Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Bumser fra voks

Får du også fjernet hår med voks? Så kæmper du måske med uren hud og hudproblem. Bare rolig, med vores guide undgår du nemt hudproblemer forårsaget af voks!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Bumser fra voks”

Hej Mads

Jeg kan se der er rigtige gode anmeldelser omkring Perfect Skin Power Treat og tænker at give det et skud.

Jeg har fået vokset bryst og får lidt uren hud af det og det har resulteret i ar på brystet – not so sexy og tænker at den skal hjælpe mig af med det. .

Jeg har læst lidt om:
Perfect Skin Power Treat

Mit spørgsmål er så; Kan det også benyttes på brystet evt. overarme og hvor lang tid vil der gå før at jeg vil se resultater? Er der evt. noget jeg kan gøre for at give det bedre virkning?

Med venlig hilsen
Mikkel

Svar til: “Bumser fra voks”

Hej Mikkel

Øv at høre, at du har fået bumser efter at have fået vokset hår – det er dog meget normalt, at man vil opleve urenheder i forbindelse med voks, da voks er meget hårdt for huden.

I forhold til Perfect Skin Power Treat, så kan du fint bruge produktet – jeg vil dog hellere anbefale dig Amazing Body Treat. Aktierne er de samme, men med Amazing Body Treat får du også fugt til huden, såvel som en række andre lækre sager for huden.

 – Find produktet her:

Sikker på, at du vil blive rigtig glad for at bruge Amazing Body Treat – brug produktet dagligt, når du har været i bad og huden er tørret tør. Fordel produktet på huden – og vent 2-3 minutter før du tager tøj på, så produktet er trukket ordentlig ind i huden.

Du kan med fordel supplere behandlingen med Amazing Body Wash, som sikrer dig en mild og skånsomt vask af huden – samtidigt med at du får en god dybderens af huden.

 – Læs nærmere om produktet her: