Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kan man få pengene retur?

90 dages fult returret på Danish Skin Care hudplejeserien – Få guide til korrekt brug af produkterne og hjælp til bedste resultat

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kan man få pengene retur? ”

Hej Danishskincare.

Min kæreste har været så sød at købe jeres perfect skin flaske til 347 kr. (rød+hvid flaske).
Jeg har nu brugt lige over en halv flaske og må sande at jeg ikke har oplevet de store resultater.
Jeg ved udmærket godt at det kræver tid, og at jeg naturligvis ikke kan dømme jeres produktet på så kort tid, men vil alligevel godt lige høre ad, om det er sådan, at man kan vende tilbage såfremt produktet ikke virker?
Ville egentligt have sendt et billede af min hud, men så igen kan jeg jo ikke bevise om jeg rent faktisk benytter mig af jeres produkt, eller hælder den i vasken.

Igen så har jeg naturligvis tænkt mig at færdigbruge jeres produkt, men ville lige høre ad, hvilke muligheder jeg som forbruger har.
Tak for jeres tid :-)

Min kæreste og jeg er på S.U og læser til fysioterapeut begge to, det er kun af den årsag jeg vil høre om en mulig refusion :-)

Svar til: “Kan man få pengene retur? ”

Hej Lasse

Det var da en super sød gave fra din kæreste :-)

Med hensyn til om du kan få pengene retur, så har vi vores 90 dages returret – så i op til 90 dage kan du få pengene retur, såfremt produktet ikke er åbnet og ikke er brugt.

Vi kan ikke tilbyde at du kan bruge produtket også få penge retur.

Tror heller ikke, at du i dit fremtidige job som fysioterapeut vil stå og arbejde med en person, som f.eks. har ondt i ryggen… og efter 6-10 behandlinger, så betale pengene retur til vedkommende…. fordi vedkommende stadigvæk har ondt i ryggen :)

Du vil nok være af den påstand, at dit arbejde med kunden kun har været til det bedre – og at vedkommende nok ret sikkert havde haft mere ondt i ryggen … uden din hjælp ;-)

På samme måde er det med Perfect Skin Power Treat. Det er helt sikkert, at produktet virker til at pleje og behandle huden. Du er velkommen til at tjekke ingredienslisten – og se, at produtket indeholder en masse gode ingredienser.

tjek ingredieslisten her:
http://www.danishskincare.dk/pages/danish-skin-care-ingredienser-i-hudpleje#dscinci

Skal vi holde den til fysioterapi snakken… så vil du nok give en række øvelser til person med ondt i ryggen. Måske du vil anbefale et vægttab og stop med at ryge.

På samme måde, kan jeg også sagtens komme med ekstra råd til dig, så du får det optimale ud af Perfect Skin Power Treat.

Produktet virker præcis ligeså godt, uden – men vil du virkelig have det optimale ud af at bruge Perfect Skin Power Treat, så vil jeg anbefale dig Perfect Skin Face Wash, som du bruger morgen og aften til at vaske dit ansigt. Og ligeledes Perfect Skin Day Proctor og Perfect Skin Moisturizer, så du med gode dag- og natcremer kan tilføre gode vitaminer og aktiver til din hud.

Korrekt bør din rutine være:

Morgen

Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

Perfect Skin Day Protector: Dagcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele dagen igennem – indeholder bl.a. UVA/UVB solfilter

Aften

Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

Perfect Skin Power Treat: daglig eksfoliering, som effektivt vil fjerne døde hudceller fra din hud og derved hjælpe til med at udglatte ujævnheder, rynker og fjerne misfarvninger/pigmentforandringer. Samtidigt med at produktet har en meget god effekt mod bumser, hudorme, talgknopper. Produktet er både dybderensende og beroligende for huden, samtidigt med at rødme dulmes. Brug produktet ved at dryppe lidt ud på en vatrondel (eller i håndfladen) og gnid henover ansigtet.

Perfect Skin Moisturizer: Natcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele natten igennem – og virkelig booste din hud. Smør den blot direkte ovenpå Perfect Skin Power Treat.

—-

Og skal jeg lige komme med et par ekstra råd, så er det en super god ide at sætte fokus på grøntsager – minimere frugt og kød i din kost, og have størst fokus på grøntsager. På en SU, så er kartofler en super økonomisk grøntsager – og kan desuden anbefale dig grøntsager fra frost, hvor du får mere for pengene :-D

Samtidigt vil jeg KRAFTIGT anbefale dig at droppe alle former for komælks produkter – komælk er nemlig den eneste fødevare, som direkte er årsag til bumser. I hvert fald så prøv at droppe komælk i 30 dage og se om ikke du vil opleve et godt resultat :-D

På SU er det også langt bedre at droppe kaffe-latte… ligesom havregrød til morgenmad – lavet på vand – er langt mere økonomisk end cornflakes med mælk. Du kan let lave en super nem havregrød ved at koge vand i en elkedel og blot hælde over havregryn i en tallerken – lad det stå i 5 minutter, så har du havregrød. Super nem, bilig og hurtig morgenmad :)

Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få en multivitamin – for lige at være sikker på dine depoter er fyldt helt op, så du ikke går og mangler vitaminer…

Samtidigt kan det være en god ide at tage forbi en helsekost forretning (desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af.

—–

Håber ovenstående råd kan hjælpe dig :-D Du skal desuden ALTID være meget velkommen til at vende retur, hvis du har yderligere spørgsmål. Eller brug for yderligere rådgivning. Vi vil altid super gerne hjælpe :-)

Også vil jeg da ønske dig SUPER meget held og lykke med studiet! :-D