Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Clindoxyl – Bivirkninger

Bivirkninger ved brug af Clindoxyl mod bumser, uren hud og akne. Find ud af om Clindoxyl bivirkninger forsvinder!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Clindoxyl – Bivirkninger”

Hej Mads :)

Jeg er 14 år og har lige været oppe hos lægen fra et par dage siden og fået recept på clindoxyl. Lige inden jeg går i seng, tager jeg et ultra tyndt lag på huden hvor der er bumser og sådan. I løbet af et par timer vågner jeg så op og min hud klør og er postkasse rød der hvor clindoxylen har siddet.

Jeg har fulgt brugsanvisningen 100%!! I brugsanvisningen står der også, under bivirkninger at det er normalt man bliver rød og at det klør, men vil det blive ved under hele behandlingen? For i så fald vil jeg da gå op til ham og få noget der gør at jeg stadig kan passe min skole og kan få sovet om natten!

Håber du kan hjlæpe mig :).

– Sille

Svar til: “Clindoxyl – Bivirkninger”

Kære Sille

Tusind tak for dit spørgsmål vedr. bivirkninger ved brugen af Clindoxyl.

Som du selv har fundet frem til, beskrives én af bivirkningerne ved Clindoxyl, at det kan give rødme i huden og kløe. Det er vigtigt at du i starten bruger et meget tyndt lag og evt. kun hver anden dag.

Jeg vil dog gerne påpege, at hvis din hud er meget rød og du endda vågner om natten, kan det tyde på en allergisk reaktion. Du kan måske ikke tåle nogle af virkestofferne i Clindoxyl. Clindoxyl indeholder bl.a. ingrediensen benzoylperoxid (Benzoyl Peroxide), som nogle er overfølsomme overfor. Dog indeholder Clindoxyl også andre ingredienser, så det er svært at fastlægge, hvilken ingrediens du reagerer på.

Jeg vil dog kraftigt anbefale dig, at du kontakter din læge og får din læges råd og vejledning til hvordan og hvorledes du skal agere herfra. Det lyder bestemt ikke rart, som din hud reagerer – og jeg er sikker på at din læge mægtig gerne vil hjælpe.

Lad mig endelig høre fra dig igen. Vil i hvert fald håbe, at du får løst dit hudproblem :)

Jeg ønsker dig en dejlig dag!