Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Skal jeg udtørre mine bumser?

Lider du også af bumser og er i tvivl om de kan fjernes ved udtørring? Læs mere omkring bumser og hudplejeproblemer og hvordan man løser dem her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Skal jeg udtørre mine bumser?”

Hej Mads

Det er måske et underligt spørgsmål, men forsvinder mine bumser hvis jeg udtørre dem?

Altså mange af mine venner bruger deres deodorant til at udtørre deres bumser, og de siger at deodorant, lynhurtigt fjerner deres bumser? Jeg har også fået det råd af min mormor, at jeg bare skal komme en masse tandpasta på mine bumser inden jeg går i seng… Så siger mormor, at bumserne er væk når jeg vågner…

Jeg har kun prøvet det med tandpastaen en gang, og det sved så meget, at jeg måtte gå ud og vaske det af igen… Det sved så meget, at jeg ikke kunne falde i søvn… Så jeg skal ikke kunne sige om tandpasta faktisk hjælper på bumser…

Så please hjælp mig Mads, jeg vil så gerne slippe af med mine bumser! :-)

Krydser mine fingre!!!

Venlig hilsen
Sebastian

Svar til: “Skal jeg udtørre mine bumser?”

Hej Sebastian

Tak for dine super gode spørgsmål Sebastian! For faktisk sker der desværre det, at rigtig mange skaber flere hudproblemer, når de forsøger at slippe af med hudproblemer som bumser! Så det er bare super godt, at du skrev til mig, inden du måske kom til at skabe endnu flere problemer for din hud. :-)

Desværre findes der rigtig mange myter og meget misinformation, når det handler om hudpleje og hudproblemer! Så rigtig mange udsætter deres hud, for rigtig meget skidt, fordi de fejlagtigt tror det vil hjælpe på deres hudproblemer.

– Læs mere om bumser og deodorant her:

For at sige det meget kort, du skal ikke udtørre din hud, bruge deodorant eller tandpasta! Det vil kun skabe flere problemer og bumser, og det var jo ikke det du var ude efter. :-)

– Læs mere om myter og hudpleje her:

Bumser og uren hud skyldes irritation og hormonel ubalance i huden, som kun forværres af at blive udtørret.

– Desuden kompenserer en udtørret hud med en større olieproduktion, hvilket giver risiko for tilstopning og bumser. Sørg derfor for at anvende en ansigtscreme, der passer til netop din hudtype.

Hvis du gerne vil slippe af med dine bumser, så skal du sørge for at bruge nogle gode hudplejeprodukter! Hudplejeprodukter som er uden irriterende og skadende ingredienser, og samtidg er fyldt med en masse plejende og beroligende ingredienser. :-)

– Sådan slipper du nemt og hurtigt af med dine bumser: