Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Er du bange for at snakke om din bumser? Det er måske ligefrem et tabu?

For mange mennesker er bumser et tabu. Det er dog en meget almindelig hudlidelse og 90% i vestlige lande er ramt. Lær om bumsebehandling

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Lad det lige endnu engang blive slået fast, at du langt fra er alene om at have bumser og uren hud, eller hvad du nu vælger af kælenavn til din hudlidelse.

Faktisk estimeres det, at 90 % i vestlige lande vil opleve udbrud af bumser og uren hud. Og lige så mange frustrationer bumserne har forårsaget igennem tiderne, lige så mange kælenavne findes der for bumser og uren hud.

Bumser, ustabil hud, uren hud, røde knopper, papler, pustler, talgknopper, hudorme, bylder, blot lidt knopper, menstruations bumser osv.

Der findes et utal af kælenavne, og mange i et forsøg på at gradbøje betydning og omfang af bumser og uren hud.

For rigtig mange mennesker er det desværre forbundet med stort tabu at have bumser og uren hud, selvom det er en af de mest udbredte hudproblemer i vestlige lande. Derfor er det mindre alvorligt at sige, at man har lidt knopper i ny og næ.

Uanset navnet, så er der tale om samme problem! Ligeledes gælder det, uanset omfanget og kælenavnet, at årsagen til hudlidelsen er den samme, uanset køn, alder eller hudfarve.
På trods af, at bumser og uren hud er så udbredt et problem for mange, så er det dog de færreste der kender årsagen for at bumser kommer. Og rigtigt mange behandler bumser og uren hud forkert – hvilket kan føre til endnu flere bumser.

Du har sikkert selv mange tanker om, hvorfor du er blevet ramt og kæmper med uren hud. Du har sikkert også fået rigtig mange råd og ideer fra medierne, venner, forældre og familie til, hvad du gør forkert og bør ændre i kampen: Du skal holde dig fra pizza, du skal skære ned på sukker, dine bumser forsvinder med alderen, din hud producerer for meget olie, og lignende.

Der er mange rygter om korrekt behandling af bumser. Og der er rigtigt mange forslag til, hvordan du skal behandle bumser. Vil du være bumsefri? Vil du fjerne dine bumser og få en pæn bumsefri hud, så tjek Kuren Mod Bumser