Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Allergivenlig hudpleje

At hudplejeprodukter er allergivenlige, er det ensbetydende med, at de er bedre for din hud? Få svaret om allergivenligt hudpleje her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Allergivenlig hudpleje”

Hej Mads

Er allergivenlig hudpleje bedre for huden?

Svar til: “Allergivenlig hudpleje”

Hej

Inden for skønhedens store verden, findes der et hav af udtryk, som skal få forbrugerne til at købe et givent hudplejeprodukt.

Udtryk som “godt for sart hud”, “allergivenligt”, “specielt til sart hud” er blot få af rigtig mange udtryk.

Sandheden er bare, at der virkelig ikke findes nogle retningslinjer for, hvad man må skrive på sine hudplejeprodukter. I bund og grund kan man lave et hudplejeprodukt fyldt med tjære og alkohol, men skrive “god til sart hud” på emballagen.

Svaret findes i ingredienslisten, som altid skal fortælle sandheden, uanset hvad producenten ellers vælger at skrive uden på sit produkt. Danish Skin Care ser alt hud som sart/følsom hud og mener derfor at al hud skal behandles derefter.

Desuden er allegi jo helt individuelt. Allergivenlig hudpleje er derfor noget sludder, når man tænker over det. Trods vi ved at mandler er vældig sunde, så er nogen voldsomt allergiske overfor mandler. Så skrive allergi-venlig hudpleje på en creme der er mandelolie – det er nok ikke videre venligt overfor den hud, som er allergisk overfor mandler ;)

Tror du, at du har allergi overfor noget, så kontakt din læge og få lavet en allergitest. Det må være mit bedste råd i forhold til allergi :-D

Også vil jeg da altid anbefale at vælge hudpleje uden farve, parfume og andre skrappe og direkte irriterende ingredienser for huden.

Ha’ en dejlig dag!