Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Uren hud – Usund mad afhængighe

Behandling af bumser er en mulighed. Danish Skin Care hjælper, også med afhængighed af usundt mad. Få hjælp til at slippe af med bumser her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Uren hud – Usund mad afhængighe”

Hej Mads. Jeg lider af meget uren hud, jeg får pointeret det ca. 5 gange om ugen.

Jeg er snart 15 år, og alligevel har jeg vidst ikke forstået alvorligheden af ordentlig kost, Jeg har et storforbrug af slik og sodavand. Tror nærmest det hælder over i en afhængihed.

Lige pt. bruger jeg basiron, men uden de store resultater.

Håber du har et godt råd! -Marius.

Svar til: “Uren hud – Usund mad afhængighe”

Kære Marius

Rigtig mange tak for dit spørgsmål vedr. behandling af uren hud og kost.

Du er i en alder, hvor dine hormoner rigtigt udfolder sig. Det er en skøn tid, hvor stemmen går i overgang og du bliver en rigtig mand med hår på brystet! :-). Desværre oplever mange også problemer med uren hud, grundet den store ustabilitet med kroppens hormoner.

Når du spiser mange mindre sunde ting, kan de virke negative på din krop, og nogle oplever derfor reaktioner med uren hud. Jeg vil derfor anbefale dig at undgå mælkeprodukter og sukker i en periode på en måned, for at se om det har nogen positiv effekt på din hud.

I forbindelse med din afhængighed til dine usunde vaner, vil jeg råde dig til at stille dig selv nogle spørgsmål: Hvilken følelse får du ud af at spise usundt? Kan du få denne følelse på en anden måde? Mister du noget ved at spise en sundere kost?

Jeg vil meget gerne hjælpe din mentalitet og derved give dig lysten til at spise sundt. Har du interesse i en personlig konsultation med mig, er du meget velkommen.

For mere information og videoguide se min Kur mod bumser her.

Slutteligt vil jeg ønske dig en rigtig dejlig dag med glæde og energi!