Husk alle mennesker er smukke - også selvom de har bumser

Sandt nok, så kommer vi mennesker i mange forskellige indpakninger, ligesom vi er nogle der har været uheldige at få bumser. Dette gælder sådan cirka for 90 % af befolkningen i den vestlige verden.

Dermed ikke sagt at du, eller de 90 % andre bumseplagede i de vestlige lande, skal acceptere bumserne. Det er dog vigtigt at sætte fokus på den indre skønhed – og derved fokusere på, hvad der virkelig betyder noget i livet.

Jeg har arbejdet med utrolig mange teenagere, voksne, mænd og kvinder. Personer, som er kommet til mig med et brændende ønske om at blive bumsefri, og en opfattelse af at bumserne styrede deres liv.

Jeg hjælper alle som kommer til mig, eller bruger mine produkter, på præcis samme måde, som jeg har hjulpet mig selv fri for bumser.

Det skal nemlig ingen hemmelighed være, at jeg selv har været voldsomt plaget af bumser og uren hud. Så voldsomt at jeg på et tidspunkt endte til psykolog på grund af lavt selvværd.

Jeg meldte fra til sociale arrangementer. Gik ikke udenfor en dør uden makeup og store
tørklæder, som skulle skjule mine bumser.

Jeg havde det virkelig dårligt med mig selv.

Du kender sikkert følelsen, når du har taget dig tid til at læse helt hertil.

Husk: Du ER smuk!

Jeg har med alle de utrolig mange mennesker, som jeg har haft i konsultation, og med de tusindvis af mennesker jeg har mødt, aldrig mødt et grimt menneske.

Jeg har mødt rigtig mange med bumser og uren hud, men jeg har aldrig mødt et menneske der var grimt.

Det lyder måske kliche-agtigt, og jeg forstår godt, hvis du måske tænker: ”Fint nok! Skal vi så ikke snakke sammen igen, når mine bumser er væk?”

Hjertens gerne! Send mig meget gerne en email på ma@danishskincare.dk, når du er kommet dine bumser til livs.

Lad mig dog samtidig understrege – samtidig med, at jeg håber du læser videre – at dine bumser ikke er definitionen på om du er smuk.

Smuk udvendigt, måske. Det er selvfølgelig afhængig af øjnene, der kigger. Prøv blot at tænke på alverdens skønhedskonkurrencer. Der er kun én vinder, trods utallige skønne og smukke deltagere.

Sjovt er det, at vinderen kan falde HELT UDENFOR din egen smag og definition på at være smuk.

Tænk blot på, når du vælger venner, kærester – måske en partner for livet. Det er ikke det ydre, der er vigtigst. Det er det indre, der tæller


Mest populære produkter