Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Akne og alkohol

Bumser, akne og uren hud af alkohol? Stopper bumser hvis du ikke drikker øl og alkohol? Få svar på alkohol og bumser her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Akne og alkohol”

Hej Mads (:

Det går meget meget bedre med mit acne nu, især efter at Mikkel kom hjem med et produkt fra dig. Et renseprodukt. Det er super godt, og jeg lider ikke så meget af det, mere.

– Til genæld efter en bytur i weekend eller for meget alkohol, dukker der altid én enkelt eller to op, men sådan er det vel jo med øl især?
– Ang. mælkeprodukter, skal jeg stadig holde pause med det eller må jeg stille og roligt drikke lidt?

Ellers har du hjulpet mig rigtig meget, og det skal du have tak for!!

Mvh Kasper

Svar til: “Akne og alkohol”

Hej Kasper – og tak for sidst :-)

Dejligt at høre, at du har fulgt min vejledning og brugt mine produkter. Mest glad er jeg dog for at høre, at de virker for dig – jo det, som det hele handler om :-)

I forhold til alkohol, så er der ingen dokumentation for at alkohol giver akne. MEN, hvis du efter en bytur oplever at få langt flere bumser, så kan du selvfølgelig have allergi overfor et eller andet du drikker – og derfor slå ud.

Så prøv eventuelt at kigge på de drikke, du drikker – og prøv dig frem. Jeg vil også anbefale dig at du kontakter din læge og får lavet en allergitest, så du kan få svar på om du har allergi.

Det skal også siges, nu du skriver byture og drikker en del. At alt pludselig og eksplosiv ændring, har jo en indvirkning. Så at du pludselig drikker rigtigt meget alkohol – og samtidigt ikke får megen søvn – det har selvfølgelig en indvirkning på din hud.

I forhold til komælk, så er jeg rigtig glad for at høre du har fulgt min vejledning her. Komælk er nemlig videnskabeligt dokumenteret til at være årsag til – og forværring af – bumser og uren hud, så jeg vil helt sikkert anbefale dig at fortsætte uden komælk.

Du kan selvfølgelig godt drikke lidt, hvis du ønsker. Det er jo ikke det ene glas mælk en gang imellem eller den ene bolle med smør, som giver bumser. Det du skal undlade er at drikke mælk dagligt og derved konstant irritere og provokere dit system…

Hav en skøn dag – og rigtig meget held og lykke