sår efter bumser

Sår efter kosmetolog

Kosmetolog behandling mod bumser efterlader oftes huden med mange sår efter bumser. Guide til at undgå rød og grim hud med sår fra kosmetolog

Spørgsmål: “Sår efter kosmetolog”

Hej Mads.

Ved du hvor mange dage ca. det tager før ens hud bliver pæn efter man har fået fjernet talgknopper manuelt?? Jeg fik det gjort i tirsdags ifm. en ansigtsbehandling, hvor hun prikkede hul i dem og derefter pressede dem ud. Det så rigtig slemt ud de første par dage efter og det er da blevet pænere, men har dog stadig små prikker/sår eller hvad det er og bliver helt nervøs for om hun har gjort det forkert :(

Kh. Anita

Svar til: “Sår efter kosmetolog”

Hej Anita

Hvor er jeg ked af at høre om din hud efter din kosmetolog behandling og dine mange sår efter bumser.

Jeg husker det selv som var det i går! Her kommer man for at få fjernet sine bumser og talgknopper – og de blev fjernet. Men så går man hjem med sår og rødme i hovedet i stedet. Og man ser farlig ud i flere dage efter en kosmetolog behandling af bumser.

Hvad er værst? At have bumser eller have mange sår efter bumser, fordi kosmetolog behandling har trykket alle bumser og lavet massevis af sår i huden efter dine mange bumser?

Jeg ved det snart ikke! Det er frusterende med bumser, men sår i huden efter bumser er godt nok også frusterende.

Ærlig talt, så har din kosmetolog behandling været ALT for hård ved din hud. Rødme, sår og irritation er absolut ikke gode tegn. Brug beroligende hudplejeprodukter og så vælg en anden kosmetolog til næste behandling! Medmindre du ligefrem vælger at droppe kosmetolog behandling, hvilket jeg lige kan vende retur til senere.

Nu vil jeg lige skynde mig at indskyde: Du må godt trykke bumser. Altså de gule og betændte bumser. Faktisk kan det hjælpe med til hurtigere heling af huden og dermed at du undgår ar og sår efter bumser.

Jeg vil dog aldrig anbefale at trykke massevis af bumser samtidigt, da det efterlader mange sår efter bumser i huden, som huden skal bruge energi på at hele og reparere. Det er præcis det, som er sket hos dig med den kosmetolog behandling, som har efterladt dig med mange sår og røde mærker i huden. Det er ikke sjovt!

Når du selv trykker bumser, så kan du bedre fordele “arbejdet” ud over flere dage. Dermed får du ikke mange sår i huden, samme dag – og du vil ikke opleve det nær så voldsomt.

Og ja, jeg vil da egentlig ikke anbefale kosmetolog behandling mod bumser. Du får langt den bedste pleje af din hud og bedste behandling af bumser, når du plejer din hud på daglig basis. Dermed bliver din behandling af bumser også langt mere skånsom, så du undgår rødme i huden, mange sår efter bumser og du slipper for at betale mange penge for behandling af bumser hos en kosmetolog.

Du vil jo trods kosmetolog behandling alligevel skulle betale for hudplejeprodukter, som du skal bruge der hjemme. Hvorfor så ikke bare købe nogle ordentligt hudplejeprodukter, som er gode til behandling af bumser – det kunne f.eks være mine hudplejeprodukter mod bumser. Der får du desuden mange reparerende ingredienser til huden, så du hurtigere heler sår i huden og samtidigt bekæmper ar i huden fra bumser.

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar