Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Skintonic og Danish Skin Care

Har du kigget på din hudplejerutine med kritiske øjne? Måske inkludere din rutine overflødige hudplejeprodukter! Bør du bruge skin tonic? Få svare her!

Skin tonic
Forside / Blog / Brevkasse / Skintonic og Danish Skin Care

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Skintonic og Danish Skin Care”

Hej Mads

Jeg har læst en del gode e-mails fra dig, og syntes at din serie virker god. Jeg kan godt tænke mig at vide hvorfor der ikke er en skin tonic også, eller er det mig der har set forkert? Jeg bruger selv skin tonic, for det virker bedst for mig inden jeg bruger en creme til ansigtet.

Jeg er på udkig efter en ny hudpleje serie, så er der en skin tonic på vej? Jeg har bla. læst om Danish Skin Care på nettet, og så har jeg en veninde der har anbefalet din serie. Jeg har tendens til fedtet hud, så jeg har ikke selv købt jeres serie endnu.

Kan jeg få en mail fra dig, om jeg evt. så kan bruge en anden skin tonic og sætte sammen med din serie?

Tak for oplysende e-mails om hudpleje, jeg har været glad for at du har sendt dem.

Med Venlig Hilsen
Anne-Marie Vilbæk

Svar til: “Skintonic og Danish Skin Care”

Hej Anne-Marie

Super dejligt at høre, at du har hørt godt om Danish Skin Care – og dejligt at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care hudplejeserien. Jeg tror, at du vil blive utroligt glad for mine produkter! Og vil vil naturligvis meget gerne svare på dit spørgsmål om skin tonic.

Først og fremmest, så vil jeg dog lige skynde mig at sige, at du endelig må hilse din søde veninde fra mig og sig tak for anbefalingen af min hudplejeserie! :-D

I forhold til dit spørgsmål, så kommer der ingen Danish Skin Care skin tonic. Ej heller skintonic, toner eller tonic – som er andre betegnelser for hudplejeproduktet.

Du er naturligvis velkommen til at bruge en skin tonic sammen med serien, hvis du gerne vil. Men det er altså en temmelig gammeldags måde at tænke hudpleje på.

Skin tonic havde sin storhedstid i 80’erne og 90’erne, da man fandt ud af at sæbe er dårligt for huden… Og at sæbe og sæberester udtørrede huden. Skin tonic skulle altså fjerne sæberesterne, når man havde vasket ansigtet – altså sulfo –  og samtidigt tilfører ekstra fugt til huden.

Dengang var det nemlig ikke muligt at komme tilstrækkeligt med fugt i cremerne.

Det er dog helt anderledes idag. Idag kan man sagtens komme MASSEVIS af fugt og fugtbevarende ingredienser i cremer. Så tænker man kun på fugten, så er skin tonic ikke nødvendigt, når man bruger en god creme.

Hos Danish Skin Care bruger vi heller ikke sæbe eller sulfo, som er den korrekte betegnelse. Netop fordi sæbe er voldsomt udtørrende, irriterende og faktisk skadeligt for huden. Vi bruger en række andre ingredienser som er fedtopløseligt og virker rigtigt godt til at fjerne skidt, snavs og lugt fra huden. Sæbe (Sulfo) er ikke svanemærket, men det er de ingredienser vi bruger – netop for at have et langt mildere og mere skånsomt renseprodukt.

Så der har du svaret på, hvorfor min hudplejeserie ikke inkludere produktet du efterspørger. En skin tonic er helt unødvendigt, når bare du bruger Danish Skin Care serien… Og sidst men ikke mindst, så kan du spare dine penge, og droppe det overflødige produkt! :-)

Træt af fedtet hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar