Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Derfor betyder dine tanker rigtigt meget når du har bumser og uren hud

Hvis du har bumser eller akne, så er det nemt at få lavt selvværd. Men dine tanker og mindset omkring bumser har rigtigt stor indflydelse. Læs mere her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Hvad de færreste husker at tager ved lære af er, at det faktisk er tanken, og ikke handlingen eller mængden, der betyder mest.

Dette er enormt ærgerligt, for netop tanker har ikke bare betydning for andres opfattelse af dig. Det har ENORMT STOR betydning for din egen opfattelse af dig selv – herunder også omfanget af dine bumser.

Jeg har mødt utrolig mange mennesker med bumser og uren hud. Mennesker som er kommet til mig med deres problemer og har ønsket min hjælp til at komme deres bumser til livs – og få en smuk hud.

En smuk hud, så de kunne føle sig lækre til deres bryllup, afgangsfesten, konfirmationen, deres 18-års fødselsdagsfest og så videre.

En smuk hud, så de kunne få selvtillid til at søge det job de ønskede.

En smuk hud, så de kunne få en kæreste – eller turde invitere vedkommende de havde et godt øje til ud.

Mennesker kommer til mig med alle mulige forskellige årsager til, hvorfor de ønsker at blive bumsefri. Hvad der er ens for alle er, at de synes de ser forfærdelige ud og er enormt frustrerede over deres bumser.

En anden ting, som næsten alle med bumser og uren hud har tilfælles, det er, at de tænker, at deres bumseproblem er værre end alle andres.

Dermed har jeg erfaret, at hvad én person kan tænke som værende voldsomt, vil andre tænke, som blot “lidt bumser” – næsten ubetydeligt.

Modsat gælder det også, at hvad andre kan tænke som ikke noget problem (oftest unge teenagedrenge), kan andre tænke som et stort problem. Især mødre og ældre søstre er gode til at se et bumseproblem hos en teenagedreng, førend han selv har erfaret det – og det på trods af, at teenagedrengen kan have en del bumser, set i forhold til normalen.

Igen, hvad nogle personer tænker som meget, tænker andre personer som lidt.

Dermed ikke sagt, at du blot skal glemme din tanke og acceptere bumserne. Langt fra! I dag ved vi så meget om, hvordan du korrekt skal behandle og pleje dine bumser. Det er derfor ikke længere hokus-pokus at blive bumsefri – og du skal derfor heller ikke acceptere at gå rundt med bumser.

Samtidig skal det dog understreges, at ”tanken tæller”. Dermed ment, at siger du konstant til dig selv at du har mange bumser – så har du mange bumser.

Samme gælder det, hvilket jeg finder langt mere alvorligt, at siger du konstant til dig selv “jeg er grim” – så vil du opfatte og tænke dig selv som værende grim.