Keratosis Pilaris - behandling og effektiv creme mod Keratosis Pilaris

Keratosis Pilaris - behandling og effektiv creme mod Keratosis Pilaris

Plages du af røde knopper på lår og arme? Det er formentligt Keratosis Pilaris. KLIK HER og lær om behandling af keratosis pilaris med hudpleje

Spørgsmål: “Keratosis Pilaris - behandling og effektiv creme mod Keratosis Pilaris”

Hej Mads

Jeg har længe kæmpet med et hudproblem som kaldes Keratosis Pilaris. :-( Jeg har små røde knopper i dele af ansigtet og på mine overarme.

Jeg har været til lægen flere gange, men lægen siger at udslættet ikke er farligt, og at der kun er tale om en kosmetisk og godartet hudsygdom.

Selvfølgelig er jeg glad for, at knopperne ikke er farlige! Men det betyder jo ikke, at jeg ikke har lyst til at slippe af med knopperne!

Jeg er 18 år og som alle andre unge mennesker, så tænker jeg selvfølgelig på mit udseende! Og røde knopper i ansigtet og på overarmene er ikke ligefrem noget der pynter!

Selvom jeg har massere af venner som ikke syntes mine røde knopper er et problem, så er jeg da blevet drillet en del! Og jeg er desværre blevet kaldt bumsen flere gange end jeg har lyst til at tælle! :-(

Så hvad er Keratosis Pilaris egentlig? Og hvordan behandler jeg det?

Håber virkelig du har den bedste kur mod Keratosis Pilaris! For jeg er virkelig træt og ked af, at føle mig anderledes og forkert! :-(

Jeg håber virkelig du vil hjælpe mig Mads!

Kærlig hilsen
Louise

Svar til: “Keratosis Pilaris - behandling og effektiv creme mod Keratosis Pilaris”

Hej Louise

Først og fremmest er jeg utroligt ked af, at du bliver drillet og skal kæmpe med hudproblemer! Ingen burde opleve at blive udsat for mobning! Men desværre bliver rigtig mange drillet på grund af deres hudproblemer. Og jeg vil naturligvis meget gerne hjælpe dig med behandling af Keratosis Pilaris.

Selvom Keratosis Pilaris er en ufarlig hudlidelse, som mest af alt er et kosmetisk problem, så kan lidelsen stadig være utrolig problematisk og irriterende! Det er aldrig nemt, ikke at have den hud man selv ønsker! Specielt når hudproblemer også kan medfører drilleri og ondskabsfuld mobning.

Så jeg forstår virkelig dit dilemma! Min holdning er, at alle hudproblemer skal tages seriøst! Og heldigvis ved vi rigtig meget om, hvad vi kan gøre for at afhjælpe og mindske generne ved Keratosis Pilaris.

– Så fortvivl ikke Louise, du er bestemt ikke alene om, at kæmpe med knoppet udslæt i ansigtet, på armene, lårene eller hofterne! Og sammen finder vi frem til den rigtige behandling og kur for dig! :-)

Jeg vil gerne fortælle dig om følgende punkter:

  • Hvad er Keratosis Pilaris?
  • Den bedste behandling af Keratosis Pilaris
  • Den bedste creme til behandling af Keratosis Pilaris

Så fortsæt endelig med at læse Louise, så bliver du lynhurtig din egen hudpleje ekspert og ekspert i behandling af knoppet udslæt!

– Jeg håber at mine svar, kan være med til, at du ikke føler dig anderledes eller forkert.

Mange kæmper dagligt med hudproblemer, og selvom det ikke hjælper dig, så skal du i hvert fald vide, at hudproblemer er helt normale, også selvom hudproblemer kan være frygteligt irriterende!

– Så du er ikke alene, og du er ikke anderledes og du er IKKE forkert! Du er perfekt lige som du er Louise og med min hjælp, skal vi nok få løst dine problemer med Keratosis Pilaris. :-)

Hvad er Keratosis Pilaris?

Selvom jeg allerede har skrevet det, så kan det ikke siges nok! Keratosis Pilaris er en meget almindelig hudlidelser, som både rammer kvinder og mænd.

– Så du er bestemt ikke alene Louise og selvom det er vildt irriterende, så er det helt normalt at være plaget af knoppet udslæt.

Knopperne opstår i hudens hårsække, fordi huden ikke selv kan komme af med de døde hudceller. Dette fører til at hudens hårsække bliver tilstoppede og hudproblemerne opstår.

Selvom det er præcis den samme proces som gør, at der kan opstå bumser og hudorme, så danner forstoppelsen i hårsækkene ikke bakterier, når der altså er tale om Keratosis Pilaris.

De tilstoppede hårsække udvikler sig altså til små røde knopper og forhøjninger i huden. Problemerne opstår typisk på overarmene, men kan som du også oplever, også opstå i ansigtet.

Nogle eksperter mener, at Keratosis Pilaris opstår, fordi der sker en overproduktion af keratin. Andre mener at hudsygdommen er arvelig, ligesom andre eksperter kæder Keratosis Pilaris sammen med tør hud.

– Det er vigtigt for mig at påpege, at Keratosis Pilaris ikke smitter! Ligesom Keratosis Pilaris ikke skyldes uren hud.

Desværre begår rigtig mange den fejl, at de tror, at det knoppede udslæt kan skrubbes eller vaskes væk. Men det er en kæmpe fejl og kan i værste fald forværrer problemet eller være skyld i flere hudproblemer.

Så hvad er så den bedste behandling og kur?

– Jeg er rigtig glad for du stillede spørgsmålet Louise, og læs endelig videre, så får du mit svar! :-)

Den bedste behandling af Keratosis Pilaris

Nu håber jeg ikke du bliver alt for skuffet når jeg skriver dette, men Keratosis Pilaris kan ikke helbredes.

– Men heldigvis kan du gøre det mindre synligt med den rette hudpleje! Og med den rette behandling og kur, kan du altså gøre meget for, at det knoppede udslæt ikke ses.

Nogle vokser fra det knoppede udslæt, men for de fleste handler det altså om, at mindske synligheden af udslættet med de rigtig hudplejeprodukter og hudplejerutine.

Med alle hudproblemer, er det utrolig vigtigt at give huden den rigtige behandling! Men det er altså mindst lige så vigtigt, at undgå fejlbehandling!

læs mere om bekæmpelse af bumser her

Ofte betyder fejlbehandling af hudproblemer, at problemerne bliver meget slemmere eller at der opstår endnu flere hudproblemer!

– Så sørg endelig for, at du undgå følgende fejl! :-)

Undgå følgende fejl:

Keratosis Pilaris kan ikke trykkes væk!
Så hold fingrene fra udslættet, hvis du forsøger at trykke knopperne, risikere du blot at irritere huden.

Keratosis Pilaris kan ikke skrubbes væk!
Så hold dig langt fra skrubbecreme, skrubbehandsker, produkter med slibekorn eller andre hårde hudplejeprodukter!

Keratosis Pilaris er ikke bumser!
Så pas på med ikke at fejlbehandle!

Jo hårdere des bedre!
NEEEJ! Når du lider af Keratosis Pilaris, er det utrolig VIGTIGT, at du behandler din hud utrolig skånsomt. Så drop for alt i verden produkter med alkohol, farvestoffer og parfume!

Sådan behandler du Keratosis Pilaris:

Vælg den rigtige hudpleje til behandling af keratosis pilaris!
Drop alt hudpleje som indeholder parfume, alkohol og farvestoffer! Dette gælder ikke kun creme, men også vaskemidler, kropsplejeprodukter og andet din hud kommer i kontakt med.

Sørg for at din hud får massere af fugt!
Alle de områder på kroppen, hvor du kæmper med knoppet udslæt, skal fugtes dagligt. Så sørg for at brug en fantastisk fugtighedslotion fyldt med fugt! Og drop alle krops- eller ansigtsvaske som indeholder sæbe! Du skal bruge en krops- og ansigtsvask som tilfører fugt!

Sørg for at din hudplejeprodukter indeholder massere af fugtbevarende ingredienser!
Det er utrolig vigtigt at din hud får massere af fugt! Og så er det utrolig vigtigt, at huden holder på fugten bedst muligt.

Sørg for at du minimerer friktion og irritation!
Det er utrolig vigtigt at huden behandles skånsomt, så undgå for stramtsiddende tøj! Sidder tøjet for stramt, så risikere du at udsætte huden for unødig friktion, som kan medfører øget irritation i huden.

Sørg for at din hudplejerutine indholder et salicylsyre produkt!
Salicylsyre produkter er nemlig fedt opløselige og salicylsyren trænger derfor dybere ned i hudens porer, så hudens porer renses i dybden. Salicylsyre produkter fungere altså både som en blid peeling og eksfoliering. 

Derfor er salisylcyre produkter geniale, hvis du ønsker en blid men effektiv bekæmpelse af Keratosis Pilaris. Ved at bruge et hudplejeprodukt som mildt men effektivt renser din hud og fjerner døde hudceller, bekæmper du hudproblemerne, længe før de viser sig på overfladen.

Men hvad er så den bedste creme mod Keratosis Pilaris? Se det får du svaret på lige her! :-)

Den bedste creme til behandling af Keratosis Pilaris

Min løsningen på dine problemer med Keratosis Pilaris, består ikke bare af et salicylsyre produkt. Løsningen består af flere fantastiske produkter og en super simpel hudplejerutine.

For at bekæmpe hudproblemer og opnå vedvarende resultater, så skal du også give din hud den nødvendige beskyttelse, pleje og forkælelse.

Du skal bruge en mild og effektiv ansigtsvask uden sæbe:

Perfect Skin Face Wash er en fantastisk rens, som renser din hud uden at udtørrer den. Perfect Skin Face Wash gør din hud klar til alt den forkælelse, beskyttelse og pleje du giver huden med Perfect Skin Day Protector, Perfect Skin Power Treat og Perfect Skin Moisturizer.

Du skal bruge en dagcreme som beskytter dig mod solen og plejer din hud:

Perfect Skin Day Protector indeholder solfaktor 15, samt UVA og UVB solfiltre, så din hud er beskyttet mod solen. Perfect Skin Day Protector indeholder også fugt, vitaminer, mineraler og andet lækkert, så din hud får massere af pleje og beskyttelse.

Du skal selvfølgelig også have en daglig behandling med Salicylsyre, som reducere og gør din Keratosis Pilaris mindre synlig:

Perfect Skin Power Treat indeholder både salicylsyre og niacinamide, som er med til at bekæmpe Keratosis Pilaris og andre hudproblemer. Perfect Skin Power Treat er med til at holde din hud sund og rask, og fri for irriterende hudproblemer. Det er altså det perfekt salisylcyre produkt, hvis du ønsker en smuk, ensformig hud, helt uden irriterende hudproblemer!

Du skal bruge en natcreme som er FYLDT med fugt, og som beroliger, plejer og genopbygger din hud hele natten igennem:

Perfect Skin Moisturiser er fyldt med fugtgivende, plejende, reparerende og beroligende ingredienser. Så din hud får alt den forkælelse og pleje den behøver. Perfect Skin Moisturizer gør at dig og din hud altid vågne frisk og veloplagt til endnu en dag.

Du skal bruge en kropsvask som tilfører fugt frem for at fjerne fugt:

Amazing Body Wash er dit daglige vaskeprodukt til kroppen, som blidt renser din hud, uden at udtørre og irritere.. Produktet er helt fri for sæbe, skrappe ingredienser og skadelige kemikalier.

Du skal bruge et produkt som effektivt bekæmper hudproblemer på kroppen:

Amazing Body Treat er det perfekte produkt til at bekæmpe og reducere knoppet udslæt på overarme, benene og andre steder på kroppen. Amazing Body Treat indeholder både salicylsyre så din hud renses og bivoks, så din hud tilføres en masse fugt. Virkelig et godt produkt til behandling af keratosis pilaris.

Sidst men ikke mindst, så skal du bruge en fantastisk fugtighedslotion fyldt med fugt:

Amazing Body Lotion er hurtigt absorberende og fyldt med fugtgivende og fugtbevarende ingredienser! Så giv din hud alt den fugt den behøver, uden at huden føles klistret eller fedtet.

Den bedste creme mod Keratosis Pilaris er altså ikke bare et produkt, men en række af flere fantastiske produkter.

Læs mere om Danish Skin Cares fantastiske hudplejeprodukter her:

Hvis du følger mine råd, så er jeg i hvert fald sikker på, at du vil opleve at din Keratosis Pilaris bliver mindre synlig.

Jeg håber du har fået svar på alle dine spørgsmål Louise! :-)

– Husk at behandling af hudproblemer tager tid også selvom du har fået min effektive kur mod Keratosis Pilaris.

Husk at du ikke er alene og at du er helt perfekt, også selvom du måske har nogle røde prikker i dit ansigt og på dine arme! :-)

Plages du ar keratosis pilaris? Vælg hudpleje her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar