Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Sund livsstil – stadig bumser

Gør du meget for at slippe for bumser? Bruger du meget hudpleje, har sund livsstil, tager zink-piller og har stadig bumser? FÅ HJÆLP til sundhed og bumser

sundhed og bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Sund livsstil – stadig bumser

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Sund livsstil – stadig bumser”

Hej Mads.

Jeg er lige faldet over denne hjemmeside og ser du giver mange mennesker god hjælp, og tænkte derfor at du muligvis kunne hjælpe mig.

Mit problem er meget uren hud, på efterhånden en stor del af kroppen (ryggen, brystet og især ansigtet).

Jeg lever sundt og spiser aldrig slik, chokolade, chips og pizza osv. kun pga. mit problemer med bumser og hudorme.

Tidligere har jeg været i stand til at holde det nogenlunde ved lige, men nu har det simpelthen taget overhånd. Små hvide kommende hudorm og bumser, viser sig overalt i mit ansigt, trods at jeg vasker mit ansigt hver dag.

Jeg bruger både Hudcreme imod uren hud og Basiron, jeg bruger også facescrub og ansigtsmasker og vasker min hud både grundigt før og efter jeg barbere mig (skraber).

Jeg har hørt fra en ven at det skulle hjælpe at spise Zink kosttilskud da det skulle hjælpe huden, og det har jeg efterhånden gjort i noget tid uden resultat. (Da jeg holdte en pause fra det, havde jeg et ordenligt udbrud på ryggen).

Så jeg er efterhånden fuldstændig på bar bund om hvad jeg skal gøre, og føler selv at jeg har desperat brug for hjælp.

Venlig Hilsen
Anders

Svar til: “Sund livsstil – stadig bumser”

Kære Anders

Tak for dit brev. Jeg vil med glæder hjælpe dig med dine spørgsmål om sundhed og bumser

Du gør rigtig mange ting for din hud og jeg kender selv til frustrationen over, at ingenting virker. Jeg vil gennemgå dine rutiner med mine erfaringer, viden og synspunkter:

Når man lider af bumser, ses det tit i ansigtet men også på brystet og ryggen – også kaldet det seborrhoiske parti. Dette skyldes, at vores krop udskiller flest affaldsstoffer i dette parti.

Du lever sundt, hvilket er den bedste forsikring du kan give dig selv. Sundhed og bumser hører sammen. Forstået på den måde at du netop skal have fokus på at leve sundt, når du har bumser.

Dog er det ikke bevist at kosten har noget med bumser at gøre, men for mig er det indlysende, at vores krops tilstand og hudlidelser kan bliver tricket i både positive og negative retninger af vores kost. Dette opbakker mine erfaringer om sundhed og bumser også. Fortsæt din sunde livsstil, om ikke andet, så for dit helbreds skyld.

Det er godt at du renser dit ansigt dagligt, men jeg vil råde dig til ikke at bruge et for skrap renseprodukt, som kun vil stimulere dine talgkirtler til at producere endnu mere talg i huden, som kan forårsage endnu flere udbrud af bumser og forværring af bumser. Brug et meget mildt renseprodukt uden irriterende ingredienser.

Ligesom renseprodukter der indeholder for skrappe og irriterende ingredienser indeholder hudcremer og ansigtsmasker, der markedsføres at være imod bumser, tit samme irriterende ingredienser. Vælg en creme der giver din hud det den har brug for i form af antioxidanter, vitaminer og eksfolierende ingredienser.

Se anbefalede produkter til bumser her.

Facescrub skal du helt undlade at bruge, når du lider af bumser. Det er simpelthen for hårdt for huden og vil kun provokere og irritere din hud. Hudpleje alene giver dog ikke det bedste resultat mod bumser. Bedste resultat og hurtigst resultat opnår du ved fokus på både sundhed og behandle bumser med god hudpleje mod bumser.

Zink er et rigtig godt mineral for din hud, så du kan sagtens fortsætte med at indtage ekstra zink som kosttilskud.

Med hensyn til din brug af Basiron vil jeg altid anbefale at du tager kontakt til din læge og får vejledning til korrekt behandling med basiron. Basiron er et lægemiddel, og lægerne vil altid mægtig gerne hjælpe med korrekt behandling med basiron eller anden medicin mod bumser. Du kan også tage en snak med din læge om hvorvidt du kan bruge hudpleje sammen med basiron. Du er jo godt igang med hudplejeprodukter og bruger det flittigt, hvilket er super godt – så tag en snak med din læge om hvordan du kan få glæde af basiron og hudpleje. Måske du kan bruge basiron sammen med Danish Skin Care hudplejeserien og få den gode behandling fra begge produkter, så du hurtigt kan slippe af med dine bumser

For ikke at gentage mig selv, vil jeg anbefale dig at læse min kur imod bumser, hvor du vil få råd og vejledning til valg af hudplejeprodukter, hudplejerutiner m.v. Se og læse mere her.

Jeg ønsker dig den bedste hud og en succesfuld fremtid. Fortsæt endelig din sundhed og bekæmp bumser ved at pleje huden og leve sundt.

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar