Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Antioxidanter er beskyttende for huden!

Antioxidanter er en af de bedste måder at forhindre nedbrydning af din hud. Få råd til, hvilke antioxidanter der bør være i dine hudplejeprodukter

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Din hud er et levende organ, der dagligt udsættes for skader fra miljøet, din kost, ja selv den luft du indånder. Dette kaldes også for frie radikaler.

Du kan dramatisk mindske denne naturlige nedbrydning ved at bruge hudplejeprodukter, der er fyldt med anti-aging, i form af de såkaldte antioxidanter. Dette vil uden tvivl holde rynkerne og andre ældningstegn på afstand.

Fyld din hud med antioxidanter

I stedet for at lede efter dén ene mirakel-antioxidant, bør du blot sikre dig at dine hudplejeprodukter er fyldt med en kombination af flere forskellige antioxidanter.

Tænk på dette, ligesom med din kost. Istedet for kun at spise blåbær (selvom de er utroligt sunde), bør du få en blanding af mange forskellige sunde fødevarer (antioxidanter), for at kunne leve. Det samme gør sig altså gældende med dine hudplejeprodukter.

Danish Skin Cares hudplejeprodukter indeholder både A-, B-, E-vitamin og grøn te for at tilføre din hud en bred vifte af antioxidanter.