Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Ansigtscreme – men hvilken?

HJÆLP til at vælge den bedste ansigtscreme til DIN HUDTYPE. Danish Skin Care vejleder GRATIS i valg af ansigtscremer lige her!

ansigtscreme
Forside / Blog / Brevkasse / Ansigtscreme – men hvilken?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Ansigtscreme – men hvilken?”

Kære Mads, Alletiders hjemmeside du har her.

Jeg vil gerne i gang med at “peppe” mit ansigt lidt op. Nu lyder det som om jeg er vansirret, men det er heldigvis ikke tilfældet :-) Jeg vil bare gerne i gang med ordentlig hudpleje.

Ud fra hvad jeg kan læse har jeg kombineret hud. Nogle steder er den fedtet og nogle steder tør. Jeg har ikke den store erfaring med ansigtscremer (for ikke at sige “ingen”).

Jeg har prøvet med Matas’ egen fugtighedscreme og nogle af BodyShops lækre frugtprodukter, men jeg ved ikke om det er det rigtige at gøre. Hvad er din mening om at bruge BodyShops “body butter” som creme efter eksempelvis barbering? Kan du evt. anbefale noget andet? Jeg har kig på en Aloe Vera gel fra Avivir til efterbarbering, men som sagt er jeg helt på bar bund.

Mit mål er at opnå en glat og “lækker” ud uden tørre og fedtede pletter, men jeg har ikke lyst til at proppe alt mulig forskellig kunstigt creme i hovedet. Det må gerne være et naturprodukt, der ikke indeholder alle mulige kemiske stoffer. Jeg har selv kigget lidt på nogle af Ole Henriksens produkter til afhjælpning af mit problem, men igen – så er jeg ikke sikker på hvad jeg skal “kaste mig over” og hvordan jeg skal bruge dem. Jeg har brug for ‘noget’, der kan give mig et “lækkert” ansigt, dvs. blød hud, der ikke hverken fedter eller tørrer ud. Det gør bestemt ikke noget hvis det dufter lidt friskt :-)

Jeg håber at du vil hjælpe mig :-)

Kh. Jonas

Svar til: “Ansigtscreme – men hvilken?”

Kære Jonas

Jeg takker dig for din interesse i min viden samt hjemmesiden og jeg glæder mig til at hjælpe dig med dit spørgsmål. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at vælge en god ansigtscreme :)

Først og fremmest vil jeg dog sige at jeg syntes det er dejligt, at du vil pleje din hud, dit ansigt og dig selv. Og man behøver altså ikke at lide af bumser eller rynker, for at gå igang med hudpleje. God ansigtscreme er altid vigtigt.

Rigtig mange produkter, indeholder irriterende og ikke-hudvenlige ingredienser. Det er ikke godt for huden – heller ikke, hvis du ikke har hudproblemer. Huden bør aldrig udsættes for skadelige ingrediener, da det kan være med til at skabe hudprobelmer, allergi og lignende.

Ét eksempel på irriterende ingredienser er duftstoffer og æteriske olier, tilsat hudplejeprodukter. Dette gør sig bl.a. gældende, med de produkter, som du selv beskriver i dit spørgsmål. Dufte kan være dejligt, men for vores hud er det ikke godt.

Til din hudtype, vil jeg anbefale dig at bruge en let ansigtscreme, der indeholder:

  • Antioxidanter (der findes hundredevis af gode kilder: grøn te, rød te, vitaminer m.v.)
  • Fugtighedsbevarende ingredienser (glycerin, hyaluronsyre etc.)
  • BHA (Beta Hydroxy Acid) = eksfolierende ingredienser (glycolic acid, lactic acid, salicylic acid etc.)

Prøv f.eks. Perfect Skin Moisturizer.

Den eneste forskel der skal være på din ansigtscreme til om dagen og ansigtscreme til om natten – altså din dagcreme og natcreme – er, at din dagcreme skal indeholde et solfilter, der beskytter din hud imod både UVA og UVB stråler fra solen (kig fx efter et fysisk filter i form af zinkoxid eller titanium dioxid).

Prøv f.eks. Perfect Skin Day Protector.

Jeg håber at mit svar kan hjælpe dig nærmere de rigtige produkter til din hud – ellers er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig igen.

Kan du ha’ en rigtig god weekend!

Træt af kedelig hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar