Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudtype(r)

Tør eller fedtet? Synes du også det er svært at finde din hudtype? Så lad os hjælpe og give dig de bedste muligheder for at pleje din hud.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudtype(r)”

Hej Mads. 

Tak for gode råd og vejledning. Dejligt at du gratis lægger så meget god information ud :-) 

Jeg skal dog lige spørge. Hvordan kan jeg vide om jeg har fedtet eller tør hud? 

Kunne godt tænke mig at prøve din hudplejeserie, ved bare ikke hvilken hudtype jeg har. 

Bedste hilsner

Jannie

Svar til: “Hudtype(r)”

Hej Jannie

Ingen kan faktisk vide det bedre, end dig selv :-D

Men jeg vil da helt sikkert meget gerne forsøge at hjælpe dig, så du kan finde frem til din hudtupe – men lad mig lige starte med at definere hudtype.

Hudtype siger KUN noget om din huds fugtbalance – om du har bumser, fregner, sart eller følsom hud. Eller er sort eller hvid, har altså INTET at sige om din hudtype. Det er hudproblemer – eller medfødte skønheder :-)

Når du skal vurdere din hudtype er det ENORMT nemt. Du skal blot se, føle og mærke.

Føler du at din hud har brug for fugt, måske du er stram, skaller – føler din hud er for “lille” til dit ansigt”. Så har du brug for fugt og skal vælge cremerne til “normal til tør hud”

Føler du, at din hud er fedtet, skinner og klistrer. Så har du brug for minimal fugt og skal vælge cremerne til “normal til fedtet hud”.

Med Danish Skin Care hudplejeserien overlader du fuldt ud problemer og huden til hudplejeserien! Du skal blot vælge om du er mest tør eller mest fedtet. Danish Skin Care serien er PROPPET med vitaminer og mineraler for huden, som virkelig vil booste og pleje din hud på absolut bedste vis. Ligesom min serien effektivt hjælper mod bumser hudorme, talgknopper, pigmentforandringer, solskader, ar, rynker – og naturligvis plejer huden med anti-aging ingredienser.

Ligeledes opfatter jeg og Danish Skin Care ALT hud, som værende sart og følsom. Derfor er alle mine produkter 100% fri for parfume, farvestoffer og irriterende ingredienser. Produkterne er meget effektive, men ikke desto mindre meget skånsomme.

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her: