Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Kan laserbehandling fjerne ar og acnear?

Der findes mange produkter og behandlingsformer som lover at fjerne skader i huden som ar og acnear. Men er laserbehandling den rigtige løsning for dig?

Laserbehandling
Forside / Blog / Brevkasse / Kan laserbehandling fjerne ar og acnear?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Kan laserbehandling fjerne ar og acnear?”

Hej Mads

Jeg har mange ar fra min acne. Jeg er egentligt ved at være sluppet godt af med min acne, takket være din hudplejeserie. Jeg har tidligere forsøgt mig med hjælp fra lægen, men det hjalp ikke rigtigt noget. Min læge anbefalede dog, at jeg skulle igang med Isotretinoin, efter at jeg havde prøvet nogle forskellige cremer fra lægen, som ikke virkerde.

Jeg synes dog at bivirkningerne ved isotretinoin er temmelig store, så det turde jeg ikke. Også faldt jeg heldigvis over din hudplejeserie og tænkte, at det ville jeg gerne prøve. Jeg ved godt at serien primært henvender sig til folk med bumser og uren hud. Så måske er hudplejeserien ikke den bedste løsning mod acne, men det har virket for mig! Jeg har fået fjernet min acne og er SÅ lykkelig.

Tusind tak for en fantastisk hudplejeserie!

Jeg har brugt serien i 6 måneder og min hud er i dag helt fri for bumser og acne.

Nu er jeg bare i den uheldige situation, at jeg har fået mange ar fra acne. Jeg er samtidig begyndt at få en smule rosacea – det er i hvert fald, hvad lægen siger.

Og jeg vil derfor håbe, at du kan komme med nogle råd. Du virker virkelig til at have styr på det her med hud. Og du følger ikke bare en masse standarder, ligesom jeg lidt føler at min læge gjorde! Min læge er også gammel, så jeg ved ikke om han helt forstår at jeg gerne vil have en pæn hud. Jeg tror faktisk at han synes jeg er forfængelig, fordi jeg gerne ville af med min acne! Og min læge har været afvisende, når jeg har snakket om at få behandlet mine ar.

Mod min rosacea har jeg dog fået en creme, men den indeholder binyrebarkhormon. Og jeg syntes ikke det virker som en god løsning på mit problem, jeg har bestemt ikke lyst til at smøre min hud med hormoncreme dagligt de næste mange år.

Håber du kan hjælpe mig med at slippe af med mine ar og arvæv fra acne. Og hvis du samtidig kan komme med nogle råd til at bekæmpe rosacea, så vil jeg blive utroligt taknemlig.

Jeg har overvejet at få en laserbehandling, men er i tvivl om laserbehandling vil virke for mig.

Håber du kan hjælpe… :-)

Bedste hilsner
Signe

Svar til: “Kan laserbehandling fjerne ar og acnear?”

Hej Signe

Du kan tro, at jeg mægtig gerne vil hjælpe dig med dine akne ar og spørgsmål om laserbehandling! Og lad mig først og fremmest sige, at jeg er super glad for at du skriver. Det er så fantastisk at høre, at du er sluppet af med din acne ved at bruge Danish Skin Care hudplejeserien. Det er virkelig skønt!

Jeg forstår udemærket, at du ikke ønskede at komme igang med Isotretinoin. Der er virkelig mange bivirkninger forbundet med en isotretinoin behandling. Så sikke et held, at du så faldt over mine produkter og nu kun 6 måneder efter du begyndte på produkterne kan se dig selv i spejlet og sige, at du er fri for acne. Det havde nok taget længere tid med Isotretinoin. De fleste der er igang med Isotretinoin tager pillerne i 8 måneder – og nogen skal sågar have gentagne behandlinger før det virker.

Så det er så skønt at Danish Skin Care serien har kunnet hjælpe dig med din acne! :-)

Jeg er dog samtidig super ked af at høre, at du nu plages af ar og acnear! Det kan være virkelig hårdt at skulle indse, at ens hud stadig giver en problemer, selvom man er sluppet af med sin acne.

Mest af alt, så er jeg utroligt ked af at høre om din oplevelse med din læge. Måske du skulle overveje at skifte læge. Du skal gerne være tryg ved din læge! Hvis du ikke føler din læge tager dig alvorligt, når du kommer med problemer såsom acne, ar og rosacea, så er det måske værd at kigge efter en ny læge.

For behandling af acne er da noget en læge skal hjælpe med, ligesom ar, arvæv og rosacea også er noget du skal kunne tage en snak med din læge om. Hudproblemer skal tages seriøst, også af din læge.

Men jeg vil i hvert fald super gerne hjælpe dig! :-)

Jeg forstår udemærket, at du ikke ønsker at bruge creme med binyrebarkhormon i ansigtet. Håber også at din læge har sagt, at du kun skal bruge det i de perioder din hud er meget angrebet af rosacea. Det er altså ikke meningen at man skal gå og smøre sig med binyrebarkhormon 365 dage om året.

Laserbehandling mod ar og arvæv

Behandling med laser kan være en løsning i kampen mod ar og arvæv fra acne. Laserbehandling er dog en temmelig voldsom behandling af huden! Og fordi du lider af rosacea og kun lige er sluppet af med din acne, så vil jeg ikke anbefale dig at begynde på laserbehandling.

En laserbehandling er på nuværende tidspunkt altså alt for voldsomt for din hud. Jeg kan ikke sige om det på et tidspunkt bliver aktuelt for dig med laserbehandling, men på nuværende tidspunkt bør du ikke begynde på laserbehandling. Der er alt for stor risiko for, at du vil få acne igen! Ligesom der er en rigtig stor risiko for at din rosacea vil forværres.

Så selvom laserbehandling af ar og behandling af arvæv med laserbehandling er en effektiv løsning, så vil jeg ikke anbefale det til dig.

Sådan slipper du af med ar, arvæv og rosacea

I forhold til behandling af rosacea, så får du faktisk allerede i Danish Skin Care serien super god behandling af rosacea. Præcis ligesom du i et samlet hudplejesæt fra Danish Skin Care får virkelig god behandling af ar og acnear.

Så at du allerede er igang med serien og at du allerede har set gode resultater på din acne, er kun SUPER gode tegn. Min anbefaling til dig er altså klart at fortsætte med serien. Jeg vil dog anbefale dig at trappe op og bruge Perfect Skin Power Treat to gange dagligt. Normalt anbefaler jeg at man kun bruger produktet én gang dagligt, men i dit tilfælde og til ekstra behandling af dine ar og rosacea, så bør du bruge Perfect Skin Power Treat to gange dagligt.

– Læs mere om rosacea behandling her:

Således at din daglige rutine bliver:

Morgen:
– Perfect Skin Face Wash – Den blå
– Perfect Skin Power Treat – Den røde
– Perfect Skin Day Protector – Den orange

Aften:
– Perfect Skin Face Wash – Den blå
– Perfect Skin Power Treat – Den røde
– Perfect Skin Moisturizer – Den grønne

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Dermed får du en super god behandling af rosacea, såvel som en fantastisk effektiv behandling af ar og arvæv fra acne. Og jeg er ganske sikker på at du efter noget tid vil slippe af med dine ar. :-)

Behandling af ar tager dog tid, så du er nødt til at væbne dig med lidt tålmodighed. Du gør dog allerede alt det rigtige og jeg skulle mene, at du i løbet af 3-6 måneder er fri for dine ar og acnear. Således at du kan få den hud du selv ønsker, fri for ar og arvæv.

I forhold til din rosacea, så er det nødvendigt at du bruger serien dagligt. Serien vil også hjælpe mod din rosacea, da der netop er salicylsyre, A-vitamin og E-vitamin i serien. Det er nemlig 3 super gode ingredienser i kampen mod rosaca! Serien indeholde også Aloe Vera, Kamille, Arganolie og C-vitamin, og mange andre fantastiske ingredienser.

Så fortsæt endelig med serien, så vil jeg håbe at du også hurtigt slipper af med din rosacea. :-D

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar