Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Giver skift af hudpleje bumser – Udrensning af huden?

Giver det bumser at skifte hudpleje? Og skal huden blive værre, når man skifter hudpleje? Lær om effektiv behandling af bumser her.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Giver skift af hudpleje bumser – Udrensning af huden? ”

Hej. D. 10. oktober modtog jeg et Mini sæt fra jer, og har siden da, fulgt det til punkt og prikke. Da min hud – siden d. 10. oktober – kun er blevet værre, i form af flere bumser lyder mine spørgsmål på: 

– Er grunden til forværingen i min hud, at produkterne i den første måned simpelehen går ind og “renser det hele ud”, og derfor kommer der mange bumser på en gang? 

– Hvornår vil man kunne se potentielle fremskridt? 

Mvh. En utålmodig teenager

Svar til: “Giver skift af hudpleje bumser – Udrensning af huden? ”

Hej Emilie

Skønt at høre, at du allerede er godt igang med produkterne – trods jeg naturligvis udemærket forstår din frustration over at opleve flere og nye bumser, så tror jeg nu nok at din afsluttende hilsen dækker det… tålmodighed;)

Behandling af huden tager tid. Og med Danish Skin Care hudplejeserien, så gør du allerede rigtigt meget godt for din hud.

Normalvis anbefaler vi brug af serien i 3 måneder, før man laver en konkret vurdering af huden og resultatet – du skulle naturligvis gerne se gode resultater inden, men at forvente resultater i løbet af nogle uger, det er måske lige lidt for meget at håbe på.

I forhold til, at du har oplevet flere bumser, så kan jeg berolige dig med at det ikke er produkterne som skaber bumserne. Der er absolut intet i Danish Skin Care hudplejeserien, som giver bumser. Tværtimod, så får du netop rigtigt god behandling af din hdu… men som sagt, behandling af huden tager tid :)

At du oplever en opblussen her i starten handler formentligt om at produkterne endnu ikke er nået til at behandle din hud – de skal lige have noget mere tid.

Alternativt kan de ekstra bumser også skyldes vejret. Det er jo pludselig blevet temmelig meget koldere – og vejret er meget svingende fra dag til dag, hvor vi nogle dage har tørt vejr. Andre dage har vi fugtigt. Og ligeledes har vi nogle dage varme og andre kulde – typisk eferårsvejr og det kan godt påvirke huden.

Årsagen til de ekstra bumser kan naturligvis også skyldes noget helt andet – måske noget hormonelt.

I hvert fald så kan jeg berolige dig med at du med Danish Skin Care serien virkelig gør rigtigt meget godt for din hud. Og mit råd til dig er at væbne dig med tålmodighed. Og give produkterne en fair chance, trods din utålmodighed :)

Skulle jeg dog lige komme med lidt ekstra råd til dig, så kan jeg anbefale dig at droppe alle former for komælks produkter – komælk er nemlig den eneste fødevare, som direkte er årsag til bumser. I hvert fald så prøv at droppe komælk i 30 dage og se om ikke du vil opleve et godt resultat :-D

Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få en multivitamin – for lige at være sikker på dine depoter er fyldt helt op, så du ikke går og mangler vitaminer… Sørg for at få en multivitamin med både Jern og D-vitamin :-)

Samtidigt kan det være en god ide at tage forbi en helsekost forretning (desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af.

Du vil helt sikkert også have stor glæde af at tjekke Kuren Mod Bumser, hvor du får masser af gode råd og vejledning om korrekt behandling af bumser og bekæmpelse af bumser. Det er helt gratis at kigge med i Kuren Mod Bumser :-)

Tjek Kuren Mod Bumser her