Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care – Januar 2017

AWESOME EVENT er et brag af en fest med fokus på indre skønhed. Det er Danish Skin Cares skønhedsevent, UDEN snak om hudpleje, bumser og hudplejeprodukter

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

AWESOME EVENT – 250 kvinder og mænd samlet til et brag af en fest med fokus på indre skønhed.


Skønhedsevent – UDEN snak om hudpleje, bumser og hudplejeprodukter

7. januar 2017 samlede Danish Skin Care for første – og helt sikkert ikke sidste – gang 250 kvinder og mænd til en dag i skønhedens tegn. Der var hverken snak om hudpleje, bumser, rynker, uren hud eller andre hudproblemer.

AWESOME EVENT handlede om indre skønhed. At elske sig selv. Hjælpe deltagerne til at sætte fokus på deres udstråling. Og naturligvis, at skabe et fantastisk liv, fyldt med kærlighed, grin og masser af smil.

For hvad er hudpleje, hudproblemer og hudplejeprodukter egentlig værd, hvis vi samtidigt går rundt og er triste, sure, ulykkelige – og har fokus på problemer, dårligt vejr og skønhedsfejl.

Danish Skin Care – et hudplejefirma, og SÅ meget mere!

Alle der har fulgt Danish Skin Care – og kender en smule til Danish Skin Cares vision, og har fulgt Danish Skin Cares stifter, Mads Timmermann – ved at Danish Skin Care er meget mere end blot hudplejeprodukter.

Danish Skin Care har i mange år sat fokus på kost og træning, når vi taler om at pleje huden, fjerne hudproblemer og opnå en smuk hud. Danish Skin Care har også i rigtig mange år talt om vores mindset og det at arbejde med vores tanker i forhold til hudproblemer.

I forlængelse af mindset delen, så handler det om at stråle, og lade sin udstråling komme igennem. Og især at turde smile til verden. Og netop vælge at smile til verden, fremfor at lade hudproblemer ødelægge ens dag – ligesom travlhed på jobbet ikke må ødelægge ens dag, eller dårligt vejr ikke må ødelægge ens dag, eller alt muligt andet ikke må ødelægge ens dag.

Næste skridt på vejen mod flere smil

Stifter af Danish Skin Care og ekspert i smuk hud, Mads Timmermann, udkom i 2015 med en bog med netop titlen “Sund Krop. Smuk Hud. Og fantastisk udstråling!”. Her bliver læseren taget igennem de 4 trin, som gør os smukke – pleje, kost, motion og mindset.

Mindset delen i bogen handlede rigtig meget om, at vi skulle smile mere. Ganske enkelt fordi smil udløser endorfiner i kroppen, som naturligt gør os gladere og lykkeligere – og det gør os godt!

Danish Skin Cares motto og livsfilosofi er desuden, at verdens bedste skønhedstrick er et kæmpe smil.

AWESOME EVENT handlede netop om at smile! AWESOME EVENT handlede om at sætte fokus på det positive, vælge de negative situationer fra – og rigtig vigtigt, vælge at se på det positive i de negative situationer, som vi igennem et liv aldrig kan undgå… Hvad vi kan vælge er, hvordan vi tackler disse negative situationer og dårlige oplevelser.

AWESOME EVENT var en virkelig fantastisk dag! Vi startede kl. 8.00 og sluttede kl. 19.00 – hvilket gav os næste 12 timer sammen.

På scenen var – naturligvis – Mads Timmermann, som fortalte om sin alkoholiserede far (som ulykkeligt var gået bort i julen). Og Mads fortalte om sine måder at arbejde med sorg og en far, som aldrig rigtigt havde været tilstede.

Desuden kom Mads Timmermann med enormt mange øvelser og håndgribelige råd til at smile mere og begynde at leve et lykkeligt liv.

Som gæst på scenen var desuden danseprinsessen, Mie Moltke, fra Vild Med Dans. Hun fortalte om altid at være den pæne pige, men aldrig selv se det… Og altid kæmpe for at være tyndere, altid kæmpe for at danse bedre (trods hun virkelig var god, da hun dansede sports-dans – og de fleste nok ville være misundelige over at kunne danse sådan).

Sangeren Bryan Rice gæstede AWESOME EVENT og gav en intimkoncert, imens alle kunne tage en pause fra informationen og alle de mange indtryk.

Thomas Dybro fra Evolution Events fortalte om at nå sine mål, og realisere sine drømme – hvor umulige de end måtte se.

Og bestseller forfatter og ekspert i positiv psykologi, Søren Lynge, var forbi med hans utroligt positive livssyn på verden og mennesker. Søren Lynge holdt et foredrag, hvor vi fra psykologiens verden kan forstå vigtigheden i at vælge smilet, fremfor sorgen – og hvorfor det er så vigtig en evne og muskel at arbejde med dagligt, at smile.

Tak til speakerne, tak til crew og 1000-tak til alle de fantastiske skønne deltagere!

Vi glæder os til næste AWESOME EVENT!

Gå tilbage til oversigten