Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kan man starte for tidligt med anti-aging produkter til huden?

Vil du gerne have en smuk og sund hud hele livet? Så bliv klogere på anti-oxidantanter, anti-aging og gode ingredienser i din hudpleje her.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kan man starte for tidligt med anti-aging produkter til huden?”

Hej Mads

Tak for dine fantastiske videoer om behandling af huden. Du er virkelig inspirerende! 

Jeg ønsker at prøve dine produkter, da jeg gennem mange år har døjet med hudorme, fedtet hud og bumser i perioder.

Men jeg har hørt meget om at behandling/forebyggelse af rynker ikke må være en del af hudplejen før 25+, da det kan stresse huden og gøre det meget værre når tiden til rynker kommer. Jeg er 23 nu.

Hvad er din holdning til det? 

Med venlig hilsen
Nina :-)

Svar til: “Kan man starte for tidligt med anti-aging produkter til huden?”

Hej Nina

FANTASTISK at høre, at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care produkterne. Det vil du helt sikkert blive super glad for – det er virkelig nogle kanon gode produkter til at fjerne bumser og uren hud :-D

Og hvor er jeg super glad for at du skriver og spørger om det med rynker. Lad mig lige hurtigt sige, at det virkelig er noget værre sludder!

Behandling af rynker består i at tilføre huden masser af vitaminer, mineraler og anti-oxidanter. Og anti-oxidanter er altså langt mere end bare rynke-behandling. Anti-oxidanter er ligesom vitaminer og mineraler en helt og aldeles naturlig del af fødevarer. Så at tale om at du kan undgå anti-oxidanter (altså anti-aging ingrediensen) det er helt tåbeligt. Langt de fleste grøntsager indeholder anti-oxidanter… Nogle mere end andre. F.eks. indeholder blåbær enormt store mængder anti-oxidanter – så skulle du undgå anti-aging pleje, så ville det være som at sige at ingen under 25 år måtte spise blåbær. Og dertil kan jeg tilføje jordbær, hindbær, aronia bær, solbær – som personer under 25 år ikke burde spise – da de også indeholder MASSER af anti-oxidanter (altså massevis af behandling mod rynker) :-D

Og ja, når nu vi lige snakker om rynker og anti-aging… så er anti-oxidanter altså langt mere end blot én ingrediens til at modvirke rynker. Anti-oxidanter er også med til at beskytte dine celler i kroppen, således at du er modstandsdygtig overfor sygdomme o.l. Og er der noget som unge mennesker, børn og personer under 25 år virkelig har brug for, så er det jo netop at beskytte deres celler i kroppen – så de kan udvikles på absolut bedste vis :-D

Så den der med at anti-aging først er fra en bestemt alder. Det er noget sludder! At anti-aging skulle stresse huden er også noget sludder! Det gør nemlig præcis det modsatte, det passer, plejer og beskytter dig – og dine celler i kroppen. Så anti-aging. Eller mere præcist anti-oxidanter kan du ALDRIG kommer for tidligt igang med. Des tidligere des bedre! :-)

Jeg vil altså virkelig på det kraftigst anbefale dig at kigge nærmere på Danish Skin Care hudplejeserien – den er specielt udviklet til bumset hud udfra den viden undersøgelser og forskning har dokumenteret virker. Serien indeholder desuden massevis af anti-oxidanter, som vil hjælpe med til at fjerne dine bumser, pleje din hud – og som ekstra bonus, forebygger produkterne også rynker.

Samtidigt er Danish Skin Care et enkelt 3-trins system bestående af 4 produkter, som du bruger til at rense og behandle din hud med morgen og aften:

Morgen:

– Perfect Skin Face Wash: Vask ansigtet med vand, skum produktet op i hænderne og vask ansigtet. Skyl efter med rigeligt vand og tør ansigtet tørt.

– Perfect Skin Day Protector: En dagcreme med solfaktor, som er yderst vigtigt for at give huden ro til at bekæmpe dens problemer og hjælpe sig selv med at hele  og ikke skulle beskytte huden mod solens skadelige stråler – solens stråler står for 70 % af vores hudproblemer, så solfaktor er ekstremt vigtigt! Samtdigt er produktet fyldt med gode ingredienser og vitaminer for huden.

Aften:

– Perfect Skin Face Wash: Vask ansigtet med vand, skum produktet op i hænderne og vask ansigtet. Skyl efter med rigeligt vand og tør ansigtet tørt

– Perfect Skin Power Treat: En daglig peeling, som fordeles i ansigtet efter rens med en vatrondel. Lad produktet blive på ansigtet natten over. En daglig peeling er yderst effektiv til at holde huden sund og vital – og dagligt hjælpe huden til at komme af med dødehudceller og holde vores porrer rene. Samtidig er produktet fyldt med anti-bakterielle ingredienser og beroligende ingredienser, som hjælper huden til at holde sig sund og ren.

– Perfect Skin Moisturizer: En natcreme, som ligesom dagcremen er fyldt med gode ingredienser, som skal hjælpe til med at beskytte og genopbygge huden, blot uden solfaktor.

Ang. cremer, så er det vigtigt at vælge en creme til din egen hudtype – altså har du tendens til fedtet hud, så vælger du serien: normal til fedtet hud. Har du tendens til tør hud, så vælger du serien: normal til tør hud.

Et hudplejesæt fra Danish Skin Care har en levetid på ca. 3 mdr, så produkterne er virkelig drøje i brug – og det bedste er, at de er enormt nemme at bruge. Ikke noget med øjencremer, masker, spottreatment, skintonic osv – det hele får du i serien. F.eks. bruger du blot ansigtscremen, som øjencreme – masker, spottreatments og skintonic er “indbygget” i serien. Desuden er serien 100% fri for parfume, farvestoffer og hudirriterende ingredienser.

– Få det rigtige hudsæt til netop din hudtype her.

Håber det var svar på dine spørgsmål – ellers må du endelig skrive igen. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, således at du kan komme af med dine bumser og få en bumsefri hud.