Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudpleje som lover mirakler

Det er nemt at blive forblændet af hudplejeproducenters løfter om mirakler! Men findes der mirakelhudpleje mod bumser? Få svaret her.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudpleje som lover mirakler”

Hej Danish Skin Care. 

Jeg har et spørgsmål angående jeres produkter.
Jeg har købt mig fattig i mange forskellige produkter – senest Dermalogica men intet virker.
Jeg stoppede med p -piller i juli og jeg har konstant haft bumser i panden og ved hår grænsen lige siden. Nu er der også begyndt at komme ar… Derudover er huden på panden meget fedtet, hvorimod huden op min hage er lidt tør.
Jeg har hørt rigtig gode ting om jeres produkter – men jeg har virkelig ikke lyst til endnu en gang, at smide mange penge efter noget som ikke virker! Kan i skabe “mirakler”? 

Hilsen en meget frustreret 24 årige pige som pt ligner en teenager ?

Svar til: “Hudpleje som lover mirakler”

Hej Louise

Årh, hvor er jeg utroligt ærgerlig over at høre om din hud – og dine mange køb af hudprodukter, som ikke har virket.

Men nej, Danish Skin Care laver ikke mirakler …

Hvad Danish Skin Care gør, er at følge hvad forskning har vist virker. Danish Skin Care bruger absolut ingen energi på hokus-pokus og håb. Vi forholder os til, hvad forskningen igennem flere år har vist rent faktisk virker til behandling af bumser.

Også har jeg samlet det hele i én serien. Ikke noget med “bare” at nøjes med A-vitamin eller Aloe Vera, fordi disse to ingredienser virker mod bumser.

NEJ! Du får det hele i serien – både A-vitamin, Aloe Vera, B3-vitamin, E-vitamin, salicylsyre og meget meget mere.

Bare dagcremen “Perfect Skin Day Protector” indeholder mere end 30 forskellige aktiver, som vil hjælpe til med at bekæmpe bumser og behandle din hud.

Naturligvis er alle produkter helt fri for parfume, farvestoffer, parabener og andre skadelige kemikalier og hud irriterende ingredienser, som kan være årsag til bumser.

Og ja, så får du mere end bare behandling af bumser.

Danish Skin Care serien hjælper også med til at fjerne ar, fjerne pigmentskader, bekæmpe rynker og fine linjer – og du får massevis af anti-aging, ligesom du får massevis af gode vitaminer og mineraler for huden. Altså en masse ingredienser, som vil hjælpe dig til at få en pæn og smuk hud – uden bumser :-D

Så vil da kraftigt anbefale dig at kigge nærmere på min hudplejeserie: Danish Skin Care!

Jeg er sikker på at du vil blive overrasket over, hvor enormt god serien virkelig er!

– Du kan få et samlet hudplejesæt til din hudtype her.

Et hudplejesæt fra Danish Skin Care har desuden en levetid på ca. 3 mdr, så produkterne er virkelig drøje i brug – og det bedste er, at de er enormt nemme at bruge.

Ikke noget med øjencremer, masker, spottreatment, skintonic osv – det hele får du i serien.

F.eks. bruger du blot ansigtscremen, som øjencreme – masker, spottreatments og skintonic er “indbygget” i serien. Desuden er serien 100% fri for parfume, farvestoffer og hudirriterende ingredienser.

– Få det rigtige hudsæt til netop din hudtype her.

Jeg håber det var svar på dine spørgsmål – ellers må du endelig skrive igen. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, således at du kan komme af med dine bumser.