må man trykke bumser

Må man trykke bumser – og hvordan trykker man bumser?

Har du en gul og betændt bums? Den SKAL trykkes - ellers kan det give ar! OG ja, man må trykke bumser! Få guide til hvordan man trykker bumser

Spørgsmål: “Må man trykke bumser – og hvordan trykker man bumser?”

Hej Mads

Jeg har nogle bumser som er modne nok til at trykke bumsen ud, men jeg er bange for at forværre det og skabe bumser, men hvordan skal man trykke bumsen ud rigtigt?

Håber du vil svare.

Mathilde

Svar til: “Må man trykke bumser – og hvordan trykker man bumser?”

Hej Mathilde. Jeg vil helt sikkert gerne hjælpe dig. For at opsummere dit spørgsmål, så er det vist bare: Må man trykke bumser?

Det er virkelig et spørgsmål, som kan skabe diskussion. Vi har nok alle sammen hørt, at det giver ar at trykke bumser.

Præcis ligesom mange tror, at det giver flere bumser og kan resultere i nye bumser, hvis man trykker bumser. Men er det nu også sandt – giver det flere bumser, at trykke en bums?

Bumser og uren hud leder til rigtig mange spørgsmål. Når det kommer til spørgsmålet “må man trykke bumser”, så er mit svar altid ja! Absolut! Jeg uddyber mit svar lidt længere nede… så læs endelig videre.

Bumser smitter ikke!

Lad mig lige starte med at slå fast, at bumser IKKE smitter!

Så fordi du trykker en bums, så får du altså ikke flere bumser.

Du får heller ikke bumser, fordi du trykker en bums!

Det er dog helt sikkert enormt fristende at trykke sine bumser. Det ved alle, som har prøvet at have en bums!

Til spørgsmålet “må man trykke bumser”, så er det dog vigtigt at huske at bumser er den overordnede betegnelse for alle typer af bumser, hudorme, talgknopper, modne bumser, papler, pustler, betændte bumser osv osv. Det er dog kun én af alle de nævnte bumser, som man må trykke. De bumser man må trykke er netop dem, som de fleste vil kalde rigtige bumser – altså de gule og betændte bumser.

JA! Man må gerne trykke bumser!

Jeg gentager lige: Man må gerne trykke bumser! Altså de gule betændte bumser må du trykke. Det er de bumser, som også kaldes modne bumser.

Betændte gule bumser og modne bumser må gerne trykkes. Faktisk kan det være med til at reducere ardannelse, betændelse og helingstiden, hvis du trykker dine bumser.

Læs mere om, hvorfor det er godt at trykke bumser her

Du skal dog kun trykke de modne bumser – altså de helt gule betændte bumser, som er klar til at blive trykket.

Du skal også være klar over, at trykker du dine bumser for voldsomt, vil du ende ud med et rødt mærke eller sår, som bliver på huden meget længere tid end selve bumsen.

Trykker du en bums for voldsomt, så kan dette også resultere i ar, og ar fra bumser tager år om at behandles. Så vær varsom, når du trykker bumser! Man må trykke bumser, men det skal gøres forsigtigt og varsomt – og det er meget let at trykke for meget.

Tryk ALDRIG hudorme, talgknopper eller røde bumser. En bums skal være gul, betændt og moden førend du må trykke den!

Den nemmeste måde at undgå ar på, når du trykker bumser er ved at anskaffe dig en såkaldt comedone extractor, som kan købes i Sephora i Illum samt i Matas og Magasin – eller du kan bruge min Magic Tool til at fjerne bumser.

Centrer åbningen over bumsen og tryk derefter meget forsigtigt comedone extractoren ned over bumsen og træk den tilbage. Dette vil frigive betændelsen.

Mere skal der ikke til!

Det handler ikke om at “tømme” bumsen for bakterier, men blot om at lette trykket i bumsen.

Gentag maksimalt processen med comedone extractoren to gange per bums. Og lad være at gå efter at der skal komme blod. Kommer der blod, så har du været for voldsom.

Afslut med at bruge Perfect Skin Power Treat, som vil dræbe bakterierne i bumsen og hjælpe til helingen af huden.

– Få Perfect Skin Power Treat, som vil dræbe bumsebakterierne og hele huden – klik her

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar