Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Sukker og bumser

Spiser du sukker, druesukker, sodavand og chokolade? Får du bumser og akne? Vil du, virkelig, få en flot hud ved ikke at spise sukker?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Sukker og bumser”

Hej Mads.

Jeg er desværre endnu et offer for bumser, og har fået skinoren fra lægen, men sys’ ikke det hjælper.

Jeg spiser sundt og dyrker motion. Jeg vil samtidig gerne tage på i vægt, men kan jo ikke bare spise alt hvad jeg vil på grund af bumser…Jeg er også meget bange for at mine bumser skal udvikle sig til decideret akne.

Jeg ved at sukker kan forværre bumser, men gælder det også druesukker? har nemlig en opskrift på noget “Weight gainer” men rismælk, havregryn og druesukker, nen jeg vil ikke spise det hvis druesukker forværre min hud og give mig akne.

Hilsen Nicolai

Svar til: “Sukker og bumser”

Kære Nicolai

Du skal ikke være bange for at spise sukker i forhold til din bumser– og heller ikke i fhorhold til akne. Der er nemlig ikke nogen dokumentation og forskning der beviser, at specielle fødevarer (som fx sukker) giver akne eller forværre bumser. Den eneste ting, som kan have negativ effekt, er komælksprodukter pga. dets høje indhold af hormoner.

Når dette så er sagt, så skal du selvfølgelig ikke spise ting, som du evt. er allergiske overfor og derfor får akne. Spiser du fx chokolade og føler at du får bumser af chokolade, så er du måske overfølsom for dette. Det kan du få testet hos din læge i form af en allergitest.

Men igen så er det meget individuelt fra person til person.

Nogle mennesker kan fx spise pizza og drikke cola og stadig have en helt flot og akne-fri hud.

Jeg håber virkelig du kan bruge mit svar.

Med ønske om en fantastisk fremtid!