Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Cheat meals og dage hvor der syndes

Ja, mælk gør desværre intet godt for din hud, specielt ikke hvis du har akne eller bumser. Men er cheat meals okay? Læs vores holdning her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Cheat meals og dage hvor der syndes”

Hej Mads

Tak for alt din fantastiske information og råd!

Jeg overvejer kraftigt at droppe mælk, da jeg er voldsomt plaget af bumser – og når forskning nu viser at mælk giver bumser, så vil jeg da bestemt ikke drikke det. Jeg vil jo virkelig gerne af med mine bumser. :-) At droppe mælk og dermed blive bumsefri, det synes som en nem og enkel løsning. :-) 

Jeg har dog lige et spørgsmål i forhold til at droppe mælk, som jeg håber du vil besvare.

Hvis jeg holder mig væk fra mælkeprodukter, er der så ikke nogen mulighed for, at man kan indføre cheat meals, hvor jeg nogle dage godt må spise skyr til morgenmad? I så fald, hvor tit måtte det være?

Venlig hilsen
Maria

Svar til: “Cheat meals og dage hvor der syndes”

Hej Maria

Fantastisk at du er planlægger at droppe mælkeprodukter – det vil din hud helt sikkert blive super glad for :-D Og dejligt at høre, at du kan bruge mine råd og min vejledning :-D

HA! Og sikke et FANTASTISK ord “cheat meals” … elsker det :-D

Jeg vil dog nødig begynde at give en definition på, hvor meget eller lidt mælk du må og ikke må indtage. Forskning viser at mælk er årsag til bumser, så helt officielt bør vi jo undgå mælk.

– Læs mere om hvorfor mælk og mælkeprodukter giver bumser her:

Min personlige holdning er dog, at vi aldrig skal blive fanatiske. Det kommer der ikke noget godt ud af. :-)

Så mit råd og vejledning er altid at stoppe eller minimere det daglige indtag af mælkeprodukter… men fordi du så engang imellem spiser is, skyr eller et STORT LÆKKERT stykke lagkage med masser flødeskum… det kan du sagtens. Det er i hvert fald ikke disse af-og-til situationer eller cheat meals, som er årsag til bumser :-)

Årsagen – og det store problem – ligger i et højt dagligt eller ugentligt indtag af mælkeprodukter :-)

– Læs mere om hudvenlige alternative til mælk her:

Håber det besvarer dit spørgsmål – nogenlunde :-D
Til slut vil jeg dog lige tillade mig at pointere, at du ikke må forvente, at du “bare” kan droppe mælk og vupti så forsvinder dine bumser. Der skal desværre lidt mere til.

Vil du gerne have endnu flere gode råd til at bekæmpe bumser, så vil jeg kraftigt anbefale dig at tjekke min gratis film og guide til behandling af bumser på nedenstående link. Her fortæller jeg hvad du bør være opmærksom på i forhold til behandling af bumser, ligesom jeg kommer med en masse råd til hvordan du kan bekæmpe dine bumser og få en flot bumsefri hud.

– Se min gratis guide til at fjerne bumser her.: