Før og efter historier

Én af vores bedste måder at markedsføre os på, er via vores mange glade kunders historier. Herunder er et uddrag af kundehistorier, som vi har fået igennem tiden.

(Søg selv på Google og find flere anmeldelser om Danish Skin Care).


 

Malou havde mange bumser og afprøvede et Danish Skin Care hudplejesæt i 4 måneder. Hun blev meget glad!


 

Jonas brugte vores Danish Skin Care hudplejesæt i 15 uger, og hans bumser og hud blev gevaldigt forbedret.


 

Skønhedsblogger Anette Kristine Poulsen fra BeautySpace lavede en test af Danish Skin Care med Ida, som havde meget uren hud. Billedet til venstre er Ida før Danish Skin Care og længst til højre er resultatet efter 3 måneder.


 

Mia var træt af stadig at ha’ bumser og uren hud. Efter 8 uger med et Danish Skin Care hudplejesæt, var hendes hud gevaldigt forbedret.


 

Cecilie brugte Amazing Body Treat i 3 uger på sine bumser på brystet.


 

Malene havde knopper på armene (Keratosis Pilaris) og brugte Amazing Body Treat i 8 uger.


 


 


 


 

“Hver vinter har jeg før haft tør hud – og hver sommer har den været fedtet. DSK har gjort, at min hud nu er i balance… Slut med tør, fedtet eller uren hud!”

David Ledstrup


 


 


 

Sabrina Jeppesen indsendte dette billeder af hendes resultat med Danish Skin Care efter et par måneder.


 

Danish Skin Care kunde Trine Rosenkjaer behandlede sine bumser på hagen med vores Danish Skin Care hudplejesæt, og fik hurtigt rigtig gode resultater.


 

“Jeg har siden jeg var 12 år gammel kæmpet med meget uren hud både i hovedet og på ryggen. Det hæmmede mig i utrolig mange ting, som at gå ud uden make up, og man kunne aldrig se mig i en trøje med bar ryg!

Så jeg har haft en del år efterhånden til at prøve de uendeligt mange produkter der findes der ude. Har før i tiden været til kosmetolog en gang om måneden for at dæmpe det lidt, hvilket bare er ført til nogle grimme ar på mine kinder.

Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg har brugt i kampen om uren hud. Så jeg tror jeg taler for mange når jeg siger at man til sidst har opgivet lidt, og tænkt “hvorfor skulle lige det her produkt hjælpe, når ingen andre har gjort det?”.

Danish Skin Care var min sidste mulighed, og mit sidste håb. Så jeg er bare lykkelig for at det virkelig har gjort en forskel for mig. Og så på SÅ kort tid! Man kunne på bare 1 måned se en stor foreskel på min hud.

Må nok indrømme jeg ikke er så god til at bruge produkter om aftenen, men trods min til tider dovenskab, hjælper det alligevel.

Man føler ikke ens hud er pakket ind i cremer og er hel tung efter. Ens hud kan stadig ånde og man mærker slet ikke den der fedtethed eller andet som mange andre cremer kan give.

Man føler ikke man skader sin hud, men derimod forkæler den rigtig meget.

Produkterne er nemme at anvende, nemme at have med på ferie, lette, billige, enkle og så holder det i rigtig lang tid.

Jeg vil råde alle til at give deres urene hud en sidste chance med Danish Skin Care, det vil hverken du eller din hud fortryde :)”

Louise


 

“Jeg har ALTID haft en helt fin og ren hud uden bumser osv. Men pludselig lignede min hud en katastrofe efter at jeg prøvede et nyt renseprodukt. Jeg begyndte på Smooth Skin Treatment fra Danish Skin Care, og efter to uger, var min hud tilbage til normalt. Wauw jeg fik et chok over at min ellers så fine hud, kunne komme til at se så uren ud.”

Julie


Mette


 

“Når jeg anbefaler Danish Skin Care til mine følgere, venner, veninder, bekendte osv er det altså ikke for sjov.

Det er fordi min hud i september mdr da Mads og jeg mødte hinanden for første gang var blevet virkelig uren.

Utrolig hvad jeg brugte af makeup for at skjule det.

Var simpelthen så stresset og slog fuldstændig ud.

Jeg var faktisk ret lukket overfor at skifte fra det jeg var igang med af hudpleje på daværende tidspunkt men Mads spurgte om jeg ikke ville starte med at tage et billede af min hud og så give hans produkter en chance på 3 mdr.

Jeg skulle lige vænne mig til tanken og da jeg jo selv studerede til kosmetiker var mine tanker ret bestemte om hvilken hudpleje jeg synes bedst om, men jeg startede op i oktober og tænkte nu prøver vi. Man bliver også kun mere erfaren og klogere ved at være åben for nye muligheder 🙂

Jeg er glad for jeg gav det en chance og glæder mig til at se hvordan det bliver forbedret fremover.

Jeg synes folk skal se det her fordi jeg virkelig kan stå inde for det og selvom det ene billede er taget om dagen og det andet om aftenen er det efter min mening ikke svært at se forskel.

Godt arbejde Mads!”
Sofia


Helena


 

“Kuren Mod Bumser og Mads’ produkter har givet mig utrolig meget både udseendemæssigt, men også rent psykisk.

Det har gjort at jeg nu, uden problemer, kan gå uden for min dør selvom jeg ikke har make-up på, og uden at have følelsen af, at folk hele tiden kigger på min hud.

Samtidig kan jeg også mærke at jeg i det store hele er blevet en meget gladere pige.”
Nadia


 

“Endelig er mine hudproblemer løst!

Jeg har altid været plaget af rød og irriteret hud. Samtidig er mine porer, efterhånden som jeg er blevet ældre, blevet mere og mere tydelige.

Alle disse problemer er blevet løst, efter jeg er begyndt at bruge Danish Skin Cares produkter.

Min hud bliver plejet, næret og beskyttet, og den ser bedre ud end nogensinde.”

Sophie Egede-Schrøder


 

“Min akne er stort set forsvundet nu!

Har dog stadigvæk nogle akne ar, men dem ved jeg nu også hvordan jeg kan fjerne og er i fuld gang:-) takket være din bog.

Jeg vil anbefale alle de folk som lider af akne og som mener, at de har prøvet alt, at give kuren mod akne en chance.”

Christian


 

“Efter blot to dages brug af den røde skin exfoliator, har jeg en langt mere glat og blød hud.”

Anne Kring Latif


 

“Jeg har købt Kuren Mod Bumser og jeg syntes den rummer god/vigtig information, om hvordan man bliver af med de besværlige bumser.

Jeg har købt Danish Skin Cares hudpleje produkter, men for mig er det ikke kun det der har hjulpet mod bumserne. Kuren Mod Bumser gav mig viden om hvordan man skal gribe alting ad. Den nævner alle de hudproblemer man kan have, og hvordan de skal behandles. Den nævner hvorfor dine tidligere metoder måske ikke har virket, og hvorfor du evt. skal skifte til Danish Skin Cares hudpleje produkter. Den viser hvordan du skal gå frem hvis det skal gøres rigtigt. Den oplyser om hvordan Danish Skin Cares hudpleje produkter virker. Den oplyser dig om hvad du skal undgå ved præcis din hudtype. Den nævner nogle alternative behandlinger.

Efter at have læst Kuren Mod Bumser så var jeg lige pludseligt blevet ekspert på området (syntes jeg selv). Der var nogle vaner som skulle lægges om fordi de kun gjorde min hud værre. Mine gamle hudpleje produkter blev smidt ud og erstattet med noget der virkede bedre end dem før. Til sidst i bogen afliver og bekræfter den myter om bumser. Du får også nogle gode og lækre opskrifter på let og slank mad/snaks som smager dejligt.

Det kan godt være den er dyr, men det er dyrere at lade være, fordi du spilder dine penge på noget der ikke virker.”
Jonas


 

“Jeg er rigtig glad for at have læst Kuren mod bumser, da den har givet mig rigtig meget viden omkring huden og hvordan jeg skal behandle den og hvordan jeg ikke skal behandle den både mht. produkter, hudplejerutiner og mad.

Det bedste er hvor simpelt det egentlig er og at man ikke behøver at bruge sindssyg mange penge på produkter.”
Anita


 

“Jeg synes rigtig godt om Kuren Mod Bumser, den er meget letforståeligt – men samtidigt bliver man sat ind i hvordan det er huden arbejder og hvorfor vi får bumser.

Med den basic viden om dette bliver det nemmere at “undgå” at få for mange.

Jeg har også fulgt dine rutiner trin for trin, og jeg må sige at det har hjulpet.”
Kim


 

“Kuren mod Bumser er fantastisk. Den giver et bredt og klart udtryk for hvad akne og bumser er samt hvordan man spiser rigtigt.

Dine opskrifter der følger med i Kuren Mod Bumser smager fantastisk og er super lette og lave. Kuren Mod Bumser kan klart anbefales.”
Kasper


 

“Jeg har haft stor glæde af at læse Kuren Mod Bumser. Den har givet mig en masse ny viden, der blandt andet har medført at jeg nu læser ingredienslisten ekstra godt igennem inden jeg køber et hudplejeprodukt.

Jeg har fået aflivet nogle myter og har omlagt mine rutiner. Afsnittet om kostens indflydelse på huden og de lækre opskrifter er et stort plus.”
Anne


 

“Jeg har med stor fornøjelse læst Kuren Mod Bumser, og fundet masser af tips, som jeg kan bruge.

Bruger den også gerne som “opslagsværk”, når der er ting og opskrifter jeg ikke kan huske udenad.”
Andrea


 

“Tusinde tak for Danish Skin Care 🙂

Min akne er stort set forsvundet nu!

Har dog stadigvæk nogle akne ar, men dem ved jeg nu også hvordan jeg kan fjerne og er i fuld gang 🙂 takket være Danish Skin Care.

Jeg vil anbefale alle de folk som lider af akne og som mener, at de har prøvet alt, at give Danish Skin Care en chance.”
Christian


 

“Som mor og travl businesskvinde, der stadig ønsker at pleje og beskytte min hud, er Danish Skin Care lige sagen.

Med Danish Skin Care har Mads formået, at gøre hudpleje enkelt, forståeligt og samtidig effektivt.

Når jeg flyver, er det sidste jeg gider at tænke på, om mine hudplejeprodukter kan komme med i min håndbagage.

Danish Skin Cares emballage er enkel for mig at tage med, både når jeg rejser eller går i træningscenteret.

At produkterne er uden duft er endnu en bonus.

Jeg er vild med Danish Skin Care fra Mads Timmermann – de gør vejen til smuk hud enkel.”
Christina Klitsgaard