Stress og bumser

Hej Mads

Jeg er 18 år gammel og har aldrig lidt af uren hud andet end simple bumser i ny og næ. Men her på det sidste er det gået meget amok og min hud gør faktisk ondt.

Jeg synes selv det er slemt i hvertfald i forhold til hvad jeg nogensinde har oplevet før og selvom jeg ikke piller i det får jeg røde mærker efter mine bumser

Jeg tog til lægen og fik udskrevet noget créme og det hjalp i starten men nu hjælper det ikke mere.

Det er på kinderne det er værst. jeg har tænkt på om det kan være bumser pga stress? eller måske skyldes jeg har brugt noget for stærkt rense produkter tidligere. men hvorfor bliver det ikke bedre?? og ja hvad kan jeg selv gøre med produkter? for jeg aner faktisk ikke noget om det for jeg har jo aldrig lidt af urenheder før?????

Håber du kan hjælpe mig!

Kære Marie

Tusind tak for dit spørgsmål.

Bumser kan uden tvivl sættes i forbindelse med stress, da stress i kroppen udløser en del hormoner. Og hormoner kan udløse bumser.

For stærke/irriterende hudplejeprodukter kan helt sikkert også give udbrud af bumser. Hvis din hud irriteres, stimuleres din huds talgkirtler til at producere ekstra talg og derved forårsage flere bumser.

Mht. dine bumser, vil jeg anbefale dig at læse min kur mod bumser, hvor jeg fortæller dig om alle de ting du skal gøre for din bumser, samt hvilke produkter du skal bruge.

Held og lykke med kuren!


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med