Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Skintonic & dagcreme vs. natcreme

Valg af dagcremer og natcremer uden af spilde penge. MYTER om dagcreme og natcreme, få hudplejeråd og hudplejetips her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Skintonic & dagcreme vs. natcreme”

Hey

Har længe ledt efter sådan en hjemmeside, hvor man kan få så gode råd omkring hudpleje og få aflivet eller bekræftet nogle myter omkring dette.Så det er jeg rigtig glad for, og er sikker på at mange andre også er det.

Jeg har kombineret hud. Men synes at det har ændret sig lidt i løbet af vinteren. Min hud er blevet mindre fedtet og skalder nogle stedet på huden.

Jeg vil lige beskrive de produkter jeg bruger, så du måske får en bedre fornemmelse:

Til morgen vasker jeg mit ansigt i lunkent vand og slutter af med koldt vand, for har fundet ud af at det virker ligeså godt som skin tonic for mit vedkommende. Jeg anvender en dagcreme fra jurlique til kombineret hud.Om aftenen renser jeg min hud med noget rensegel til normalhud fra REN skincare. Hvorefter jeg bruger noget der hedder silicol skin, som sidder som en maske i 5 minutter hvorefter jeg skylder af. Herefter bruger jeg samme creme som om morgenen. Og hvis huden føles lidt tør, smørrer jeg noget mandelolie på. Fra tid til anden for jeg nogle små bumser i form af knopper. Så plejer jeg at anvende Basiron, som jeg smørrer på selve bumsen, for ikke at udtørre min hud for meget.

Synes du at jeg bruger for mange produkter, og hvad kan jeg udelade eller erstatte med? Er det nødvendigt at anvende en dagcreme og natcreme? Og er der forskel på de produkter man skal bruge om vinteren og om sommeren?

Håber du kan hjælpe mig med mine spørgsmål, og tak på forhånd :)

Svar til: “Skintonic & dagcreme vs. natcreme”

Hej – og rigtig mange tak for dine søde ord! Dejligt at høre at min hjemmeside og viden har hjulpet dig:)

I forhold til din hud om sommeren og vinteren, så er det meget normalt at mange oplever at deres hud bliver mere tør om vinteren. Hudens fugtbalance ændrer sig konstant, så det er bestemt ikke unormalt. Det man selvfølgelig skal være opmærksom på er at følge hudens udvikling, således at du får tilført mere fugt i de periode du er tør – hvorfor du altid, når du køber nye cremer skal sørge for at tænke på din hud og dens fugtbalance – også selvfølgelig vælge cremer til dens fugtniveau.

Umiddelbart, så lyder din hudplejerutine jo ganske fin – hvis den virker for dig. Det du altid skal være obs på er at bruge milde hudplejeprodukter, som ikke irriterer huden – og jeg kunne måske godt frygte at dine nuværende er for skrappe. Det lyder til at du er nødt til at bruge store mængder fugt i periode, hvilket er et typisk tegn på overbehandling. Ligeledes, når du spørger om du bruger mange produkter – så spørg du vel allerede med svaret på tungen? Jeg synes din hudpleje lyder lidt besværlig, hvis jeg skal være ærlig – og noget af en rutine at skulle igennem både morgen og aften.

Jeg kan derfor kraftigt anbefale dig at kigge nærmere på hudplejeserien fra Danish Skin Care – den er ekstremt mild for huden, 100% fri for parfume, farvestoffer og hudirriterende ingredienser. Med Danish Skin Care vil din hudplejerutine se således ud:

Morgen

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Day Protector: Dagcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele dagen igennem – indeholder bl.a. UVA/UVB solfilter

Aften

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Power Treat: daglig eksfoliering, som effektivt vil fjerne døde hudceller fra din hud og derved hjælpe til med at udglatte ujævnheder, rynker og fjerne misfarvninger/pigmentforandringer. Samtidigt med at produktet har en meget god effekt mod bumser, hudorme, talgknopper. Produktet er nemlig beroligenden. Brug produktet ved at dryppe lidt ud på en vatrondel (eller i håndfladen) og gnid henover ansigtet.

– Perfect Skin Moisturizer: Natcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele natten igennem – og virkelig booste din hud. Smør den blot direkte ovenpå Perfect Skin Power Treat.

Lad mig endelig høre, hvad du synes om sådan 2 trin morgen og 3 trin aften – ville det være noget som var nemmere og, som du kunne få gjort hver dag? For mig skal hudpleje være nemt – og effektivt:)