Strengt fortroligt: Kun mellem os to!

Hverken tryllekunstnere eller mesterkokke røber deres tricks. Men hvis du lover den ikke kommer videre, vil jeg alligevel give dig min hemmelige opskrift på verdens bedste kop kaffe.

Min indbakke blev jo fuldstændig proppet med mails, efter jeg havde skrevet om mit Skyldige Guf: Min absolut-yndlings-super-namnam-kaffe-forkælelse Hazelnut macchiato med sojadrik.

Skal vi så hele vejen til Starbucks?!” spurgte I.

– Det var da heller ikke fair!

I lang tid var det også kun, når jeg var i udlandet eller lufthavnen, jeg kunne slubre den vidunderlige kaffe-dessert i mig. Og jeg kan love dig, det var det første, jeg gjorde, når jeg havde kastet min kuffert op på bagagebåndet: AFSTED TIL KAFFE-LAND!!

Man behøver heldigvis hverken pas eller flybillet for at få fingrene i den cremede dampende drik længere. Der er kommet flere Starbucks i Danmark.

MEN DET KUNNE JEG ALTSÅ IKKE VENTE PÅ!

Derfor begyndte jeg at lege i køkkenet. Den originale Starbucks-opskrift er naturligvis TOP-hemmelig, men jeg er jo ikke sådan én, der giver op! (Prøvede engang at liste mig ud i deres køkken. Det gik ikke så godt. Men det er en anden historie)

Det tog lang tid og mange – MANGE! – kiksede forsøg (undskyld til mine venner, der var forsøgskaniner), men til sidst ramte jeg den helt rigtige smag.

Og det er så den, jeg vil dele med dig i dag. Så du også kan få en helt fantastisk og totalt forkælende kaffe-dessert a la Mads.

– Bare husk, at det skal blive mellem os 😉

Opskrift på NEM Caramel-Hazzelnut Macciato alla Starbucks:

  • Varm én kop risdrik – risdrik er nemmere at varme end sojamælk.
  • Tilsæt Nescafé kaffe, gerne så den blir stærk.
  • Tilsæt en skefuld hasselnødde sirup – eller brug istedet almindelig ahorn sirup.

MUMS 😀


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin Care



Dette indlæg er markeret med