Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hjælper tandpasta mod bumser?

Har du hørt rygter om at tandpasta hjælper mod uren hud og acne? Læs mere her om tandpasta kan hjælpe på dine bumser, eller om det blot er en myte!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Et andet trick du kan få med på vejen er tandpasta. Jeg prøvede det godt nok aldrig da jeg var teenager, men fik engang et råd om at bruge tandpasta på bumserne. Du har måske også hørt, at tandpasta skulle virke mod dine bumser?

Jeg prøvede dog tandpasta på huden i forbindelse med en aprilsnar vi lavede i Danish Skin Care i 2014.

Kort fortalt gik joken ud på at istedet for at smøre tandpasta på huden, så skulle du spise den i en smoothie, og derved kurere dine bumser. Det virker selvfølgelig ikke at spise tandpasta, og det er desuden farligt, da vi mennesker ikke har godt af store mængder fluor i kroppen.

Måske det blot er lettere, at du ser filmen – selvom den jo ikke er aktuel:

Det var altså en del af filmens manuskript, at jeg skulle have tandpasta på huden.

Jeg kan sige dig, at det ikke var rart! Mine øjne løb i vand, det lugtede forfærdeligt og samtidigt stikke, prikke og kølede det min hud. Det var bestemt ikke rart.

Nu havde jeg godt nok ikke bumser på daværende tidspunkt, dem var jeg kommet til livs år forinden, så det er nok fejlen. Jeg er sikker på det vil virke for dig, mod dine bumser… Ej, lad være! Tandpasta vil IKKE virke mod dine bumser!

Jeg fik faktisk i dagene efter optagelsen flere bumser på huden, forårsaget af den voldsomme irritation jeg udsatte huden for. Sig ikke, at jeg intet har været igennem, for at fortælle dig om mit budskab ;-)