Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Er det nødvendigt at bruge serum?

KLIK her og få GRATIS GUIDE til brug af serum og booster til behandling af bumser og uren hud. Du vil blive overrasket over svaret på skal man bruge serum.

Er det nødvendigt at bruge serum?
Forside / Blog / Brevkasse / Er det nødvendigt at bruge serum?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Er det nødvendigt at bruge serum? ”

Hej Mads. Tak for en skøn video. Det er den første, som jeg har set. Jeg glæder mig til at se flere! Hvordan modtager jeg dem fremadrettet?😊

Jeg har for nylig fået anbefalet at bruge en serum under min dagcrem, da den går ned i de nederste lag. Er dette så forkert at anvende den under cremen? Burde jeg slet ikke bruge min serum? 😳
Jeg har fornylig også brugt en lille prøve pakke fra clinique. Min hud blev meget uren allerede efter to dage, kan dette være produkterne eller blot fordi jeg var på ferie og ikke spiste så sundt? Jeg spiser normalt sundt, og har aldrig haft problemer med bumser i en alder af 25. Hvorfor det undrede mig meget, at jeg fik det nu her.

Derudover har jeg nogle ar på mine arme. Små runde ar efter hudorme og lignende. Har du muligvis nogle gode råd imod dette? Kunne en body creme med a-vitamin hjælpe her, eller skal der noget kraftigere til?

Tak for hjælpen! 😊 Julie

Svar til: “Er det nødvendigt at bruge serum? ”

Hej Julie :-)

Velbekom – fedt du kigger med! :-D jeg vil meget gerne svare på dit spørgsmål om man skal bruge serum.

Lad mig dog lige starte med dit spørgsmål om næste film i Kuren Mod Bumser. Næste film får du sendt til din indbakke – og du kan godt glæde dig! Jeg har sååååh meget mere god information på vej til dig :-D

I forhold til serum, så er det ikke noget jeg kan anbefale. Svaret på spørgsmålet “skal man bruge serum” er altså et RUNGENDE NEJ.

Risikoe er stor for, at produktet har en alt for høj koncentration – og ærligt, så er det i min optik fjollet at skulle bruge serum og booster under cremer… når ingredienserne fra serum og booster ligeså vel kan kommes i cremen.

For 20 år siden, hvor man ikke kunne blande så mange ingredienser sammen – dengang var serum måske nødvendigt. Og havde du spurgt mig for 20 år siden, så ville jeg sige ja, man skal bruge serum.

Idag kan vi sagtens proppe en MASSE ingredienser i én og samme creme… og dermed udgår nødvendigheden af serum og booster, når blot man vælger gode ansigtsplejeprodutker.

– en ekstra bonus er, at du hurtigt kommer til at spare mange penge. Booster og serum er ofte temmelig dyre.

Og…

– en ekstra-ekstra bonus er, at du sparer tid foran spejlet, når ikke man skal bruge serum. Du kan istedet bruge tiden på andet, end at stå og smøre lag af cremer, booster og serum i ansigtet.

I forhold til at du oplever at din hud er blevet meget uren og bumset efter at du har skiftet til en ny serien – det har ikke nødvendigvis noget med produtkerne at gøre. Kan også være produtkerne, som lige skal igang med at virke.

Omvendt, så kan det også sagtens være produkterne – så prøv at tjekke ingredienslisterne for skadelige ingredienser. Du kan især kigge efter ord som alcohol, parfume, fragracen, color o.l.

Til dine arme vil jeg KLART anbefale dig Amazing Body Spot Treat. Den er genial til behandling af ar på kroppen, da den indeholder salicylsyre. Jeg kan desuden med ret stor sandsynlighed sige, at det ikke er hudorme du har haft på dine arme, men hudlidelsen Keratosis Pilaris. Oplever du stadigvæk at have små knopper på armene, så vil Amazing Body Spot Treat også være rigtig god for dig at bruge – den bekæmper effektivt Keratosis Pilaris.

Du kan læse nærmere om Amazing Body Spot Treat her

– brug produkt daglig, når du har været i bad. Og din hud er tørret tør. Lad det tørre ind i 1-2 minutter også kan du tage tøj på :)

Rigtig meget held og lykke med det.

Sig farvel til bumser – vælg hudpleje her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar