Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Soyamælk og akne

VÆK med bumser, akne og uren hud. Giver soyamælk akne og bumser og bør man undgå soyamælk mod bumser/akne? SVARET er her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Soyamælk og akne”

Heej Mads Timmermann..

Jeg vil lige spørge dig om noget, nu har jeg lige læst at mælk giver akne. jeg lider en lille smule af det, men kan se du har skrevet en kostplan hvor man ikk må spise eller drikke noget mælk. gælder de også soya mælk?

Jeg vil prøve og følge dit råd i en måned og håber det hjælper.. tak ;)

Knus Simone

Svar til: “Soyamælk og akne”

Hej Simone

Tak for dit spørgsmål til mig vedr. kost og uren hud.

Mht. udelukkelse af mælkeprodukter for behandling af uren hud, drejer det sig kun om animalske produkter pga. deres høje indhold af hormoner. Soyamælk er et rigtig fint alternativ, jeg vil dog anbefale dig at skifte mellem brugen af soyamælk og eksempeltvis mandelmælk for at få variation.

Jeg ønsker dig den bedste dag og håber du får en skøn hud!