sol giver bumser

Derfor er solen dårlig for dine bumser og akne!

Mange tager sol for at komme deres akne, bumser og uren hud til livs. Lær hvorfor sol giver bumser – og få guide til at behandle bumser, akne og uren hud.

Indhold af artiklen:

Plages du af bumser? Måske du har hørt at sol og solarium kan hjælpe mod bumser? Det er en kæmpe fejl! Sol giver bumser, samme gælder det med solarium!

Så har jeg ligesom pointeret allerede fra start, at sol giver bumser – og lad mig da så knytte, at det egentlig er sjovt, som tiderne skifter. For bare 100 år siden, så var dét, at have solbrun hud lig med, at man var i arbejderklassen.

Det betød, at man enten var fattig eller at man knoklede meget hårdt for pengene i mange timer udendørs.

I dag er billedet helt anderledes. Ihvertfald i de vestlige lande har en solbrun hud en helt anden betydning. Nu betyder det, at man har overskud, mens det samtidigt giver et eksotisk drys over en. Derfor er der rigtigt mange mennesker, der tager på ferier til solrige lande, både om sommeren og vinteren, ligesom mange tager solarium og flittigt bruger solskinstimer til at stege i solen, netop for at beholde den solbrune farve, som udstråler positive energier.

Du kan måske nikke genkende til, at du synes, at en solbrun hud er lækker. Du vil måske også gerne selv have en solbrun hud?

Nu er denne guides formål ikke at begynde at ændre din opfattelse af, hvad der er lækkert. Denne guide handler om, at fremhæve at sol giver bumser – og du derfor ikke skal tage sol, når du plages af bumser.

Men…

Lad mig dog lige tilføje i forhold til den solbrune farve, at den solbrune hud skyldes i bund og grund kroppens forsvarsmekanisme imod solens skadelige stråler. Et forsvar, som skal forsøge at skygge for hudens celler således, at disse ikke dør.

Hudens celler kan nemlig ikke tåle solens UV-stråler og derfor er vores krop, så genialt indrettet, at vores krop begynder at producere det mørke farvestof Melanin. Alene dette bør være argumentation for at man ikke skal tage sol. Tilføjes kan det at dette forsvar mod solen, fra huden side, fjerner fokus fra behandling af bumser – og derved tillades det at der kommer flere udbrud af bumser. Så ja, sol giver bumser!

Forsvarsmekanisken er dog ikke eneste årsag til at sol giver bumser. Og nu kommer vi til den egentlig pointe med dene guide, at fortælle dig hvorfor solen giver dig bumser. Såvel som at hjælpe dig til, én gang for alle, at komme dine bumser og din uren hud til livs. Netop derfor er det vigtigt, at du ikke unødvendigt irriterer din hud og derved skaber endnu flere bumser og urenheder.

Solens UV-stråler irriterer og udtørrer gevaldigt meget huden, hvilket højst sandsynligt vil forårsage bumser og uren hud. Samtidigt sker der en stor hormonel ubalance i din hud, når kroppen pludseligt skal til at producere Melanin for at beskytte dine hudceller. Netop hormonel ubalance er den største årsag til bumser og uren hud. Det er netop derfor at sol giver bumser!

Derfor er du nødt til, for at forhindre nye udbrud af bumser og urenheder, at mindske denne irritation! Du skal selvfølgelig ikke, og det vil for de fleste også være umuligt, totalt undgå solen. Solen er fantastisk og du skal nyde den, men gør det med måde og husk altid solbeskyttelse.

Det er desuden interessant at tænke på, at man i Kina ser det, at være hvid, som status. I Kina går mange til ekstremerne for at blive hvide i form af blandt andet blegemidler. Det er helt modsat jagten på en brun farve og er selvfølgelig ikke en sundere tendens!

Når du har bumser – og hvis du vil bekæmpe bumserne – så sørg for at brug solbeskyttelse, når du opholder dig i solen. Det vil sige ALTID solbeskyttelse i ansigtet! Derfor er der solbeskyttelse i min dagcreme, som du får med når du bestiller mit samlede sæt til behandling af bumser. Få hudplejesæt til behandling af bumser

Træt af solbrændt hud? Få EFFEKTIV solbeskyttelse her:

Perfect Skin Power Treat

Perfect Skin Power Treat

347 DKK