Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Talgknopper i ansigtet - hvordan fjernes det?

Talgknopper og whiteheads er irriterende! Men heldigvis kan de behandles med de rigtige hudplejeprodukter. Få hjælp til din hudpleje her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Talgknopper i ansigtet - hvordan fjernes det?”

Hej Mads

Har talgknopper der popper op i ansigtet. Har brugt Finacea 15% men det fortsætter i flere måneder. Talgknopperne danner sår og jeg kan ikke få bugt med det. Har været til hudlæge som gav Finacea mod mine hudproblemer. 

Hjælp hvad gør jeg?

Bedste hilsner 

Pia

Svar til: “Talgknopper i ansigtet - hvordan fjernes det?”

Hej Pia

Du kan tro jeg mægtigt gerne vil hjælpe dig – talgknopper er altid vældigt generende…

Hmm… Men at bruge Finacea, det er godt nok ikke lige et produkt jeg kan anbefale. Det er altså et temmelig svagt produkt, som har minimal effekt på talgknopper… Så medmindre du har yderst sart hud og det er derfor du er igang med Finacea, så ville jeg nok ikke fortsætte med produktet.

– Læs mere om medicin og lægemidler mod bumser og uren hud her.

Når det så er sagt, så er talgknopper – trods de er utroligt frustrerende – nu ikke noget, som hudpleje ikke nemt kan fjerne. Når altså blot du behandler talgknopperne med det rigtige hudpleje.

Daglige behandling med salicylsyre og a-vitamin samt e-vitamin vil på forholdvis overkommelig tid kunne fjerne talgknopper… Jeg vil mene du skal forvente et par måneder behandling, men så er du også i god bedring.

Så ja, jeg vil da anbefale dig at komme igang med Danish Skin Care serien:

– Få Danish Skin Care hudplejeserien her.

Den indeholder alt det pleje din hud  har behov for, så du kan slippe af med dine talgknopper – og en masse ekstra gode vitaminer, mineraller og anti-aging ingredienser som vil forkæle din hud, så du hurtigt får en lækker, flot og talgknoppe-fri hud :-)