Rosacea behandling med Aloe Vera

Aloe Vera er super fantastisk til behandling af Rosacea - klik her og få hjælp til behandling af Rosacea og valg af creme til rosacea med aloe vera

creme til rosacea
Forside / Blog / Brevkasse / Rosacea behandling med Aloe Vera

Spørgsmål: “Rosacea behandling med Aloe Vera”

Hej Mads

Jeg er interesseret i at prøve produkterne, men jeg har et spørgsmål. Jeg døjer med rosacea og mange talgknopper. Derfor kiggede jeg guiden til rosacea og de anbefalede produkter. Dog kan jeg se, at der som forslag til ingredienser står aloe Vera. Jeg kan ikke gennemskue, om de foreslåede produkter indeholder netop dette. Af en eller anden uransaglig årsag, kan jeg nemlig ikke tåle aloe Vera eller andre aloe ekstrakter. Min hud blusser voldsomt op og føles brændende. 
Derfor vil jeg gerne vide, om produkterne foreslået til netop rosacea indeholder aloe Vera eller noget der relaterer sig hertil? 

Mange hilsner 

Janne

Svar til: “Rosacea behandling med Aloe Vera”

Hej Janne

Først og fremmest vil jeg sige, at det er SUPER fedt at du er obs på dine allergier – og mega fedt, at du faktisk ved at det er Aloe Vera du ikke kan tåle. Vi bruger i flere produkter Aloe Vera, så der er produkter du ikke kan bruge. Men jeg hjælper gerne med guide til en god creme til rosacea og ikke mindst behandling af rosacea, som du plages af :)

Min helt fantastisk creme til rosacea, Perfect Skin Power Treat, indeholder IKKE Aloe Vera, så den kan du sagtens bruge.

Du kan bestille produktet Perfect Skin Power Treat her

Min ansigtsvask “Perfect Skin Face Wash” kan jeg også anbefale dig. Den er meget mild for huden – og super god til at rense huden, når du nu har Rosacea – fungerer desuden som makeupfjerner… og ja, den er altså virkelig god og skånsom for huden. Og indeholder ikke Aloe Vera.

Du kan læse mere om Perfect Skin Face Wash her

Vores dag- og natcremer indeholder dog begge Aloe Vera, så dem skal du holde dig fra, trods de begge er super gode creme til rosacea… men du kan fint bruge ovenstående produkter sammen med en anden god creme til rosacea uden Aloe Vera fra et andet mærke. Her kan jeg især anbefale dig at du i din creme til rosacea har fokus på A-vitamin og E-vitamin, som begge er ingreidenser der er super gode til at berolige huden og samtidigt reparere huden – det vil din Rosacea have stor glæde af :) Samtidigt vil jeg anbefale dig at være obs på at rosacea creme ikke indeholder parfume, farvestoffer eller en masse olie – og naturligvis heller ikek andre skadelige ingredienser – Rosacea hud reagerer nemlig rigtig negativt på disse ingredienser. Især olie skal du passe på i en creme til rosacea, da det let kan få huden til at blive ekstra rød – olie såsom mandelolie, argan olie eller solsikkeolie er dog fine for dig at bruge, når du har rosacea.

– Apropos olie, så lad være at brug ren olie. Blot sikre dig at der er lidt olie i din dag- og natcreme… så får du den ret mængde fugt og pleje til huden. Bruger du ren olie, så får du hurtigt alt for meget olie til huden – og det skaber irriration og forværrer din rosacea

Træt af Rosacea? Prøv vores produkter mod Rosacea her

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar