Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Øjencreme: Ekstra god pleje af huden om øjnene

Hudplejerutiner indeholder ofte et væld af forskellige hudplejeprodukter og små eksklusive krukker! Men skal god hudpleje være besværligt?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Øjencreme: Ekstra god pleje af huden om øjnene”

Hejsa :-) 

Vil lige høre om i ikke sælger en øjencreme? Mangler nemlig lidt ekstra god pleje til mine øjne.

Venlig hilsen Annette

Svar til: “Øjencreme: Ekstra god pleje af huden om øjnene”

Hej Annette

Både ja og nej… :-)

Vi har ikke en decideret creme til omkring øjnene. Faktisk er vi stor fortaler for at du netop sparer pengene på specielle øjencremer – der er nemlig ABSOLUT ingen forskel på den behandling huden omkring øjenene har brug for, modsat huden i resten af ansigtet.

Så uanset om du har trætte øjen og gerne vil stramme huden om øjnene op. Eller om du har sorte rander rundt om øjnene, som du gerne vil slippe af med. Altså søger en øjencreme til behandling af netop sorte rande under øjnene. Eller om du har mange rynker rundt om øjnene og gerne vil mindske dine rynker om øjnene.

Eller om du ganske simpelt bare gerne vil pleje huden om dine øjne godt, så du altid har pæn hud om øjnene. Og netop modvirker og undgår at få sorte rander runder øjnene, altid har pæne og friske øjne, og mindsker omfanget af rynker om øjnene – her tænker jeg specielt på kragetæer om øjnene.

Så har du faktisk slet ikke brug for en speciel creme til huden om øjnene. Øjencremer er med andre ord blot et ekstra fyld produkt i din hudplejerutine. Et ekstra produkt, som ofte koster mange hundrede kroner for en meget mindre mængde.

Pointen er, at du faktisk bare skal bruge din helt almindelige ansigtscreme, som din øjencreme :-)

– Læs mere om øjencreme og natcreme her:

Og en SUPER FANTASTISK ansigtscreme, som du med god fordel kan bruge til huden rundt om øjnene – det har vi :-)

Vi har faktisk en enormt god ansigtscreme og øjencreme. Altså en creme som både virker til fjerne sorte rander om øjnene, virker til at behandle trætte øjene, virker til at opstramme huden om øjnene – og samtidigt virker til at pleje din hud.

Nu tænker du måske, at huden om øjnene da er meget mere følsom end huden i ansigtet. Og det er måske også rigtigt nok. Omvendt så er der ABSOLUT ingen hud, der skal behandles med skrappe produkter.

Du kan se sådan her på det, at kan du ikke bruge din ansigtscreme rundt om øjnene – så bør du vitterligt heller ikke smøre cremen andre steder på huden :-)

Så ja, huden om øjnene skal behandles nænsomt. Det skal resten af huden i ansigtet bare også – og derfor kan du ligeså godt vælge at bruge dine gode ansigtscreme også som øjencreme :-D

Vælger du dagcremen fra Danish Skin Care, så får du tilmed solbeskyttelse til huden omkring øjnene!

– Få Danish Skin Cares dagcreme – Perfect Skin Day Protector her: