bumser

Bumser

Bumser og urenhud kræver behandling! Få gratis guide til effektiv behandling af bumser og uren hud i ansigtet – og slip af med bumseproblemet hurtigt!

Hvad er bumser?

Bumser er super frustrerende og noget, som alle fra tid til anden bliver ramt af. Der er stor forskel på, i hvilket omfang du bliver ramt. For nogle er det en livslang kamp at komme problemet til livs, mens andre får så få bumser i løbet af deres liv, at det kan tælles på én hånd.

Jeg selv var i den uheldige afdeling, og i samtlige teenageår var jeg hårdt plaget af bumser. Det var vildt frustrerende og mentalt hårdt.

I dag er min hud nydelig og skøn, hvilket er fantastisk og noget, jeg værdsætter ekstremt højt! Jeg ville virkelig have ønsket, at mine produkter var tilgængelige, dengang jeg kæmpede med bumser. Disse produkter kunne uden tvivl have sparet mig for nogle hårde år med lavt selvværd.

Hvis jeg skal gå lidt mere fagligt til værks og beskrive, hvad bumser er – ud over irriterende og frustrerende – kan jeg sige, at bumser er komedoner, hvor overskydende talg og døde hudceller bliver fanget i hudens porer. Hvis talgen efter en periode ikke når op til hudoverfladen, kan talgkirtlen blive udsat for urenheder og dermed blive inficeret.

Dette kan udvikle sig til en tilstand, hvor der dannes pus – også kendt som betændelse – under huden. Når dette sker, får du en lille bule på huden, og denne bule er en bums.

Måske har du hørt om indvendige bumser og har i den forbindelse spekuleret på, hvad det er. En indvendig bums er egentlig bare en bums, som sidder i hudens dybere lag. Herunder forklarer jeg nærmere:

Her på siden vil du kunne finde alle de informationer om bumser, som kunne have din interesse. Jeg har lavet en fin indholdsfortegnelse, så du hurtigt kan hoppe til det afsnit, der er relevant for dig.

Hvis du primært er interesseret i en løsning til at komme bumserne til livs, vil jeg anbefale mine produkter, som er gennemtestede og udviklet over lang tid.

Jeg er meget stolt af mine produkter, og jeg kan med stoisk ro og alvor i stemmen sige, at jeg mener, at jeg har de allerbedste på markedet.

De produkter, som jeg anbefaler allermest til behandling af bumser, er:

Danish Skin Cares samlede sæt med samtlige produkter
Danish Skin Cares Perfect Skin Power Treat

Uddybende definition af begrebet ‘bumser’

Som nævnt før, er bumser en form for urenhed i huden, der er kendetegnet ved røde hævninger og synlige betændelsestilstande, hvor den øverste del nogle gange har en gullig farve, som kommer af den underliggende betændelse.

Første stadie, som på et tidspunkt kan udvikle sig til en bums, er et overskud af talg under huden. Talg bliver produceret af talgkirtler og er yderst vigtigt for opretholdelse af en sund, ren og flot hud.

Talg er nemlig en form for væske, som indeholder kolesterol, fedt, triglycerider og voksarter. Talg har til formål at fugte og smøre ens hud og hår. Hvis ikke du har talg i kroppen, ville både huden og håret blive udtørret og irriteret.

Når der kommer et overskud af talg i en talgkirtel, kan den blive stoppet til. Dette resulterer i, at kirtlen er sårbar over for urenheder. Hvis der herefter kommer urenheder ned i kirtlen, bliver der dannet betændelse. Det er naturligvis ikke særligt godt!

Betændelsestilstanden er både årsag til den røde farve, den synlige pus og den ømhed, som mange ofte oplever på og omkring en bums.

7 fejl de fleste med bumser begår

Bumser og behandling af bumserne er forbundet med mange myter og fejl. Her får du 7 fejl, som de fleste begår:

1) Vand og sæbe kan fjerne bumser

En af de helt store misforståelser vedrørende bumsebehandling er, at vand og sæbe kan fjerne bumserne og urenhederne. Sådan forholder det sig ikke.

Bumser kan ikke fjernes blot ved at vaske din hud med vand og sæbe. Faktisk vil det bare irritere din hud.

2) Et stort problem kræver hård behandling

Langt de fleste går virkelig hårdt til værks, når de vil bekæmpe deres bumser. Det er en KÆMPE fejl! Bumser skal ikke fjernes med skrappe hudplejeprodukter. Og bumserne skal aldrig behandles med sprit, dybderens, skrubbecremer eller andre former for hårde produkter.

3) Dybderens er godt – og nødvendigt

Sikke noget sludder! Bumser skal ikke fjernes med dybderens. Faktisk er det slet ikke muligt at rense huden i dybden. Men det lyder smart, at du kan få renset huden i dybden, hvorefter hudproblemet på mirakuløs vis forsvinder. Sådan er det bare ikke, desværre. Bumser sidder i hudens overflade, og derfor skal problemet selvfølgelig løses her.

4) Kosmetologbehandlinger er bedst

Mange tror fejlagtigt, at kosmetologbehandlinger er bedre for huden end daglig hudpleje. Måske fordi den slags behandlinger er dyrere, og vi mennesker har en forestilling om, at pris har noget med kvalitet at gøre.

Sandheden er, at kosmetologbehandlinger er for de dovne. Daglig hudpleje er langt bedre og kan sammenlignes med at spise sundt. Alle ved, at det er langt bedre at spise sundt hver dag end blot en enkelt gang hver 4. eller 6. uge – det samme gælder for hudpleje.

5) Desto flere hudplejeprodukter, desto bedre

Mange med bumser får hurtigt opbygget en hudplejerutine, som består af en masse forskellige produkter.

Det var måske også nødvendigt for 10 år siden, men sådan er det altså ikke længere. I dag kan man sagtens samle flere produkter samt mange forskellige ingredienser i ét produkt.

Dermed bliver din rutine langt nemmere og mindre tidskrævende. F.eks. kan din dagcreme sagtens indeholde de nødvendige ingredienser, således at du om morgenen faktisk kun behøver at vaske ansigtet og ellers bruge din dagcreme. Du behøver altså ikke serum, skintonic, booster osv.

6) Søgen efter mirakelingrediensen

En af de største fejl, som mange med bumser og uren hud begår, er at lede efter den der ene ingrediens, som kan hjælpe dem med deres hudproblemer.

Sandheden er, at der findes mange gode ingredienser til at hjælpe mod bumser og ikke blot én. Hemmeligheden til god hudpleje er at kombinere flest mulige af disse ingredienser, så du netop behandler og bekæmper bumserne med flere gode “mirakel”-ingredienser frem for blot én mirakelingrediens.

7) Fake News – og dårlig rådgivning

Bumser må vist være den hudlidelse og det hudproblem, der har flest “eksperter”. Rigtig mange mennesker har læst eller hørt om et eller andet smart trick, der afhjælper hudproblemer. Og de vil alle gerne dele ud af deres viden.

Sandheden er blot, at det næppe er din tante, onkel, veninde eller dine forældre, der kommer med en løsning, som virkelig virker for dig. Det er derimod de rigtige hudplejeeksperter!

Konklusionen er, at mange af de myter, som fortsat florerer om behandling af bumser og uren hud, er direkte skadelige for din hud. 

Nedenfor har jeg taget tre klassiske myter, som mange bruger – og tror virker – men som netop ikke virker mod bumser, men direkte er ødelæggende for huden.

  • Vask af ansigtet i sprit giver blot mere rødme og flere bumser, så brug endelig ikke husholdningssprit til at fjerne bumser.
  • Sol og solarium er direkte årsag til forværring af bumser. Trods mange tror, at bumserne brændes væk.
  • Tandpasta kan give dig allergi, når det smøres på huden. Brug derfor aldrig tandpasta på bumser.

Udfordringen med bumser og uren hud

Altså ud over at bumser er voldsomt frustrerende at have, ikke pynter og kan gøre både ondt, skabe ar, rødme og lignende. Ja ud over det! Så er udfordringen, at langt de fleste begår fejl i behandlingen af bumser og uren hud.

Rigtig mange fejlbehandler sig selv, og det er ganske kritisk. En fejlbehandling vil nemlig sandsynligvis føre til, at du får flere udbrud, såvel som større udbrud i ansigtet. Det er selvfølgelig ikke noget, som nogen gør bevidst. Det gør du sikkert heller ikke. Men det sker desværre i rigtig mange tilfælde.

Mange hudplejefirmaer er ikke opdateret

Tænk på nogle af de helt store firmaer, som kom på markedet for 10, 20 og 30 år siden. Deres produkter er fortsat de samme – og jeg tør godt sige, at der indenfor de sidste 10 år er kommet enormt meget ny forskning om bumser og uren hud.

Jeg tvivler på, at samtlige hudplejeproducenter ramte den lige i rumpetten første omgang. Ingen har nemlig produceret et produkt, der er så godt, at det ikke kan forbedres.

Det er vigtigt, at man som hudplejeproducent følger med tiden og orienterer sig i den nyeste forskning. Dette kan nemlig hjælpe en til at gøre sit produkt endnu bedre, og det gør jeg en stor dyd ud af.

Hvad skal du gøre for at få bugt med bumser og uren hud?

Det hurtige svar er, at du selvfølgelig skal droppe at lytte til myterne og dermed undgå fejlbehandlinger. Begynd i stedet at pleje og behandle din hud korrekt, så du effektivt og hurtigt slipper af med bumserne og urenhederne i ansigtet.

1) Hudpleje skal aldrig gøre ondt og være ubehageligt!

Stikker, prikker, køler eller varmer din hudpleje, så er der noget galt – og produktet er for skrapt.

2) Drop hudpleje med parfume og farvestoffer

Og undgå desuden hudpleje med ingredienser såsom: menthol, mynte, citrusfrugter, æteriske olier, o.lign.

3) Gå efter hudpleje med en lang ingrediensliste

Altså hudpleje som indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og aktiver, så du plejer din hud med mange gode ingredienser frem for blot én.

4) Fokusér på én enkelt hudplejerutine

Vand og sæbe alene er for enkelt og vil ikke virke. Men modsat er det også for meget med 8-12 hudplejeprodukter morgen og aften. 2-3 hudplejeprodukter om morgenen og 3-4 hudplejeprodukter om aftenen er ganske rigeligt. Kvalitet over kvantitet.

5) Drop masker, scrubs og månedlige behandlinger

Vælg hudpleje, som plejer og behandler din hud på daglig basis – dermed får du den langt bedste behandling.

Bonusgave!

Jeg er slet ikke færdig med at dele ud af gode tips. Kunne du tænke dig endnu flere tips og tricks til at komme bumser til livs, herunder har du muligheden.

Få fire hemmelige tips til at kurere bumser og uren hud

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Sådan bruger du Danish Skin Cares produkter mod bumser

Hvis du vælger at købe Danish Skin Cares samlede sæt, kan du være sikker på, at du er helt klar til at bekæmpe bumserne og få en bumsefri hud. Så er du klar til at smile mere over din smukke hud!

Danish Skin Cares samlede sæt indeholder alt det, din hud har brug for, for at blive og holde sig optimalt plejet og beskyttet. Jeg garanterer, at du får den ubetinget bedste behandling af din hud, som noget hudplejeprodukt kan give.

Noget af det, jeg også synes, er fantastisk ved det samlede sæt er, at på trods af, at det indeholder så mange gode ingredienser for din hud, så resulterer det i en hudplejerutine, som hverken er bøvlet eller tidskrævende.

Herunder følger min anbefaling til en daglig rutine med Danish Skin Cares samlede sæt:

Morgenrutine

Om morgenen skal du først vaske dit ansigt med seriens ansigtsvask, Perfect Skin Face Wash, der renser og klargør din hud til den efterfølgende behandling.

Bagefter bruger du din Perfect Skin Day Protector, altså dagcremen, der, ud over at være spækket med en masse gode ingredienser til at pleje og nære din hud, også har solfiltre, så du er beskyttet mod solen.

Aftenrutine

Når dagen går på hæld, og du er klar til at gå til køjs, skal du igen bruge din ansigtsvask, Perfect Skin Face Wash, for at fjerne det skidt og snavs, din hud er blevet udsat for i løbet af dagen. Herefter er din hud ren og klar til at blive behandlet med en masse lækre ingredienser.

TIP: Perfect Skin Face Wash er også ideél som makeupfjerner!

Start med at påføre Perfect Skin Power Treat, som er dit daglige behandlingsprodukt, der renser dine porer i dybden. Din hud modtager altså næring, samtidig med at dine hudproblemer bliver bekæmpet.

Det er vigtigt, at du ikke vasker cremen af. Den skal blive siddende hele natten!

Efter at have påført Perfect Skin Power Treat skal du påføre Perfect Skin Moisturizer, altså din natcreme, som er proppet med en masse reparerende og dybdeplejende ingredienser.

Natcremen, som er yderst let at arbejde med, sikrer, at din hud bliver plejet optimalt hele natten.

Mere skal der faktisk ikke til!

Jeg håber, du er enig med mig i, at der ikke er mange ben i den rutine. Min plejeserie er lavet til at være både nem og effektiv.

Bumser kan komme overalt på kroppen

Mange tror, at bumser kun kommer i ansigtet, og hvis de kommer andre steder, for eksempel forskellige steder på kroppen, så betyder det et eller andet specifikt. Dette er ikke sandt.

Det har ingen bestemt betydning, om du får en bums på næsen, i panden eller på brystet. Bumsernes placering er ikke betinget af årsagen bag disse. Når det er sagt, er det vigtigt at huske, at der kan være mange årsager til, at du oplever bumser.

Bumser kan altså komme overalt på kroppen, og der er ikke noget farligt eller unormalt i, at de kommer steder, hvor du ikke er vant til at få bumser.

Bumser i ansigtet

Mange oplever, at bumserne er meget koncentreret i ansigtet. Dette skyldes blandt andet, at ansigtet i høj grad bliver udsat for skidt og snavs, samtidig med at koncentrationen af porer i ansigtet er stor.

Jeg ved bedre end de fleste, hvor frustrerende det er at have mange bumser i ansigtet. Det er forfærdeligt, for ansigtet kan du altså ikke bare lige dække til! Slet ikke efter den nye burkalovgivning.

Hvis du døjer med en bums – eller flere – i ansigtet, kan jeg berolige dig med, at der heldigvis er håb for dig. Jeg slap af med mine, selvom jeg var ekstremt hårdt ramt, og jeg ved, at jeg har hjulpet ekstremt mange, der var lige så hårdt ramt som mig, med at få en lækker, smuk ansigtshud med mine hudprodukter.

Rigtig mange er nemlig så søde at sende mig deres historie samt før og efter fotos – se nogle af de mange før og efter fotos her.

Bumser – Næsen

Næsen er et sted, hvor rigtig mange oplever at have en del hudorme og bumser. Grunden til, at netop næsen – og området lige omkring denne – ofte bliver plaget af bumser, er, at dette område ofte bliver fedtet i løbet af dagen, samtidig med at det bliver udsat for skidt og snavs.

Bumser på næsen kan være ekstremt irriterende, og dette af flere grunde. Dels fordi de bliver meget synlige og virker større på næsen, men også fordi bumser på næsen typisk er meget ømme. Ømme bumser kan dog sagtens forekomme andre steder end på næsen og herunder forklarer jeg, hvorfor bumser kan være ømme.

Generelt er det, man kalder T-zonen, meget udsat for bumser sammenlignet med resten af kroppen. T-zonen dækker over panden, næsen, hagen og huden omkring disse steder.

Bumser – Hagen

Som nævnt er hagen en del af den udsatte T-zone, hvorfor mange vil opleve, at deres bumser ofte sætter sig der.

Bumser på hagen kan have en særegen årsag. De kan nemlig være et resultat af en ens tandbørstning. Når du børster tænder, kan det hænde, at tandpasta render ned på hagen. Dette kan føre til bumser, da tandpasta irriterer huden. Prøv derfor altid at undgå at få tandpasta på huden, da det kan give bumse udbrud. Sørg desuden for at vaske tandpasta væk fra huden, når du har børstet tænder.

Ud over bumser på hagen kan du også få et udbrud af bumser lige omkring munden. Hør herunder, hvad det typisk betyder, hvis du får bumser om munden.

Bumser – Panden

Her er tale om endnu et område, der er en del af den udsatte T-zone. Ligesom hagen og næsen er panden et meget almindeligt sted at få bumser. Årsagerne er præcis de samme.

Det handler om, at panden konstant er udsat, da den ikke dækkes til. Derfor vil meget snavs og skidt ramme panden.

Bumser – Hovedbunden

Der er ingen tvivl om, at bumser for de fleste bliver associeret med et problem, der primært foregår i ansigtet. Du kan dog sagtens få bumser mange andre steder, og hovedbunden er faktisk et af de andre områder, hvor du kan døje med bumser.

At få bumser i hovedbunden er derfor en reel ting, men det er, som du sikkert har en idé om, ikke lige så almindeligt som bumser i ansigtet

Selvom bumser i hovedbunden sjældent er synlige, kan disse være ganske forfærdelige alligevel.

Bumser i hovedbunden er ikke anderledes end bumser alle andre steder. De ser ens ud, kommer af de samme ting, og skal behandles på samme måde.

Hvis du ikke oplever et udbrud af bumser i ansigtet og resten af kroppen, men derimod kun i hovedbunden, kan dette skyldes, at du bruger nogle forkerte hårprodukter. I givet fald bør du naturligvis forsøge at skifte produkter – gerne til nogle, der ikke indeholder parfume.

Bumser på resten af kroppen

Som jeg allerede har nævnt, kan du få bumse udbrud overalt på kroppen, heriblandt også ryggen, brystet, armene, skuldrene, lårene og så videre. Bumse udbrud kan komme alle steder på din hud, hvor der er talgkirtler, hvilket er overalt på huden!

Lige så frustrerende det kan være at have en stor bums på næsen, lige så generende kan det være andre steder på kroppen. For eksempel kan bumser på ryggen gøre, at du ikke er komfortabel med at vise sig uden trøje. Det er et rigtig stort problem for mange!

Generelt har enhver bums bare en enorm negativ effekt på selvværdet, hvilket er grunden til, at du skal i gang med at behandle dine bumser effektivt i dag! Du fortjener at få det bedre og at elske dig selv, for du er uden tvivl fantastisk!

Bumser – Ryggen

Ryggen er et meget almindeligt sted at få bumse udbrud, især for mænd. Hvis du er typen, der træner ofte, kan det sagtens resultere i, at du får en masse bumser på ryggen. Der er tre hovedårsager til, at massiv træning kan resultere i bumse udbrud.

Den ene årsag er, at styrketræning kan få hormonproduktionen til at stige. Hormonel ubalance fører som regel til, at ens talgproduktion øges, hvilket kan føre til bumser og uren hud.

Den anden hovedårsag kan måske ikke forklare, hvorfor du får bumser. Denne er nemlig betinget af, at du indtager proteinpulver – og det er jo langt fra sikkert, at det er en vane, du har tillagt dig.

Proteinpulver kan være et yderst nyttigt middel til at opbygge større muskler. Desværre kan proteinpulver også være en katalysator for din produktion af bumser.

Flere videnskabelig undersøgelser har vist, at der er en direkte sammenhæng mellem indtagelse af mælk samt udvikling af uren hud og bumser. Langt de fleste varianter af proteinpulver indeholder valleprotein, der findes i mælk – og netop er det i mælk, som giver bumser. Det er således vigtigt at vælge proteinpulver uden valleprotein, gå i stedet efter vegetabilsk proteinpulver. Du bør i hvert fald undgå valleprotein i dit pulver, da valleprotein er en af de helt store syndere, når det kommer til at udvikle bumser.

Har du en mistanke om, at dine bumser kommer, fordi du indtager for meget laktose, bør du overveje at få dine proteiner fra andre kilder end proteinpulver.

Den tredje årsag til, at dine bumser kan skyldes dine besøg i et træningscenter er, at gammelt sved kan give bumser. Derfor bør du altid afslutte en god træningssession med et bad.

Ligeledes er det vigtigt at vaske dit træningstøj efter hver træning, fordi dit brugte træningstøj vil indeholde bakterier, som huden vil absorbere, næste gang du bruger det.

Du kan læse mere om bumser på ryggen her → Hvad betyder bumser på ryggen?

Bumser – arme og ben

Mange, der generelt er plaget af bumser, oplever også at få bumser på både arme og ben.

Oftest vil bumserne placere sig på lår og overarmene, men det er ikke ualmindeligt også at få dem på underarme og lægge.

Bumser – armhulerne

Armhulerne kan faktisk være relativt eksponeret for bumser. Dette kan blandt andet skyldes, at huden i armhulen er meget irriteret, blandt andet som et resultat af barbering i armhulen.

Barbering under armene kan også medføre indgroede hår. Hvis hårsækken bliver udsat for skidt og bakterier, kan dette udvikle sig til en bums eller i nogle tilfælde en byld. Hvis du har den mindste smule mistanke om, at du har en byld, bør du konsultere egen læge.

Bumser og genetik

Kan du tillade dig at sende en negativ tanke til dine forfædre, hvis du rammes af et bumseudbrud lige inden skolefotografering eller første date?

Njae…. Måske!

Ens genetiske arv spiller en rolle, når det kommer til, i hvilket omfang du har tendens til at udvikle bumser og særligt akne. Jeg skal skynde mig at understrege, at akne og bumser ikke bør sidestilles.

Akne er væsentligt værre end bumser, men alligevel er de to ting beslægtede. Hvis du har akne, har du også bumser, men du har ikke nødvendigvis akne, bare fordi du har bumser, hvis det giver mening?

Hvis du har mistanke om, at du har akne, bør du med det samme konsultere din læge. Akne er nemlig en alvorlig hudlidelse, som du ikke bare kan kurere på egen hånd.

Hvis ens forældre har haft akne, er der større risiko for, at du selv kommer til at døje med den lidelse, end hvis du var barn af forældre, som ikke havde bøvlet med det.

På nuværende tidspunkt ved man endnu ikke, hvorfor generne har så stor betydning for ens evne til at udvikle bumser, men dette er et område, som indgår i en del forskningsprojekter.

4 hverdagstips til at bekæmpe bumser

Jeg anbefaler naturligvis, at du benytter mine produkter til at bekæmpe bumser. Jeg har dog fire yderligere tips til at bekæmpe bumser, og disse vedrører ikke Danish Skin Cares produktsortiment.

1) Undgå at kradse, pille eller trykke dine bumser

Det kan være ualmindeligt svært ikke at kradse, pille eller trykke sine bumser. Det ved jeg om nogen! Men dette kan give nogle ikke særlig pæne ar, så det er vigtigt, at du kun trykker gule bumser – såkaldte modne bumser.

Alle øvrige bumser og urenheder skal du ikke trykke. Det kan dog være en god ide at trykke en gul og betændt bumser, først og fremmest fordi det ikke er flot at gå rundt med en stor gul bums. Det at trykke bumsen kan ligeledes hjælpe til hurtigere heling af huden – såvel som lette trykket på huden, så du netop undgår ar i huden.

2) Vask dit ansigt to gange dagligt

Mange gange opstår bumser, fordi der er urenheder i huden og porerne. Du kan altså undgå rigtig mange bumser ved at vaske din hud fri for skidt og snavs to gange om dagen – én gang morgen og én gang aften.

Jeg anbefaler, at du to gange dagligt vasker dit ansigt med en mild sæbe. Når jeg siger mild sæbe, mener jeg en sæbe, der har en PH-værdi på cirka 5,5 ligesom din hud.

3) Lev sundt

Selvom der ikke er påvist nogen videnskabelige sammenhænge mellem forekomsten af bumser og en specifik livsstil, vil jeg til enhver tid råde alle til at leve sundt og aktivt.

Dels fordi du får det rigtig godt mentalt, når du lever sundt, men også fordi nogle mennesker oplever, at større mængder fastfood, chips, chokolade og slik giver dem bumser. Videnskabeligt har det dog været udfordrende at se deciderede mønstre på dette område.

En sund hud og en sund krop har dog langt lettere ved at bekæmpe problemer – og dermed også langt lettere ved at bekæmpe bumser.

4) Hold dig fra hård kulde, varme og sol

Jeg har hørt og set mange, der anbefaler en tur i solariet som behandling mod bumser. Argumentet er ofte, at det udtørrer huden og derved reducerer bumser og uren hud. Personligt fraråder jeg at bruge både kulde, sol og varme som middel mod bumser.

For selvom det kan have en positiv effekt for nogle, er det altså ikke en holdbar løsning, blandt andet fordi længerevarende og hyppig eksponering for hård sol øger risikoen for hudkræft.

Herunder uddyber jeg i en video, hvorfor faste solariebesøg ikke bør være en del af din bumsekur:

Bonusgave #2!

Så er vi efterhånden ved vejs ende, men rent faktisk har jeg lidt ekstra godt til dig. Hvis du kunne tænke dig en videoguide omkring, hvordan du kan spise dig sund og bumsefri, så forærer jeg dig hellere end gerne en sådan.

Klik her, hvis du vil have en videoguide om, hvodan du kan spise dig bumsefri. 

Anbefalede produkter

Perfect Skin Power Treat

Perfect Skin Power Treat

347 DKK