, hals m.v. – de steder, som ser dagens lys lige så meget som dit ansigt.

Ha’ en rigtig dejlig dag!


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med