Undgå bumser på ryggen: Hvordan fjernes bumser på ryggen?

GRATIS GUIDE til at fjerne og behandle bumser og uren hud på ryggen + guide til hvordan du undgår at få bumser på ryggen i fremtiden

bumser på ryggen
Forside / Blog / Brevkasse / Undgå bumser på ryggen: Hvordan fjernes bumser på ryggen?

Spørgsmål: “Undgå bumser på ryggen: Hvordan fjernes bumser på ryggen?”

Hej Mads

Min ryg er fyldt med bumser, hvordan behandler jeg bedst bumser på ryggen? 

Jeg bruger allerede Danish Skin Care produkterne i ansigtet og det har hjulpet enormt meget! I løbet af de 4 måneder jeg har brugt dine Danish Skin Care hudplejeprodukter, så har jeg fået meget færre bumser. Kan måske godt få en enkelt ny bums engang imellem, men det er slet ikke på samme måde, som før, hvor jeg havde rigtigt mange betændte bumser. 

Jeg er virkelig begejstret for resultatet i ansigtet og vil nu også bare gerne slippe af med mine bumser på ryggen. Det er jo snart sommer og vil gerne kunne gå uden t-shirt på stranden, uden at skulle være flov over mine mange klamme bumser på ryggen.

Kan jeg bruge Danish Skin Care produkterne også på ryggen? Eller skal jeg have fat i nogle andre produkter til at behandle bumser på ryggen? I så fald, hvilke produkter skal jeg bruge. Vil bare gerne hurtigst muligt fjerne mine bumser på ryggen.

Håber du kan hjælpe

Mathias

Svar til: “Undgå bumser på ryggen: Hvordan fjernes bumser på ryggen?”

Hej Mathias

Jeg hjælper meget gerne med guide til at fjerne bumser på ryggen – og behandling af bumserne på ryggen.

Først og fremmest så vil jeg dog lige sige, at det er virkelig dejligt at høre, at du allerede efter blot 4 måneders brug af mine hudplejeprodukter er i god bedring med din hud i ansigtet og nærmest allerede er sluppet af med de fleste bumser i ansigtet. Det er jo fantastisk!

Fortsæt endelig! Så skal de sidste bumser i ansigtet også nok hurtigt forsvinde :-)

Vil du have en endnu hurtigere behandling af dine bumser og effektivt fjerne bumser, så du hurtigt slipper af med dine bumser? Så vil jeg kraftigt anbefale dig at tjekke nedenstående link, hvor jeg kommer med en masse råd til korrekt behandling af bumser.

– Få GRATIS råd til at fjerne bumser, hurtigt:

Jeg fortæller også, hvad du kan spise for at fjerne bumser. Plus jeg fortæller dig hvilke fødevare, som er årsag til bumser – altså, fortæller dig hvilke fødevare du ikke skal spise. Der er nemlig noget mad, som giver bumser. Du tror måske pizza, slik og cola giver bumser?

Sandheden er at det faktisk ikke er pizza der giver bumser, men der er mad der giver bumser! Og jeg fortæller dig hvilken mad der giver bumser, hvis du ser filmene fra ovenstående link – det er naturligvis helt gratis at kigge med :-)

I forhold til dine bumser på ryggen, så kan du tro at jeg virkelig gerne vil hjælpe dig – så du kan blive sommer klar – uden bumser på ryggen :-)

Nedenfor har jeg lavet en guide til dig, hvordan du fjerner bumser på ryggen.

Men lad mig lige først og fremmest svare på dit spørgsmål, om du kan bruge Danish Skin Care produkterne til at fjerne bumser – eller om der skal specielle hudplejeprodukter til at fjerne bumser på ryggen.

Svaret er, at NATURLIGVIS kan du bruge Danish Skin Care produkterne til at fjerne bumser på ryggen!

Bumser er bumser – uanset hvor på kroppen de er. Og behandlingen af bumser er den samme om det er bumser på ryggen, bumser i ansigtet, bumser i nakken eller bumser andre steder på kroppen.

Også til min guide til dig, om hvordan du behandler bumser på ryggen…

Sådan fjerner du bumser på ryggen

Længere nede vender jeg retur til, hvordan du undgår bumser på ryggen – men lad os starte ud med at fjerne bumserne du allerede har. Efterfølgende kan vi så kigge på, hvordan du undgår nye udbrud på ryggen.

Vask ryggen

Præcis ligesom du vasker dit ansigt både morgen og aften, så bør du vaske ryggen minimum én gang, og gerne to gange dagligt.

Det er helt sikkert nemmest, hvis du vasker huden, når du går i bad morgen eller aften og efter du har dyrket sport / Motion. Ellers kan du også sagtens vaske rygge med en blød vaskeklud.

Men du bør altså vaske ryggen minimum én gang dagligt – allerhelst to gange dagligt, hvor den ene er med vaskeklud. Og det er selvfølgelig morgen og aften du skal vaske ryggen, for at fjerne skidt, snavs og sved fra huden og herved hurtigst fjerne dine bumser på ryggen.

Du bør ikke vaske mere end de to gange på daglig basis – selvfølgelig skal du vaske igen, hvis du har været ude og dyrke motion. Omvendt, måske du så kan springe om aftenen over og blot udføre din aften rutine til behandling af bumser allerede efter træning.

Overdreven vaskning af huden kan nemlig medføre at huden blot bliver endnu mere uren.

Til at vaske ryggen bør du bruge en mild vask – altid uden parfume, farvestoffer og andre hud irriterende ingredienser. Det kan med god fordel være Perfect Skin Face Wash, som du vasker ryggen med.

Vil lige herunder også pointere, at det er enormt vigtigt ALTID at vaske sved af ryggen (og resten af huden) lige efter du er færdig med at dyrke sport. Sved som sidder på kroppen uden at blive vasket af, kan blokere porerne som alt andet skidt, og det medfører uren hud og dermed flere bumser på ryggen.

Exfoliering på ryggen – og behandlingsprodukt til fjernelse af bumser

En gang om dagen bør du på ryggen bruge et produkt med salicylsyre – også kaldet beta hydroxy acid eller forkortet BHA. Salicylsyre eksfolierer / exfolierer huden og hjælper til med at fjerne urenheder på ryggen. Desuden sørger salicylsyre for at fjerne døde hudceller fra huden, som eller kan lave tilstopning og skabe nye bumser.

Og daglig eksfoliering af huden med salicylsyre hjælper desuden med til at holde hudens porer rene og dybde rensede – derved mindsker du drastisk risikoen for bumser, ligesom du behandler bumser rigtig effektivt.

– Perfect Skin Power Treat indeholder salicylsyre og er fantastisk til behandling af bumser! 

Udover salicylsyre indeholder Perfect Skin Power Treat en lang række andre ingredienser, som virkelig er gode til at fjerne og behandle bumser – desuden er Perfect Skin Power Treat udover at være en daglig eksfoliering med salicylsyre også beroligende og god mod bumser.

Vil klart anbefale dig at bruge Perfect Skin Power Treat på ryggen, når du har været i bad og vasket huden med Perfect Skin Face Wash – derved har du optimalt klargjort huden med Perfect Skin Face Wash, til efterfølgende behandling med Perfect Skin Power Treat.

Creme til ryggen – og creme til fjernelse af bumser

Mange tror at creme kun er for at give fugt, men sådan er det altså ikke! En god creme indeholder massevis af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser, som effektivt vil pleje og behandle huden.

Når du har bumser på ryggen, så er bør du sørge for ALTID efter du har vasket ryggen at smøre ryggen med en creme til at fjerne bumser på ryggen.

De gange, hvor du bruger Perfect Skin Power Treat, så skal cremen selvfølgelig ovenpå cremen. Vælg dog lige at vent to minutter fra du har brugt Perfect Skin Power Treat, så produktet er trukket ind i huden og smør så creme på ryggen.

Min Perfect Skin Moisturizer er en creme udviklet til at behandle bumser og vil kraftigt anbefale dig at bruge Perfect Skin Moisturizer til at fjerne bumser på ryggen, hvis du vil have et hurtigt resultat.

Nu bruger du allerede hudplejeserien i ansigtet og kender måske Perfect Skin Moisturizer, som din natcreme. Eneste forskel på dag og natcremen er dog solfilter – og på ryggen er det ikke rigtigt nødvendigt med solcreme. Selvfølgelig skal du huske solcreme og solbeskyttelse til ryggen, hvis du ikke har tøj på, men det har vi jo det meste af tiden :-)

Perfect Skin Moisturizer er genial til at fjerne bumser og virker også rigtigt godt på ryggen, da produktet indeholder massevis af ingredienser der fjerner bumser – blandt andet A-vitamin.

SÅDAN!

Sådan behandler du bumser på ryggen :-)

Også lovede jeg dig lidt tricks til at undgå bumser på ryggen i fremtiden, det får du her:

  • Hold dit tøj rent, da gammelt sved giver bumser
  • Drop mælk, da mælk giver bumser
  • Altid rent træningstøj, da bakterier og sved giver bumser
  • Undgå stramtsiddende tøj, da stramt tøj kan give tøj pga. irritation

Desuden kan det være en god ide at passe på dit hårstylingsprodukt, da det kan give bumser. Specielt, hvis du bruger meget hår styling produkt og det når du sveder løber nedad ryggen på dig, så giver det bumser.

Held og lykke med behandlingen! Følger du den nøje, så skal du nok blive klar til sommer uden bumser på ryggen :-)

Træt af bumser på ryggen? Prøv vores bestseller produkter:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar