Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Sådan behandler du røde mærker efter bumser

Så læs nærmere her om hvordan du fjerner dine røde mærker efter bumser. Få desuden en masse tips og tricks til en smuk hud uden bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Nærmest alle mennesker, som har været plaget af bumser i større en omgang, vil efterfølgende opleve røde mærker på huden. Disse røde mærker går under mange navne: ”Røde mærker”, ”misfarvninger”, ”overfladiske ar”, ”ar fra bumser”, ”uens hudtone” og lignende.

Uanset navnet, så er disse røde mærker frustrerende! Ikke desto mindre fordi det kan være svært, at glæde sig over den bumsefrie hud. Derfor er det også tåbeligt at bekæmpe sine bumser med midler, som kun fokuserer på bumser!

Langt de fleste, der plages af bumser og uren hud, vil opleve de meget normale eftervirkninger af bumser: Ar, røde mærker og ujævn hud. Derudover vil alle opleve at deres hud ældes, være i risiko for pigmentforandringer og generelt udsættes for indre og ydre påvirkninger.

Når du behandler dine bumser og din urene hud, så sørg derfor at hudplejeprodukterne virker bredt! Det er langt sjovere at blive bumsefri imens du samtidig fjerner ar og røde mærker.

Eller i det mindste være godt i gang, ligesom du sideløbende har modvirket nye problemer og hjulpet huden med anti-aging ingredienser.

Den gode nyhed er imidlertid, at disse røde mærker kan behandles forholdsvis let!

Desuden vil de røde mærker for mange mennesker, især unge, forsvinde med tiden. Det der skal til er nemlig en forøgelse af hudens kollagen. Kollagen ligger i hudens dybere lag og har betydning for hudens fylde.

Kroppen, eller rettere sagt hudens dybere hudlag, producerer selv kollagen, men denne produktion mindskes med alderen og er blandt andet derfor din hud bliver slap og du får rynker. Det er også derfor, at unge mennesker vil opleve, at huden selv kan komme af med disse røde mærker. Unge mennesker producerer stadigvæk store mængder kollagen.

Produktion af kollagen er dog en proces, som tager tid, hvilket kan være svært at vente på. Derfor vil mange også gerne sætte hjælpsomt ind, ligesom hvis du ikke længere er teenager, bør du hjælpe huden.

Hjælpen er en daglig eksfoliering, da denne vil hjælpe med til at stimulere din huds hudlag og derved produktionen af kollagen.

Mest effektivt er en daglig eksfoliering med Beta Hydroxy Acid (BHA, også kaldes Salicylsyre). BHA er nemlig fedtopløselig og vil derfor trænge ned i hudens dybere hudlag, hvor kollagenproduktionen finder sted. BHA eksfolierer altså huden på to fronter. Både hudens overflade, lige som normale eksfolieringer gør, og i hudens dybere lag.

Fordelen ved at hjælpe hudens kollagenproduktion er desuden, at du derved mindsker fine linjer, rynker og hjælper til en ensartet hudoverflade uden ujævnheder.

Desuden virker BHA meget beroligende, og vil derfor hurtigt dulme de røde mærker. Perfect Skin Power Treat fra Danish Skin Care er skabt netop på en BHA. Produktet har den helt rette pH værdi på 3,65, som BHA skal have for at virke optimalt, hvilket gør Perfect Skin Power Treat effektiv i kampen mod røde mærker.

Desuden er Perfect Skin Power Treat tilsat cellereparerende Niacinamide, som yderligere vil hjælpe på din huds kollagenproduktion og øge din huds fugtbindende evne.

Læs nærmere om Perfect Skin Power Treat her.