Inklusiv 10 myter om hudpleje og unikke insider-guides!

GRATIS guide: 10 myter om hudpleje

Få guiden – helt gratis


– der gør din krop sund og hud smuk!

Download 12 lækre (og nemme) opskrifter, der gør din krop sund og hud smuk!

Download opskrifter – helt gratis


4 hemmelige trin til at fjerne dine bumser NU!

4 hemmelige trin til at fjerne dine bumser NU!

Få Kuren Mod Bumser – helt gratis


... Til at blive mere positiv, glad og smuk!

7 unikke tips til at blive mere positiv, glad og smuk!

Se video – helt gratis


Instagram

Mads' brevkasse   |   Gå tilbage til oversigten


Bumser og irriteret hudHej Mads,

Jeg tror, at jeg har som dig oplevet det samme produkt race, som økonomisk er et helved. Jeg føler, at jeg har følsom hud, og mindre mængde creme syntes ikke altid at være nok. Derfor smører jeg hver dag et ret tykt lag i ansigtet, og det skinner bare igennem, føler jeg. Jeg bruger ikke nogen renseprodukter mere, da jeg følte det gav mere irritation - jeg har nærmest altid irriteret hud lige ved siden af næsen under øjnene. Hvor meget og hvordan skal creme og andre produkter påføres ordentligt, og gider du venligst beskrive det grundigt? :) synes ikke at producenterne altid gør det ordenligt. (eller det virker i hvert fald ikke som om det er effektivt!)

Kan det desuden passe at når man dyrker sport og sveder, at ens hud kan slå ud? Jeg troede netop det omvendte burde gælde, men synes jeg ikke altid det føles som.

På forhånd tak.

Mvh
Henrik

 

 

Hej Henrik

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre om dine problemer med din hud.

Det er svært for mig, at give dig et konkret svar på, hvor meget du skal bruge af et produkt. Nogle produkter indeholder mange olier, andre få osv. Når du har en irritation i din hud, er det vigtigt at dine hudplejeprodukter ikke indeholder irriterende ingredienser, som eksempelvis parfume, farvestoffer og æteriske naturlige olier, heriblandt menthol, eucalyptus, lavendel og kamfer.

Du skriver at din hud slår ud, når du dyrker motion. Når vi sveder i huden, sker der en mindre udtørring, selvom at dit ansigt føles vådt. Husk derfor at rense dit ansigt efter træning med et mildt renseprodukt samt efterfølgende milde hudplejeprodukter.

Jeg rådgiver og vejleder dig meget gerne i hudpleje til dine hudproblemer på min klinik i København.

 
Mads Timmermann
Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareSikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.