E vitamin creme

Ingrediensen med de mange mange fordele

Anti-aging er måske mest kendte fordel ved E vitamin creme. E vitamin er en stærk antioxidant, men også en vigtig ingrediens for en sund hud.

E vitamin glemmes hurtigt i mængden af problemløsende ingrediensen. Det er synd! E Vitamin i creme og hudpleje er en af de absolut nødvendige ingredienser for at sikre en sund hud.

Tilføjes skal det, at E vitamin er en af de mest gennemtestede antioxidanter, såvel en af de ingredienser der er forskel allermest i – netop pga. ingrediensen helbredende egenskaber for huden.

Det er derfor virkelig synd, at denne fantastiske ingrediens ofte glemmes i mængden af mere smart ingredienser.

– Personligt ser jeg det, som en stor skandale, at E vitamin i creme og hudpleje ikke bruges i større omfang. For mig kan der nærmest ikke være tale om god hudpleje uden E vitamin.

Er E vitamin creme godt for huden?

Jeg har vist allerede svaret på spørgsmålet i overskriften. Når det kommer til spørgsmål om E vitamin, så kan det dog ikke gentages nok: “Ja! E vitamin i hudpleje er en fantastisk ingrediens”.

Hudpleje med E vitamin og en god creme med E Vitamin er måske ikke den bedste til at løse hudproblemer såsom bumser, uren hud og rosacea. Præcis ligesom E-vitamin måske ikke ligefrem er en rødløber ingrediens – Altså en ingrediens, som får ret meget omtale af medierne.


Med alt den fokus ugeblade og modemagasiner har på anti-aging, antioxidanter og forbliv ung, ungdommelig og smart, så er det dog mærkeligt de ikke har mere fokus på E Vitamin. Det er nemlig en af de stærkeste antioxidanter.


Ikke desto mindre – og gentager lige igen-igen – din hudplejerutine bør klart indeholde E vitamin. Og ja, du skal klart have en creme med E vitamin!

Forskellige typer af E vitamin i hudpleje

E vitamin er ikke bare E Vitamin.

E vitamin findes i 8 fedt opløslige e-molekyler. Enten naturlig eller syntetisk. Bedst virkning har de naturlige, som kan kendes ved et “d” i navnet: d-alpha-tocopherol, d-alpha-tocopherol acetate, dl-alpha tocopherol og dl-alpha tocopherol acetate.

Jeg undlader at nævne de øvrige typer af E vitamin til hudpleje, da det er de syntetiske – og langt fra har samme gode effekt. Så for at undgå misforståelser, så nævnes kun de bedste E-vitamin til hudpleje her i bloginlægget. Hvilken af de 4 nævnte ingredienser du finder på din creme med E-vitamin er underordnet. De 4 nævnte er lige gode ved brug i hudpleje.

Hudpleje med Tocopherol

Nævnes skal det, at E vitamin også kaldes Tocopherol. Du kan se at navnet fremgår af hver og en af de listede navne for bedste E vitamin i hudpleje.

Topcoperol fremgår imidlertid også af de syntetiske ingredienser, som ikke er nær så virkningsfulde.

At du på ingredienslisten for din creme med E vitamin finder Tocopherol er dog ikke ensbetydende med den bedste creme med E vitamin. Sørg for tjek ingredienslisten for en af de fire nævne typer af E vitamin. Retfærdigt skal det siges, at står der blot Tocopberol eller Topcopherol Acetate på ingredienslisten, så er det de rigtige til din creme.

Fordele ved E vitamin i hudpleje

Lad mig lige starte med at sige, at E vitamin allerede findes naturligt i kroppen. Med alderen mindskes mængden af E vitamin i kroppen – og den vigtigste fordel ved at bruge E vitamin creme er at bidrage til fastholde mængden af E vitamin i kroppen.

Kroppen bruger også løbende af mængden af E vitamin i kroppen, hvilket gør at mængden af E vitamin konstant mindskes. Netop derfor er creme med E vitamin enormt vigtigt, så kroppen ikke mangler E vitamin.

Med den indledning om fordele for E vitamin , lad mig straks komme videre til at nævne de mange fordele ved brug af E vitamin creme.

Jeg har allerede nævnt at E vitamin i hudpleje er fantastisk til at sikre en sund og velplejet hud. Og det er faktisk også den alt overskyggende fordel ved E vitamin i hudpleje.

Desuden er ingrediensen med til at styrke huden, så skader ikke opstår ligeså let.

Nå ja! Også er E vitamin en stærk antioxidant, som jeg allerede har nævnt.


Jeg har vist mange gentagelser i dette blogindlæg, men nogle ting er værd at gentage. Og E vitamin fortjener opmærksomhed og anerkendelse. Ikke mindst brug.


E vitamin creme bør virkelig være del af din hudplejerutine i kampen mod alderdomstegn, rynker og forfald af huden. Præcis ligesom ingrediensen bør bruges for at sikre dig den flotteste hud –uden skader, sår og misfarvninger.

Bedste creme med E vitamin

For den bedste virkning af E vitamin creme på huden, så bør E vitamin kombineres med C vitamin – gerne i samme produkt.

E og C vitamin arbejder fantastisk godt sammen. I kombination får ingredienserne den ekstra fordel, at de hjælper med at udglatte ujævn hud. Samtidigt med at fordelene for hver af ingredienserne styrkes.

I tilføjelse til at du skal vælge de naturlige E-vitamin ingredienser, så sørg desuden for at din E vitamin creme også indeholder C vitamin. Naturligvis meget gerne mange flere gode ingredienser for huden, men som minimum C og E vitamin, så ingredienser begge virker optimalt.

Både min dagcreme og natcreme indeholder E vitamin, så huden 24 timer i døgnet styrkes med ingrediensen. Natcremen “Perfect Skin Moisturizer” indeholder både E- og C vitamin. Årsagen til at dagcremen “Perfect Skin Day Protector” ikke har C vitamin er at C vitamin skal beskyttes mod solen – så det ville være spildt med C vitamin i en dagcreme.

Anbefalede produkter

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar