Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Isotretinoin mod akne

Overvejer du behandling med isotretinoin mod akne og bumser? Læs med her og få guide til bedste behandling med isotetinoin mod akne. GRATIS GUIDE

Isotretinoin mod akne
Forside / Blog / Brevkasse / Isotretinoin mod akne

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Isotretinoin mod akne”

Hej Mads

Jeg er i gang med Isotretinoin-piller (roaccutan) mod min akne, og har indtil videre bare vasket mit ansigt med vand om aftenen, fordi jeg synes de vaskegels jeg har prøvet, simpelthen har været for skrap ved min hud, der er helt, helt ekstrem tør pga. medicinen. Men jeg kunne godt tænke mig at bruge en mild vask, da jeg synes, jeg mangler det lidt. Jeg så din vaskegel og tænkte på, hvor mild den er? Kan man bruge den, hvis man som mig har en meget irriteret og tør hud i øjeblikket, eller udtørrer den huden?

Og kender du nogen på Isotretinoin, der har været glad for den?

Læste også om solbeskyttelsescremen, der også fungerer som fugtighedscreme. Er forskellen på den og din anden fugtighedscreme kun, at der er solbeskyttelse i den? Og er den god til meget tør hud? Min hud er jo også meget solfølsom, og kunne godt tænke mig at prøve den, men kan jeg bruge den på Iso?

De bedste hilsner og på forhånd tak! Anders :)

Svar til: “Isotretinoin mod akne”

Hej Anders

Isotretinoin er en stærk kur og heldigvis får rigtig mange flot hud efter behandling med Isotretinoin mod akne. Det gør det lidt nemmere at acceptere den meget hårde pillekur, som isotretinoin her

Skal du have fat i et mildt renseprodukt, kunne Perfect Skin Face Wash være rigtig fint. Den er meget mild for huden, indeholder ingen skadelige stoffer og tilfører desuden fugt til huden.

Ligesom min rens, så er alle mine øvrige produkter fra Danish Skin Care også meget milde for huden. Du kan tage en snak med din læge om du brugen af hudpleje sammen med din behandling med isotretinoin mod akne.

Jeg er temmelig sikkr på, at du vil live glad for at komme igang med min fugtighedscreme , hvor er det super godt at du har fokus på at beskytte din hud mod solens skadelige stråler med solfilter om dagen. Den eneste forskel på Danish Skin Care cremerne er, at der er solfilter i “Perfect Skin Day Protector“-udgaven.

Jeg vil anbefale dig at købe fugtighedscremerne, da de giver både fugt og beskyttelse, selvom de er lette i konsistensen. Til de områder, hvor du så føler dig ekstra tør, kan du tage en lille bitte smule ren mandel-/olivenolie og smørre oven på for at få det ekstra fugt.

Jeg glæder mig til at høre om dine resultater med Isotretinoin mod akne samt Danish Skin Care produkterne.

Inden jeg lige afslutter mit svar til dig, så vil jeg foreslå dig at læse et af mine andre brevkasse svar om behandling med isotretinoin mod akne. Jeg får temmelig mange spørgsmål om behandling af akne og trods jeg ikke er læge – og altid vil anbefale at tale med sin læge eller hudlæge om behandling af akne, så har jeg da en del kendskab til behandling af akne. Specielt behandling med isotretinoin mod akne.

Læs om behandling af akne her

Ha’ en dejlig dag!

Træt af irriteret hud? Prøv vores milde og effektive produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar