Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Isotretinoin mod akne

Fjern bumser og uren hud med isotretinoin - husk korrekt hudpleje, så du passer på din hud når du bruger isotretinoin. Få tips og råd her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Isotretinoin mod akne”

Hej Mads

Jeg er i gang med Isotretinoin-piller (roaccutan) mod min akne, og har indtil videre bare vasket mit ansigt med vand om aftenen, fordi jeg synes de vaskegels jeg har prøvet, simpelthen har været for skrap ved min hud, der er helt, helt ekstrem tør pga. medicinen. Men jeg kunne godt tænke mig at bruge en mild vask, da jeg synes, jeg mangler det lidt. Jeg så din vaskegel og tænkte på, hvor mild den er? Kan man bruge den, hvis man som mig har en meget irriteret og tør hud i øjeblikket, eller udtørrer den huden?

Og kender du nogen på Isotretinoin, der har været glad for den?

Læste også om solbeskyttelsescremen, der også fungerer som fugtighedscreme. Er forskellen på den og din anden fugtighedscreme kun, at der er solbeskyttelse i den? Og er den god til meget tør hud? Min hud er jo også meget solfølsom, og kunne godt tænke mig at prøve den, men kan jeg bruge den på Iso?

De bedste hilsner og på forhånd tak! Anders :)

Svar til: “Isotretinoin mod akne”

Hej Anders

Isotretinoin er en stærk kur og heldigvis får rigtig mange flot hud efter pillerne!

Skal du have fat i et mildt renseprodukt, kunne Perfect Skin Face Wash være rigtig fint. Den er meget mild for huden, indeholder ingen skadelige stoffer og tilfører desuden fugt til huden.

Ligesom min rens, så er alle mine øvrige produkter også meget milde for huden. Også min fugtighedscreme , hvor er det super godt at du har fokus på at beskytte din hud mod solens skadelige stråler med solfilter om dagen. Den eneste forskel på Danish Skin Care cremerne er, at der er solfilter i “Perfect Skin Day Protector“-udgaven.

Jeg vil anbefale dig at købe fugtighedscremerne, da de giver både fugt og beskyttelse, selvom de er lette i konsistensen. Til de områder, hvor du så føler dig ekstra tør, kan du tage en lille bitte smule ren mandel-/olivenolie og smørre oven på for at få det ekstra fugt.

Jeg glæder mig til at høre om dine resultater med Isotretinoin samt Danish Skin Care produkterne.

Ha’ en dejlig dag!